2777
2789
مگه اینها گفتن حرامه . عزیزم خدا گفته . این ک بانکها این‌کارو میکنن بحثش جداست. اینکه میگید ب ما میر ...

بهدم نزول ووجا حلاله بکی بین زنو شوهر. یکی بین ولی و اولاد 

برای کسانی که دوستشان داری نوری باش🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نظام بانکی ما فاسده

آدم های خیلی معتقدی که میشناسم اصلا وام نمیگیرن میگن اشکال داره

کاربر حمید معصومی نژاد با عضویت در سال 1403 من نیستم.اگر گاهی جواب نمیدم عذر میخوام.بی حوصله ام،دوست دارم نظرم رو بگم و برم،همین... لطفا درخواست دوستی هم نفرستید حرف خصوصی با کسی ندارم💚
والا من از این چیزا سر در نمیارم چند بار بیشتر وام‌نگرفتم 😅😅😅🙏

سودشون ک زیاده 

این بنده خداهایی ام کهپول میزارن تا سود بگیرن چندر غاز ب اونا میدن در عوض تو بازار جهانی کلی با پول ماها کار میکنن 

نه که خیلی خوش گذشت قراره جهنمم بریم 🚶‍♀️زندگی من انقدر پرایوته که اگه چیزی راجبم بفهمی میدونم دقیقا کی و کجا بهت گفته :)...ببخش تا روح پاک و ارومی داشته باشی نزار سیاهی دنیا روی قلبت لکه بندازه ..کاربری پنجممه 😑🤦‍♀️

بانک ها مثلا طبق یه شرایطی دینیش کردن...

در اصل که سود گرفتن و دادن حرامه، ولی الان تورم هست، اون سودی که میدن حتی افت ارزش پول رو جبران نمیکنه. منظورم اینه که در واقع سود نیست، فقط کمی کاهش ارزش پول رو جبران می‌کنه.

واقعا چرا بدون اطلاعات درباره این موضوع جواب میدین

همه مراجع میگن حرامه ولی چون نظام بانک داری کپی از انگلیس هست کاریش نمیکنن یعنی نمیتونن کاری کنن و چیزی که عقل من میگه گناه برای اونها هست ولی باتوجه به جامعه برای اونی که وام میگره از اجبار نه نیست

ولی اصلا بحث ای تاپیک اشتباه کدوم ببخشید احمقی میره پول نزولی بده به بقیه و بهر بکشه 

کاربر آقا _ سعی میکنم با حرف هام به دیگران کمک کنم