2777
2789
پولت و بدی باهاش کار کنن و درصد مشخص بگیری که نزول نیست 

دقیقا نزوله... اگر توی سود و زیان شریک باشی و درصد تعیین نکنی حلاله

دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔 
مادر من پول نزول میگیره و مرجع تقلید گفته حلاله چون منبع درآمدش هست و خرجش رو میده همون  اگر ب ...

وااااا تو عمرم نشنیدم. مرجع تقلیدشون کیه؟

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوست عزیز، نزول همون پول رباس. پولی که بدون تلاش به دست میاد و چون در صورت رواج اقتصاد جامعه رو فلج میکنه، اسلام حرام کرده و بخاطر شدت اثار مخربش، هم کسی که نزول میده و هم کسی که نزول میگیره رو مستحق عذاب میدونه

اینکه بانکها سود میگیرن و بعضی این سود رو ربا میدونن، جای بحث داره. بانک ها تحت عنوان عقودی مثل مضاربه، مرابحه و ... با پول کار میکنن و لااقل از نظر ظاهری با نزول تفاوت داره

لطفا دنیا و اخرت خودتون رو بخاطر عادی سازی گناه از بین نبرید

برفرض اینکه عمل بانک حرام باشه، دلیل مباح شدن رفتار ما نمیشه

شرایط اقتصادی واقعا سخت شده، اما واقعا ارزش خراب شدن زندگی با نزول رو نداره

من خیلی ها رو از نزدیک دیدم که زندگیشون بخاطر نزول نابود شد و دیگه هیچوقت نتونستن سرپا بشن

ممنون که حوصله بخرج دادید و خوندید🌹🌹🌹

در صورتی پول دادن به کسی حلاله،که باهاش شرط کنی تو سود و ضررش شریک باشی

یعنی اون طرف با پول شما معامله میکنه هر ماه به شما سود میده،اگرم تو معامله ضرر کرد شما هم تو ضرر سهیم باشی،نه بگی من سود ماهیانه و اصل پولمو میخوام و به من ربطی نداره

شروع رژیم2۷ بهمن  با وزن 79کیلو، وزن هدف اول:۷۰  🖤 وزن هدف دوم: ۶۷  🖤  وزن هدف سوم:۶۵ 🖤 وزن هدف آخر:۶۳🖤

مادر من پول نزول میگیره و مرجع تقلید گفته حلاله چون منبع درآمدش هست و خرجش رو میده همون  اگر ب ...

کار حرام حرامه شرایط خاص و غیرخاص نداره

همه خواستن برن بهشت هیچ کی نخواست بسازه بهشت❤️‍🩹

ما سالهای سال پول میدادیم به یه بنده خدا اونم ماهیانه به ما سود میداد،بعد از چند سال ضرر کرد،ماهم زیان رو پذیرفتیم و پولمون رفت

شروع رژیم2۷ بهمن  با وزن 79کیلو، وزن هدف اول:۷۰  🖤 وزن هدف دوم: ۶۷  🖤  وزن هدف سوم:۶۵ 🖤 وزن هدف آخر:۶۳🖤

شرایط خاصی نداره نزول.. از خودتون حکم صادر نکنید.. پولی که بدین کسی و سود مشخصی هر ماه بهتون بده حکم ربا را داره.. حرف خداست حرف من نیست

دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔 
یعنی چی میشه بیشتر بگی؟

سه جا خدا میتونی نزول بگیری

پدرو فرزند. مادرو فرزند هم نمیشه. فقط پدرو فرزند

یکی زن و شوهر. 

اسنها چون جیبهاشون مشترکه

یکی هم ک فقط میتونی ربا بگیری اینکه مسلمان میتونه از کافر ربا بگیره. اما نمیتونه ربا بده. ینی منه مسلمون میتونم از کافر نزول بگیرم اما برعکسش امکان نداره 

یجا هم خوندم. پدربزرگ پدری و مادری  و نوه هم جایزه. 

برای کسانی که دوستشان داری نوری باش🌱
در صورتی پول دادن به کسی حلاله،که باهاش شرط کنی تو سود و ضررش شریک باشی یعنی اون طرف با پول شما معا ...

دقیقا درسته

تو دین همچی واسه مردم عادی حرامه ولی واسه خودشون نه

بانک میگه کاراقتصادی میکنم خریدفروش ساخت وساز وکسی که پول میبره انگارشریک میشه اندازه پولش با بانک اما بیرون ازبانک به شمانمیگن شریک وبه شما سودمیده شاید نیازمنداون پول باشه ومجبورباشه قرض کنه وسودبده به شما خب این گناهه حرامه بعدبانک به ماپول میده به عنوان شریک وکاراقتصادی

بانک میگه کتراقتصادی میکنم خریدفروش ساخت وساز وکسی که پول میبره انگارشریک میشه اندازه پولش با بانک ا ...

یعمی منظورتون اینه بانک با سودی که از ما میگیره برای اقتصاد خرج میکنه؟

🦆
وااااا تو عمرم نشنیدم. مرجع تقلیدشون کیه؟

عزیزم من یه مقدار پول داشتم که الان سپرده بورس هستش و هرماه مبلغی سود میاد روش .اون پول مشکلی نداره؟سهم خریداری نکردم فقط داخل سپرده هست

💑=👧👧🧒