2777
2789

مثلا میگین وااااااییی ارواح سرگردااان 

یا میگین نمی‌دونم ارواحی که تو خونه می‌بینید 

یا چیزای ترسناک دیگه که مربوط به مرگه 

اینو بگم که وقتی یکی میمیره اصلا امکان نداره الکی بتونه به این دنیا برگرده و سرگردان و اینا کلا الکیه 

ما اصلا تو قرآن هم روح سرگردان و اینا نداریم هیچ چیزی بدون اذن خدا اتفاق نمیفته 

مرگ آرامش ابدیه و روح آرامش میگیره و اون جسم که دیگه بدون روح ارزش نداره می‌ره زیر خاک که حالا مار بخوره اینا شما نمی‌فهمین 

فقط اعمال تون رو درست کنین که اون دنیا عذاب نداشته باشین جسم ارزش نداره 

هایا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخ قربون دهنت بالاخره یکی قشنگ توصیف کرد مرگ رو 

دست از قضاوت همدیگه برداریم ! به قول مولانا :  نہ تو آنے ڪه همانے نہ من آنم ڪه تو دانے... ️                                                           صبورباش‌اتفاقات‌خوب‌نیازبه‌زمان‌دارن.!🗝 “️ 

درسته. بنظر منم مرگ ترسناک نیست. 

ولی من خیلی دلبسته عزیزانم هستم مخصوصا بچه هام. همیشه به مرگ که فک میکنم میگم کاش نمیرم زود بچه هام چ کنن. ولی همینم اشتباهه. بچه ها هم خدایی دارن. و من مادر فقط یه وسیلم برای خوشبختیشون. اگر خدا بخواد خوشبختشون کنه من نباشمم میکنه. 

شب ها وقتی دستان کوچکت را در دستانم قرار میدهی و با نوازش مادرانه انگشتانم به خواب میروی،با خودم فکر میکنم...دیگر چه کسی در طول عمرت انقدر عاشقانه و بدون چشم داشت برای آرامشت تلاش میکند... بعد از این روزهای کودکی، دیگر چه کسی توی خواب محو تماشایت میشود و به رویت لبخند میزند تا آسوده بخوابی؟و من چقدر دیر میفهمم عظمت عشق مادرم را. و تو هیچ وقت نمیفهمی! هیچ وقت حجم احساس مرا درک نخواهی کرد! تو دختر نیستی! تو هیچ وقت مادر نمیشوی
میگی آرامش ابدی بعدمیگی مراقب اعمالمون باشیم عذاب نداشته باشیم حالا کدوموباورکنم 

عزیزم ما میگیم به نام خداوند بخشنده و مهربان 

خدا خیلی مهربون تر از این حرفاست 

ما وقتی میرم عروسی با لباس خونگی میریم ؟؟؟

نه اصلا 

ما وقتی رانندگی میکنیم قوانین رو رعایت نمیکنیم ؟؟

این دنیا هم قوانینی داره که باید رعایت کنیم و خدا قرآن رو فرستاده برای شناختن همین قوانین 

هایا
شوهرم یه سری رفته بود قبرستون و دیده بود ارواح با وحشت داشت تعریف میکرد

عزیزم ارواح نیست اجنه هستن اینو من کامل قبول دارم و اصلا منکرش نیستم سوره الرحمن هم به وجود اجنه اشاره شده 

و ارواحی که وقتی به چشم بیان اجنه هستن که تو اون جلد ظاهر شدن 

هایا