2777
2789
عنوان

اصلا خواهرمو‌ دوست ندارم

309 بازدید | 10 پست

خاهرم از من دوسال بزرگتره و باهم همیشه خوب بودیم و ۴ سال زودتر از من هم ازدواج کرد و مادرم ب همسرش خیلی سخت گرفت ک خب حقم داشت و خواهرم ب حرفاش رسید

دوسال پیش وقتی خاستگاریم بود انقدر دامادمون حسادت و بدجنس بازی دراورد ک خاستگار تو بچس (۲۶ سالش بود همسرم اون موقع) و اون متولد ۶۶

چرا بما سخت گرفتید ب اینا نه

چرا شیر بها ما اینه مال اینا اسونه

چرا مراسما فلان... تا ب مرور خواهر منم همینجوری شد

مدام اذیتم میکرد

حتی ب مادرم زیاد راجبش صحبت میکرد و بارها اشک منو دراورد بهش میگفتم خسته شدم بسه تو یجور بودی من یجور انقد رابطمون سرد شد که برای خرید جهازم با هرکی رفتم الا اون با فامیلای شوهرم و دوستای خودم صمیمی بودم الا اون حتی الانم یکساله از زندگیم گذشته تحمل دیدنش برام سخته حس میکنم محبتش از ته دل نیس و تک تک کاراش برام حرص دراره و عصبانی میشم حتی از ۱ ساعت کنارش بودن

کسی اینجوری هس؟ چه کنم؟ عذاب وجدان حسم رو دارم

مثل دوتا خواهر شوهرای من شدید، تقصیر پدر مادرشون بود البته برای خواهر بزرگه تقریبن هیچی نخریدن برای دومیه از شیر مرغ تا جون آدمیزاد گذاشتن تو جهیزیه اش باعث شدن بزرگه حسادت کنه و ناراحت بشه که البته حقم داشت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من که کامل درجریان ماجرا تون نیستم ولی با اینایی که گفتی به نظرم داماد خواهرتون حق دارن میدونی اونا از دست خانوادتون ناراحتن.. درکل پدرمادرا تو هیچ مرحله ای از زندگی بچه ها نباید تبعیض قائل بشن.. تبعیض موجب حسادت و کینه و درآخر خراب شدن رابطه بچه ها میشه

مثل دوتا خواهر شوهرای من شدید، تقصیر پدر مادرشون بود البته برای خواهر بزرگه تقریبن هیچی نخریدن برای ...

والا جهاز اون با من یکی بود ولی شوهرش متاسفانه اصلا خوب نیس بی ادب و بی شخصیت و نچسبه و خواهرم سالهاست مشاوره میره و باهاش مشکل داره مدام

تو این ۵ سال نشده ی رستوران و تفریح برن همیشه میگه کاردارم

من که کامل درجریان ماجرا تون نیستم ولی با اینایی که گفتی به نظرم داماد خواهرتون حق دارن میدونی اونا ...

وقتی موافق دامادمون نبودن چیکارکنن؟؟ دامادمون ب شدن بد اخلاقو بی ادبه

خاهرم هزاران تا مشکل باهاش داره و ب حرف مادرم رسیده خیلی وقته

والا جهاز اون با من یکی بود ولی شوهرش متاسفانه اصلا خوب نیس بی ادب و بی شخصیت و نچسبه و خواهرم سالها ...

خواهرت اگه باهاش مشکل داره و دامادتون انقدر بده چرا پشت اونو میگیره؟