2777
2789
عنوان

دختر و پسر

146 بازدید | 12 پست

بچه ها من گیج شدم

پسررو خیلی سال می شناسم پسر دوست صمیمی و همکار بابامه..پسره خیلی بابامو دوس داره همه درد و دلاشو به من میکنه از تاریک ترین قسمتای زندگیش با من حرف میزنه

داداشمو خیلی دوس داره

برام قسم میخوره همه کار واسه خوش بختی من داداشم خانوادم میکنه

ولی گیج شدم دلیل کاراشو نمی فهمم چرا یه آدم انقدر باید این کارارو برام بکنه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وقتی بخواین بعد روانشناسیشو ببینید وارد به بحثی مشید به اسم طرحواره درمانی. ک هممون به نوعی یه مدلشو داریم. ایشونم طرحواره ایثار و فداکاریش زیاده. 

چون خودش لابد ادمای اطرافش کمکی بهش نمیکردن یا سختی هایی دیده و حالا همش هیجان کمک کردن داره..

هیجان اینکه "آدم خوبه باشم" داره. 

اینم خوب نیست! طرحواره درمانگر جزییاتی رو باز میکنه از چیزایی ک اینقد افراطی در کسی هست که متوجه میشین گاهی چقد آسیب زا هستن‌ 

مثلا پدر ما سالها کار کرد و تلاش کرد و ایثارشو به دیگران نشون داد در صورتی ک برای بچه های خودش کاری نکرد! 

مثل فیلم برادران لیلا. دیدین که؟؟  

هَر چه در فَهمِ تو آیَد، آن بُوَد مفهومِ تو!
وقتی بخواین بعد روانشناسیشو ببینید وارد به بحثی مشید به اسم طرحواره درمانی. ک هممون به نوعی یه مدلشو ...

سلام مرسی از نظرات مفید و قشنگتون

اره دیدم و این رفتار به شدن آسیب زاست

ولی من تمام این رفتارارو تو این شخص ندیدم 

این فرد سخت اعتماد میکنه سخت با کسی گرم میگیره به خاطر همینه که این حجم از اعتماد و راحتی ای که با من داره یا این حجم عشقی که به خانوادم داره متعجبم کرده

این شخص مغروره و نمی تونه راحت احساساتشو بروز بده ولی چیزی رو نمیتونه از من پنهون کنه در هر صورت لو میده به من میرسه عین رادیو حرف میزنه و شروع میکنه به تعریف کردن😂وسط یه عالمه آدم دیوونه گیر کردم😂

نمیدونم یا نقشه ی نفوذ به زندگی و اینا ست . یا واقعا طرف میخواد تون  مورد مشکوکی چیزی اگه دید ...

هیچ چیز مشکوکی نیس همینش عجیبه وگرنه من خودم ادمیم که مو رو از ماست میکشم بیرون

سلام مرسی از نظرات مفید و قشنگتون اره دیدم و این رفتار به شدن آسیب زاست ولی من تمام این رفتارارو ت ...

خواهش میکنم 😊

خب لابد چون ناحیه امن یا بهتره بگم آدم امن ذهنشین. 

راجع به رفتار ها و بُعدهای مختلف روانشناسی کتاب زیاد هست ک جواب های دقیق تری بهش میرسین. 

مثلا همینم طبیعی نیس. یه ادم خیلی مغرور و سخت فلان بعد با من اینجور. 

تعریف من از آدم سالم اینه ک کسی که سلامت اخلاقی و روانی خوبی داشته باشه متعادل رفتار میکنه ... 

هَر چه در فَهمِ تو آیَد، آن بُوَد مفهومِ تو!

يه جوري نوشتي كه آدم فكر ميكنه پسره و بابات همكارن . ولي پسره باباش همكار باباته . يادت باشه به نداي درونت اعتماد كن . نداي درون هيچوقت به آدم دروغ نميگه . اگر به نظرت رفتارش مشكوكه پس قطعا مشكوكه . اگر رفتارش و عشقش واقعي باشه به راحتي ميتوني احساس كني . هيچ احتياجي به تلقين و باور نيست . 

يه جوري نوشتي كه آدم فكر ميكنه پسره و بابات همكارن . ولي پسره باباش همكار باباته . اولا يادت باشه به ...

خانواده هامون کاملا هم سطحن

چه از نظر اجتماعی چه از نظر مادی

احساس خطر نمیکنم حس بدی ندارم فقط گیج و گنگم