2777
2789

من،ولی در همون حد هم پر انرژی‌ هست و پایه ،من ک از بودن باهاش لذت میبرم ( تو رو خدا ماشاالله بگید شب عیدی دعوا نگیریم)

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

مگ داری بااون زندگی میکنی،؟؟؟

چقد گند ه میکنید همه چیزو.اون فقط مادر همسرتونه و دلیل نمیشخ توی قروفرشون هم دخالت کنید..ول کنید زندگی خودتونو بچسبید بابا

دیبایی ساختم ک ب بودنش افتخار میکنه:)🤌🏻🤍  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اهل قر و فر نیس ولی اعتماد به نفس شدیدا بالایی داره و خودشو بالاتر از همه میدونه و با کوچیکترین دردی دکتر میره حتی سر درد یا سرما خوردگی ساده 

لطفا برا حل شدن مشکلاتم صلوات بفرستید  

مادر شوهر من فقط به غذاش میرسه البته ۷۲سالسه وقتی من کم میارم تو کارای خونه تازه اون کمک حال منه

ای ایران ای مرز پر گهر ای خاکت سر چشمه هنر،🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷وقتی تو یه تاپیک باهات دعوا کردم تاپیک بعدی دیدی چقدر خوب و شوخ دارم باهات برخورد میکنم بدان و آگاه باش من اسم کاربری ها یادم نمی‌مونه،مرگ بر امریکا،مرگ بر اسراییل،زنده باد پاینده باد رهبر عزیزم سید علی خامنه ای🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷

من،ولی در همون حد هم پر انرژی‌ هست و پایه ،من ک از بودن باهاش لذت میبرم ( تو رو خدا ماشاالله بگید شب ...

😂😂ایی جونم عزیزم پایدار ماشالاا همیشه همینجور کنار هم شاد باشید 

شما هم مثل اونید؟

من،ولی در همون حد هم پر انرژی‌ هست و پایه ،من ک از بودن باهاش لذت میبرم ( تو رو خدا ماشاالله بگید شب ...

ماشالله چشم نخوری ایشالله  

ای ایران ای مرز پر گهر ای خاکت سر چشمه هنر،🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷وقتی تو یه تاپیک باهات دعوا کردم تاپیک بعدی دیدی چقدر خوب و شوخ دارم باهات برخورد میکنم بدان و آگاه باش من اسم کاربری ها یادم نمی‌مونه،مرگ بر امریکا،مرگ بر اسراییل،زنده باد پاینده باد رهبر عزیزم سید علی خامنه ای🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷

مادر شوهر من فقط به غذاش میرسه البته ۷۲سالسه وقتی من کم میارم تو کارای خونه تازه اون کمک حال منه

ماشالا من ۲۰سالمه بزور ۱ساعت کار میکنم بعدش کمر درد نشم شاهکاره

ماشالا من ۲۰سالمه بزور ۱ساعت کار میکنم بعدش کمر درد نشم شاهکاره

همیشه شیر محلی تازه،تخم مرغ محلی،روغن حیوانی تهیه می‌کنه برا نمازصبح که بیدار میشه روزش شروع میشه دیگه نمی‌خوابه اینقدر بی سرو صدا کاراشو میکنی صب چشم باز کنی میبینی میز صبحانه امادست،خیلی کاریه یه مدت رفت آپارتمان نتونست باز اومد خونه ویلایی،رفتن تا به مرکز شهر نزدیک باشن به بچه هاش نتونست باز اومد تو خونه قدیمیش

😂😂ایی جونم عزیزم پایدار ماشالاا همیشه همینجور کنار هم شاد باشید  شما هم مثل اونید؟

پایه هستم ولی چون بی پولم قر و فر ندارم 😁

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.