2777
2789
عنوان

باردارم گوش درد گرفتم کمکم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 2976 بازدید | 28 پست
من خودم هر وقت گوشم عفونت کرده دود عنبر نسا دادم پرده گوشمو پاره کرده البته خیلی خوبه عفونتها تخلیه ...

چطوری میفهمی پرده گوشت پاره شده؟؟دکتر معاینه کرد و گفت؟؟

اینکه بعد گوش درد شنوایی بخاطر التهاب کم بشه طبیعی هست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه سیگار وردار مواد داخلشو خالی کن عنبر نسا بجاش بریز بعد یکی کمکت کنه دودشو بده ب گوشت خیلی خوبه

...خدایا شکرت واسه معجزه ای که بهمون دادی😍❤...من از تبار غربتم.....از آرزوهای محال🌈 در من هزاران امید فریاد میزند

من گوشم عفونت شدید داشت دکتر قطره داد استفاده کردم و در کنارش سیر میذاشتم، روزی دومرتبه یه سیر دورش با چاقو برش میدادم، میزاشتم تو گوشم، بعد یه هفته رفتم دکتر، دکتر گفت چقدر زود عفونتت رفع شد بهش نگفتم سیر گذاشتم چون ترسیدم دعوام کنه، ولی من علت زود خوب شدنش رو تو سیر دیدم

عزیزم یک تکه سیررا دوسه قسمت کن بذار لای دستمال کاغذی بذارتوگوشت دردش آروم میشه 

پرده ی گوشت پاره نشه دختر

بعدم حوله داغ کن بذارروی گوشت 

یک قطره روغن زیتون هم ولرم بچکونی خوبه 

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶

اع  عجیبه  من دخترم ۱۱ ماهش بود  هم چشمش  قرمز ،شده بود   هم هی گوشش رو میک ...

دودش برای درمان عفونت خیلی خوبه من دندون گلو عفونت زنانه استفاده کردم خیلی خوبه گوشم خوبه البته من عفونت شدید می‌کنه گوشم برای همین شاید دود هم ندم به گوشم پرده گوشم سوراخ بشه نمیدونم 

خدایا محرمی نیست که مرهم بنهد بر دل من  جز تو ای دوست که خود محرم اسرار منی
چطوری میفهمی پرده گوشت پاره شده؟؟دکتر معاینه کرد و گفت؟؟ اینکه بعد گوش درد شنوایی بخاطر التهاب کم ب ...

آره دکتر بهم گفت پرده گوشت سوراخ شده خودمم میفهمم به محض اینکه دود میدادم درد شدید گوشم قطع میشد و کلی عفونت و خونابه از گوشم تخلیه میشد و تا چند روزم ادامه داشت و شنوایی کم میشد تا یک ماه که دو باره گوشم ترمیم میشد دوباره گوشم شنواییش خوب میشد

خدایا محرمی نیست که مرهم بنهد بر دل من  جز تو ای دوست که خود محرم اسرار منی