smyg مدیر استارتر عضویت: 1402/09/20 تعداد پست: 4261 عنوان بیاین 51 بازدید | 4 پست کتفم درد گرفته خیلی کار خونه انجام ندادم یکم کمک کرذم ولی قسمت پایین کتفم داره میترکه چن روزه جوری که نمیتونم دستمو تا بالا سرم ببرم درد میگیرهاگه گرفته بود تا الان باید خوب میشد چیکار کنم؟ شب غم انگیز تو نیز بگذرد. اما در این میان دلی ز دست میرود 1402/12/13 | 09:18 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sanaz_kanom عضویت: 1402/08/23 تعداد پست: 6121 پماد پیروکسیکام بزن ماساژ بدهدستاتو ۹۰ درجه به سمت طرفین بگیر و تا جایی ک میتونی به سمت پشت سرت ببر.قرص منوکسیکام ۱۵ میل برای دردش خوبه.من همین دردو دارم از کسی که بهت امید میده محافظت کن🌱❤️
smyg مدیر استارتر عضویت: 1402/09/20 تعداد پست: 4261 پماد پیروکسیکام بزن ماساژ بده دستاتو ۹۰ درجه به سمت طرفین بگیر و تا جایی ک میتونی به سمت پشت سرت بب ... ممنون از راهکارت میخرم استفاده میکنمچرا اینجوری شدیم اخه من خیلی دردم نمیگیره این دفعه نمدونم چمه شب غم انگیز تو نیز بگذرد. اما در این میان دلی ز دست میرود
sanaz_kanom عضویت: 1402/08/23 تعداد پست: 6121 ممنون از راهکارت میخرم استفاده میکنم چرا اینجوری شدیم اخه من خیلی دردم نمیگیره این دفعه نمدونم چمه& ... کار کردی ماهیچت خشک بوده منقبض شده.من در کل کتفم کمی داغونه بخاطر کار کردن زیاده، از کسی که بهت امید میده محافظت کن🌱❤️
smyg مدیر استارتر عضویت: 1402/09/20 تعداد پست: 4261 کار کردی ماهیچت خشک بوده منقبض شده. من در کل کتفم کمی داغونه بخاطر کار کردن زیاده، ایشالله خوب بشی شب غم انگیز تو نیز بگذرد. اما در این میان دلی ز دست میرود