2777
2789

حقیقتا خیلی خوشحال شدم🥲

گفتم بگم شمام خوشحال بشین😅❤

این سریال و خیلی دوسش دارم

♨️ مجموعه طنز «خانه به دوش» از شبکه آیفیلم پخش می شود

سریال «خانه به دوش» به کارگردانی “رضا عطاران” از یکشنبه ۲۰ اسفند به روی آنتن آی‌فیلم می‌رود.

این مجموعه قرار است هر شب ساعت ۱۹ از شبکه آیفیلم پخش شود

خدایا:عقیده مرا از دست عقده ام مصون بدار...... علی شریعتی 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دوسش دارم

چه کسی میداند؟   که تو در پیله تنهایی خود، تنهایی؟                 که تو در حسرت یک روزنه در فردایی؟                                                     پیله ات را بگشا،                                                                  تو به اندازه ی پروانه شدن زیبایی ....💗

اینو تو ماهواره تازه دیدم 

چند روز پیش تموم شد 

الان به جاش ترش و شیرین پخش میشه 

منم این فیلم و متهم گریخت رو دوست و سه در چهار 

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرام  یه صلوات بفرستید💙💙

خانه به دوش و دونگی همزمان با هم پخش میشن ای وای

دونگی کدوم شبکه است؟

خدایا❤️انتخابمو به خودت میسپارم😍.         برای خوشبختی همه‌ی جوون ها، ی صلوات بفرست❤️♥️♥️

هر چقد ببینمش ازش خسته نمیشم

چه کسی میداند؟   که تو در پیله تنهایی خود، تنهایی؟                 که تو در حسرت یک روزنه در فردایی؟                                                     پیله ات را بگشا،                                                                  تو به اندازه ی پروانه شدن زیبایی ....💗