2777
2789
عنوان

بچها حالم بده😔

226 بازدید | 41 پست

بچها من الان نزدیک دوساله که فقط اتفاقای بد برام افتاده

پارسال بابام سرطان گرفت و امسال فوت شد

کنکورمو گند زدم خیلی سرخورده شده بودمو حالم بد بود تا اینکه کسی که عاشقش بودم اومد سمتم و بهم درخواست دوستی داد

نمیفهمیدم چی خوبه چی بد انگار خودمو سپرده بودم دست باد😔

باهاش دوست شدم الانم دوماهه کات کردیم

خیلی حالم بده اگه تا هشت ماه پیش فقط فوت بابامو مسائل دیگ بود الان فکر اکسمم هست😔گیرکردم تو این شرایط نمیتونم بیرون بیام😔😔🥲

بپذیر و بگذر.......فرار نکنیم....قبول کنیم که درد و رنج جزیی از زندگیست.....بپذیریم ..وقتی پذیرفتیم،راحت میشیم....وقتی پذیرفتیم که این درد و رنج همه جا هست،،و واقعیته،،خیلی راحت عبور می‌کنیم....دلیل اصلی که انسانها افسردگی و اضطراب شدیدی بعد از مواجه شدن با درد و رنج ازدست دادن عزیز یا پول یا مقام یا.....پیدا میکنند،همین هست که نمیخوان بپذیرن،،،وقتی هم نپذیرند،عبور هم نمی‌کنند و درآن حال مدتها میمونند.....

این پیام رو الان همسرم برام فرستاد امیدوارم برات مفید باشه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا اخه توی اون شرایط وحال بد رفتی سراغ رابطه دختر گل؟ حالا ولش کن گذشته رو...ب

بقران این پسره نزدیک سه سال بود دنبالم بود ولی من نمیخواستم وارد رابطه دوست پسر دختری بشم میترسیدم

بااینکه میمردم براش ولی خیلی سنگین باهاش برخورد میکردم

یه ماه بعد فوت بابام باهاش رل زدم

افتضاح بود شرایطم

مثلا باهاش میرفتم بیرون ولی کل تایمی که بیرون بودم گریه میکردم😔😔😔😔😔

بقران این پسره نزدیک سه سال بود دنبالم بود ولی من نمیخواستم وارد رابطه دوست پسر دختری بشم میترسیدم ...

اشکال نداره گلم.گذشته ها گذشته

ایندم ی رازه..سعی کن تو زمان حال عشق کنی و خوشحال باشی

دیبایی ساختم ک ب بودنش افتخار میکنه:)🤌🏻🤍  
❤️😔

هرچقد میخای گزیه کن سبک بشی .سعی کن‌ بپذیری ادما میرن و تنهات میذارن .این تویی ک همش پیش خودتی این تویی ک میمونی برا خودت و ب داد خودت میرسی‌.مرگ باباتو بپذیر و رفتن اکستم قبول کن..چون مجبوری.حتما یحکمتی بوده ک باهاش کات کردی..شاید ادم درستی نبوده..احتمالا رابطه های اولته ک اینطوری هستی ب مرور عادت میکنی.من خودمم وابسته ی یکی شدم ک تا میامم فراموشش کنم ،باهم رو ب رو میخوریم وهمو میبینیم..اکسم‌نیست‌.رفیق سابقمه.ولی باید بپذیرم..پذیرفتن سخته ولی سعی کن گذشته رو رها کنی‌

خب چرا کات کردی

چون ۹۰درصد روابط الان فقط کثافته

کسی که فکر میکردم توی این شرایط خدا فرستادتش که غم بابام کمتر بشه کسی بود که تنها هدفش این بود که ازم سواستفاده کنه و من بعدازهشت ماه این موضوع رو فهمیدم

هرچقد میخای گزیه کن سبک بشی .سعی کن‌ بپذیری ادما میرن و تنهات میذارن .این تویی ک همش پیش خودتی این ت ...

چی بگم😔خیلی شرایط سختیه واقعا به گفتن راحته نمیدونم چرا توی۱۹سالگیم به اندازه یه ادم۵۰ساله درد میکشم نمیدونم چرا واقعا

سه سال بود عاشق هم بودیم ولی چون من سنگین برخورد میکردم اون جرعت نمیکرد بگه هشت ماه بعد اون سه سال ...

اگ برات سواله ک چرا من توی این شرایط گیر کردم و همش نتاراحتم  جوابش اینه ک تو اصلا نمیخای ک تغییر کنی نممیخای بپذیری..باید گذشته رو رها کنی .تو کذشته رو مث ی وزنه چسبوندی ب پاهات نمبذاری از جاشون تکون بخورن..تو باید رها کنی..ب محض رها کردن بهترین اتفاقا برات میفته..کنکوزتو عالی میدی خانوادتو شاد میکنی.سرکار میری.دانشگاه میری و توی یک رابطه ی متعادل میزی ک اذیت نمیشی.رها کن برع