با یکی از همکلاسی هام ۲ سال دوست بودم سال اول خیلی باهم صمیمی نبودیم ولی سال دوم خیلی صمیمی بودیم طوری که روزی ۲ ساعت حرف میزدیم تقریبا با چند نفر دیگه یه اکیپ بودیم امسال یه دختر بلا نسبت خراب وارد این جمع شد کله رابطه ها از هم پاشید و بهم گفت تو خودت با بقیه دوست میشی ولی نمیزاری من با بقیه دوست بشم ولی همچین چیزی نبود تا ۱ ماه باهم قهر بودیم خیلی حرف های بدی زد گفت کاش اصن باهات دوست نمیشدمو اینا حالا چند روز پیش اومد معذرت خواهی له نظرتون مثل قبل باهاش صمیمی بشم؟
پارسال یه دوست مشترک داشتیم وای امسال دیگه قطع رابطه کردیم اسمش رها بود توی این یه ماه جدایی یه واسطه داشتیم که حرفارو میبرد و میاورد دوستم گفته بود که رها بهم گفته با این دوست نشو به دردت نمیخوره با خرفاش خیلی دلمو شکست ولی چون کلی میتونم بگم دختر خوبیه دوست دارم دوباره باهاش کم کم صمیمی بشم نظرتون چیه؟
پارسال یه دوست مشترک داشتیم وای امسال دیگه قطع رابطه کردیم اسمش رها بود توی این یه ماه جدایی یه واسط ...
اشکال نداره یه فرصت دیگه بهش بده
از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوههای زیبای جسم و زنانگیاش.(امام موسی صدر)