2777
2789
عنوان

باردارم گوش درد گرفتم کمکم کنید

2975 بازدید | 28 پست

رفتم دکتر عمومی اموکسی کلاو داده میگن خیلی مضره هنوز نخوردم از ی طرفم میگن عفونت گوشت شدیده کسی بوده تو بارداری اموکسی کلاو خورده باشه مشکلی پیش نیومده باشه

عزیزم نخور 

آموکسی سیلین ۵۰ دکتر زنان به من گفت مجازه تا ۲۰تا من دندونم عفونت کرده بود

حتما از دکتر زنانت بپرس 

نخوری ها

قشنگ ترین و آرامش بخش ترین حرف همینه:                          من جنگیدم که اگه نشد تو دلم نمونه :)

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سیفیکسیم گفتن بی خطره اونو دارم میخورم ولی اموکسی کلاو نه

همون سفکسیمو بخور عفونت گوش یکم دیر خوب میشه دود عنبر نسا خوبه ولی ممکنه پرده گوش تو سوراخ کنه اینطوری تا یک ماه شنواییت کم میشه تا پرده گوش ترمیم بشه

خدایا محرمی نیست که مرهم بنهد بر دل من  جز تو ای دوست که خود محرم اسرار منی
همون سفکسیمو بخور عفونت گوش یکم دیر خوب میشه دود عنبر نسا خوبه ولی ممکنه پرده گوش تو سوراخ کنه اینطو ...

دود عنبر نسا  خیلی خوبه  من ماه پیش گوشم درد گرفت  و کیپ شد  من یکم  انداختم دودو داد  مثل اسفند  یکم    دودش  رفت   تو گوشم   مستقیم نکردم  تو گوشم   همون دودش  یکم رفت سمت گوشم اروم کرد  

دود عنبر نسا  خیلی خوبه  من ماه پیش گوشم درد گرفت  و کیپ شد  من یکم  انداخت ...

من خودم هر وقت گوشم عفونت کرده دود عنبر نسا دادم پرده گوشمو پاره کرده البته خیلی خوبه عفونتها تخلیه میشن گوش درد آروم میشه ولی تا یک ماه شنواییم کم میشه

خدایا محرمی نیست که مرهم بنهد بر دل من  جز تو ای دوست که خود محرم اسرار منی
من خودم هر وقت گوشم عفونت کرده دود عنبر نسا دادم پرده گوشمو پاره کرده البته خیلی خوبه عفونتها تخلیه ...

اع  عجیبه  من دخترم ۱۱ ماهش بود  هم چشمش  قرمز ،شده بود   هم هی گوشش رو میکشید   یکم  دورش   همونجا که خوابیده بود    عنبر نسا دود دادم  هم چشمش هم گوشش خوب شد