2777
2789
عنوان

نمی‌دونم چرا مرگ رو اینطوری تصور می‌کنین🤦🏻‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 355 بازدید | 36 پست
عزیزم من اون دنیا نرفتم ولی مگه راهنمایی بالاتر از قرآن داریم ؟؟؟

متاسفانه من باور ندارم دلم یه چیز منطقی و شهودی میخواد نه بگی چون تو فلان کتاب نوشته پس درسته خب این نشد استدلال که تازه تو قرآن هزار بار نوشته خدا عذابتون میده ما هم معصوم نیستیم که بخوای قرآن رو در نظر بگیری حتما باید منتظر عذاب باشی

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...
عزیزم باید همسرتو سعی کنی سر به راه کنی باهاش حرف بزن بگو که زندگی هزینه داره رفتارشو درست کنه  ...

اینقدر حرف زدم ولی بازم روز از نو روزی از نو کل اقوامش باهاش حرف زدن ولی فقط کار خودشو میکنه

بند دل منی.. بی شک تو جان منی..میخواهم کاری کنم تا تمام طفل های این سرزمین سراغ شادی را از تو بگیرند❤

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

متاسفانه من باور ندارم دلم یه چیز منطقی و شهودی میخواد نه بگی چون تو فلان کتاب نوشته پس درسته خب این ...

عزیزم ببین خب هر جایی یه قوانینی داره 

کشور 

مدرسه 

دانشگاه 

قوانین رو رعایت نکنی تنبیه میشی 

خدا هم گفته بنده من عزیز من 

من بهت قدرت دادم بهت عقل دادم 

پس ازش به بهترین نحو استفاده کن 

نه وقف کارای بیهوده و حرام بشه 

گفته بنده من پشت کسی حرف نزن تهمت نزن من بهت جزاشو نشون میدم که بفهمی اون چه عذابی کشیده 

هایا
عزیزم ببین خب هر جایی یه قوانینی داره  کشور  مدرسه  دانشگاه  قوانین رو رعایت ...

مثلا بچه ۶ ماهه ای که مریضی لاعلاج داره کلی زجر میکشه جواب چیو پس میده اینا همش الکیه گلم عدالتی نیس کاش بود ولی نیس

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...
مثلا بچه ۶ ماهه ای که مریضی لاعلاج داره کلی زجر میکشه جواب چیو پس میده اینا همش الکیه گلم عدالتی نیس ...

نه عزیزم هستش 

مگه خدا نگفته تو زندگی هر کیو یجور امتحان میکنم ؟؟؟

هایا