2777
2789
عنوان

ماجرای ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 811 بازدید | 51 پست
خدا شانس بده .  لطفا باهاش مچ که شدی بگو شماره دعا نویس شا بده  چون دور از جون مردا کور ...

خیلی از آقایان قبول میکنن 

همسرم و بسیاری از اطرافیان رو دیدم که قبول کردن

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم

چقدر مهریه میخواد؟ اگه معقول باشه و مثلا فقط حق طلاق رو بخواد چیز خاصی نیست. منم دارم

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ب داییت بگو الان گرم داغی دوسال دیگه بچه کوچولو ببینی پشیمون میشی بااینده اون بنده خداهم بازی نکن ...

داییم گفته بود بهش عیب نداره بخاطر تو بریم بیاریم بزرگ کنیم 

عزیز جان یعنی الان چیکار کنیم سوره بقره گوش بدن همیشه تو خونه با صدای بلند میزارن 

نه اینو گذاشتم برای خوانندگان تاپیک که ممکنه مشکلی داشتند که سراغ سحر و جادو نرید و بادقرآن مشکلشون رو درمان کنند 

مگه بیشتر از ۱۰۰تا دیگه مهر میشه کرد؟دیگه گذشت نمیشه

میشه 

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
چخ ربطی داشت به رحلت امام 

اینا تو هم تاپیکها کپی پست میکنند

من مسلمانم و شیعه و به همه ادیان احترام میگذارمشهید برای من یعنی امام حسین که در برابر ظلم قیام کردشهید یعنی حر که نگفت مامورم و معذور جانب حق رو گرفت و جاودانه شد====================اونایی که همه چی براشون گل و بلبله شاعر میگه*تو کز محنت دیگران بی غمی نشاید نامت نهند ادمی*
حسن رو داییت باید تشخیص بده. حتما یه چیزی داره پس چرا داییت برای دخترای دیگه همچین کاری نکرده؟

داییم ساده هست اصلا اهل دختر این چیزا نبود تا با این آشنا شد یه دل نه صد دل عاشق شده ولی داییا دیگم نمیزارن حقوق رو بهش بده میگه مهریه بالا داری میزنی 

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 6 ساعت پیش
2791
2779
2792