2777
2789
عنوان

ماجرای ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 811 بازدید | 51 پست

چرا حق و حقوقو نخواد؟ داییت با حق اشتغال و تحصیل و ... این خانم میخواد چیکار کنه؟ جلوی زندگی کردنشو بگیره؟

اگه میخواید سر چیزی چک و چونه بزنید مهریه و چیزهای مالی باشه نه حق و حقوق

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مهریه ۶۰۰ سکه 

نه دیگه زیاده. اونو کم کنه در حد همون صدتا و باقی حقوق رو بگیره و البته تصنیف اموال هم جزئش نباشه خوبه.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
چرا حق و حقوقو نخواد؟ داییت با حق اشتغال و تحصیل و ... این خانم میخواد چیکار کنه؟ جلوی زندگی کردنشو ...

شما گویا خوب نخوندی اول درست بخون بعد بگو کدوم آدم عاقلی ۶۰۰ مهریه سکه میزنه بعد حق طلاق رو هم میده 

شما گویا خوب نخوندی اول درست بخون بعد بگو کدوم آدم عاقلی ۶۰۰ مهریه سکه میزنه بعد حق طلاق رو هم میده& ...

الان که مهریه دیگه مثل قبل نیست نهایتش تا ۱۰۰ سکه بده اونم با کلی دنگ و فنگ اونم تو شرایط خاص و...

درحالی که حق و حقوق مال زن هست و قانون اشتباه اونو ازش گرفته

منم گفتم داییت کمتر مهریه بده ولی حق و حقوق مال زن هست

دیگه دختری که بچه دار نمیشه و خیلی معمولیه نباید انقد توقع داشته باشه قطعا عروس نمیشه با این همه توق ...

آره خب بچه دار نشدن مشکل کمی نیست..

ولی وقتی داییتون قبول کرده یعنی برای داییت مشکل بزرگی نبوده