2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پس مردم بیچاره چه خاکی توسرشون کنن  پس بایدنزولم مثل بانک حرام نباشه چطوره توجیب دولت رفتنی ن ...

برای ما به همین دلیل گناهه چون میگن بانک‌ها سود میگیرن و نباید بگیرین و حال مردم رو درک کنن و بدون سود بدن 

کاری ب حروم و حلتلش ندارم اصلا هم اعتقاد ندارم 

ولی دهن خدت سرویس میشه تا بخای بدی سودشو هرکاری مکنی تموم بشو نیس 

نه که خیلی خوش گذشت قراره جهنمم بریم 🚶‍♀️زندگی من انقدر پرایوته که اگه چیزی راجبم بفهمی میدونم دقیقا کی و کجا بهت گفته :)...ببخش تا روح پاک و ارومی داشته باشی نزار سیاهی دنیا روی قلبت لکه بندازه ..کاربری پنجممه 😑🤦‍♀️

چون خوشبحال اونی ک نزول میده میشه 

و کسی ک باید پرداخت کنه براش سخت تموم میشه 

ولی متاسفانه الان ....هعیییی 

دوست‌نی‌نی‌سایتی‌من❤️ممنون‌از اینکه‌تو‌تاپیکام‌شرکت‌میکنی‌اگ‌گاهی‌پستت‌رو جواب ندادم بدون‌یا‌ندیدم‌یا‌واقعا‌در جوابش‌حرفی برای گفتن نداشتم...خلاصه که ب مهربونی خودت ببخش 😘.                 کمی دورتر از خودم می ایستم ب تماشای کسی ک جای من زندگی میکند...چ بی رحمانه تنهاست و چه به ناچار قوی 🖤

سلام پخش و خوندن قرآن  سوره بقره و سایر سوره های قرآن برای من که خیلی خوب بوده خیلی از مریضی ها و دردهای که ناشی از سحر و چشم و جن بوده با پخش قرآن خوب شده من یک پیرزن جادوگر چشم زن در اطرافمه‌ که از هیچ سحر و چشم زخم برای نابودی من خودداری نمیکنه و من با پخش قرآن تا امروز تونستم خیلی از شرهاش رو خنثی کنم خیلی از دخترها بدلیل سحر یا چشم زخم یا جن عاشق و دلایل دیگر شرایط ازداوجشون جور نمیشه یا خواستگار نمیاد یا میاد و الکی بهم میخوره که با خواندن و پخش قرآن میتونند سحرو جن رو نابود کنند و ازدواج موفقی داشته باشند فقط برای کسانی که پخش و خواندن  قرآن باعث آزارشون‌ میشه یا خودشون یا یکی از اعضای خانوادشون یا جن داره یا سحر و یا دعاهای غیر قرآنی در خانه دارید یا شیاطین جنی در خانه تون هست که مطمعنا اگه الان باعث مشکلاتی نشدند بعدا میشن شما با پخش و خواندن  قرآن به آنها آسیب رسوندید اونا می‌ترسند شما پخش قرآن رو ادامه بدین و اونا رو بسوزانید برای همین کاری می‌کنند که شما رو منصرف کنند شما اگه ادامه بدین قرآن این شیاطین و اجنه و سحرها رو نابود میکنه اگه نه این موجودات قویتر میشن بهتره قبل از پخش قرآن ۱۰ بار آیت الکرسی بخونین و دورتون بشکل دایره فوت کنید و خوبه آخر شب و اول صبح آیت الکرسی ببینید ممکنه در این مدت خوابهای ترسناک ببینید که نگرانی نداره کم کم از بین میره  فقط هرگز برای رفع مشکلاتتون سراغ دعانویس و رمال و سحر ،جادو نرید که خودتون‌ رو بدبخت میکنید کار اینا با جن و شیطانه که هر کی بره پیششون جن به جونشون میندازند‌ و این شیاطین هزار مشکل دیگه بوجود میارند و چون خودتون دعوتشون کردین به این سادگی نمی رند ،همه مشکلات رو میشه با قرآن و کمی صبر و حوصله بهتر و بدون ضرر حل کرد

آره آخه من شنیدم صدتومن میده برایه میلیون یکی هست توشهرما

ما که هرکس دور و برمون پولش و داد کسی بهش بیشتر پس بده ماهانه و سالانه پولش خورده شده خیلی حواست و جمع کن عزیزم

چاهست و راه و دیده ی بینا و آفتابتا آدمی ببیندپیش پای خویش را چندین چراغ دارد و بیراهه میرود باید بیفتد و ببیند سزای خویش را 💁🏻‍♀️🖼️🕊️

پس نوبت به مامیرسه چراحرامه همون کاربانک دیگه نزول هم

مگه اینها گفتن حرامه . عزیزم خدا گفته . این ک بانکها این‌کارو میکنن بحثش جداست. اینکه میگید ب ما میرسه میگن حرامه. مردم عادی نگفتن خدا گفته. 

برای کسانی که دوستشان داری نوری باش🌱
بانک ها درصد قانونی کسر میکنن فکنم از طریق چیزی که مراجع تقلید گفتن

باور میکنید واقعا؟😂

نه که خیلی خوش گذشت قراره جهنمم بریم 🚶‍♀️زندگی من انقدر پرایوته که اگه چیزی راجبم بفهمی میدونم دقیقا کی و کجا بهت گفته :)...ببخش تا روح پاک و ارومی داشته باشی نزار سیاهی دنیا روی قلبت لکه بندازه ..کاربری پنجممه 😑🤦‍♀️

بانکها هم نزوله 

من که خیلی بدم میاد ،فک کن ی پولی میدی ب یکی ممکنه ضرر کنه یدیخت اونم تو این زمونه مزخرف گرونی و فلاکت ،حالا من با چ وجدانی هر ماه بگم پولمو بده و ی درصدم روش؟؟؟

داداشای خودمو میبینم با چ بدبختی قسطاشونو میدن

بُدوان هم بهمون نمیرسن🤏دەچم بۆ ورمێ دم دم لەڕێمە،گوڵوەنی یارم یادگاریەوپێمە❣️هەڤاڵ گیان هیوا و هەتاوت لەبیر نەچێ ,manamaام