2777
2789
متوجه نشدم..پولشو دادی کسی کسب و کار راه انداخته بعد به اونم سود میده؟!

اگه پول رو بدی کسی بخدا کار کنه باهاش میتونی خودتو تو سود اون کار سهیم کنی. بگی مثلا من ۲۹ تومن میدم کار کن  تو سودش منم شریک کن. 

برای کسانی که دوستشان داری نوری باش🌱
خب اگه اینجوری حساب می‌کنه ، به طلا و پول هم خمس تعلق میگیره .... 

حتما میداده مطمئن باش

خیلی اعتقاد داشت مرجع تقلیدشم آیت الله بهجت بوده 

حتی تو کارشم دقت میکرد عالی درس میداد تا لحظه آخرکلاسم سعی میکرد یه چیز جدید یادمون بده میگفت باید حقوقی که میگیرم حلال باشه

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

والا نمیدونم برا خرید خونه مجبور شدیم وام‌بگیریم خداروشکر خیلی بدرد خورد صابخونه شدم راحت شدم خدا خی ...

تو این مملکت هیجی بدون وام پیش نمیره. هیجی. مبارکتون باشه. 

برای کسانی که دوستشان داری نوری باش🌱
نظام بانکی ما فاسده آدم های خیلی معتقدی که میشناسم اصلا وام نمیگیرن میگن اشکال داره

قرض الحسنه ها که خوب وام میدن..اونطوریام نیس،فک کن ما چندسال پیش وام گرفتیم ماشین خریدیم،الان ماشینمون خیلی گرون تر شده ولی همچنان قسط بانکومیدیم..ولی اون بانکایی که درصدبالا وام میگیرن یاسود میدنو قبول ندارم

بانک هاکلا سیستمشون سرتا پا  مشکل داره 

نزول برکت پول را میبره‌ و این حتمیه. چندین بار تو قران امده پس موضوع خیلی مهمی هست ....

کوچک ترید !    از آن که مرا  زیر و رو کنید !   حتی اگر هرآنچه که دارید، رو کنید!   کوچک ترید از آن که بدانید، من کی ام،  از "کوه ها" نام مرا پرس و جو کنید! .                                                   ای بادهای سرد و مخالف،" منم درخت "! باید که ریشه های مرا جستجو کنید !      ای بادهای سرد و مخالف؛  من ایستاده ام!!   این سینه ام ! که خنجرتان را فرو کنید.! بر من مباد ، تیغ شما زخمی ام کند؛    شاید به خواب ، مرگ مرا آرزو کنید.......
مگه اینها گفتن حرامه . عزیزم خدا گفته . این ک بانکها این‌کارو میکنن بحثش جداست. اینکه میگید ب ما میر ...

خدا توو کدوم آیه گفته؟

@mimgheyn_art پیج قشنگم 😍 هیچوقت برای شروع خوب،دیر نیست ☺️
مادر من پول نزول میگیره و مرجع تقلید گفته حلاله چون منبع درآمدش هست و خرجش رو میده همون  اگر ب ...

اسم مرجع تقلید مادرتون؟

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)
اگه پول رو بدی کسی بخدا کار کنه باهاش میتونی خودتو تو سود اون کار سهیم کنی. بگی مثلا من ۲۹ تومن میدم ...

خب اون که نزول نمیشه..ممکنه اینجا یه عده اشتباه برداشت کنن..نزول نزوله،وحرام..رباخوارورباگیرنده هردو جنگ باخداست

مادر من پول نزول میگیره و مرجع تقلید گفته حلاله چون منبع درآمدش هست و خرجش رو میده همون  اگر ب ...

پول رو بدی کسی  کسب و کار کنه مثلا تجارت به تو از سودش بده اون اصلا در بحث نزول نیست با نزول فرق داره .برای همین حرام نیست 

اگه پول رو بدی کسی بخدا کار کنه باهاش میتونی خودتو تو سود اون کار سهیم کنی. بگی مثلا من ۲۹ تومن میدم ...

اون درصورتی درسته که اگه اون یارو ضرر کرد توام شریک باشی این کاملا حلاله

نه فقط سودشو بخوای

همه خواستن برن بهشت هیچ کی نخواست بسازه بهشت❤️‍🩹