2821
2789
عنوان

آرایشگری

92 بازدید | 14 پست

سلام 

تصمیم گرفتم برم ی لاین ارایشگری بعد بگیرم کنار درسم 

بنظرتون کدوم لاین بهتره؟؟ 

از لحاظ کار و درآمد 

خودم میکاپ در نظر داشتم یا مژه اینا 

امروز آرایش دایم هم اومده تو‌ ذهنم 

نمیدونم کدومش ؟؟ 

اگه اطلاعی دارید یا شغلتون تو این دسته است لطفن راهنماییم کنید 

چالش  نی نی🥰

شرکت کننده شماره304

جایزه 300تمن لباس یا وجه نقد

✍لطفا این عکس را در لینک زیر لایک کن👇

https://rubika.ir/joinc/CEFAAHHH0YHXCOEMLODGYQMJUZKCVNRF

✍عکس نی نی های خودتون رو بفرستید

✍ادمـــــــــیـــــــــن👇

@toran_gz

و پایان رای گیری12اسفند

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من کراتین کارم ولی موخوره بوتاکس ایناااا هم انجام میدم در کنارش

ولی پیشنهادم اینه ناخنکار بشی درسته وسیله های اولیه گرونن ولی مشتریشاش خیلی زیاد اگ کارت خوب باشه جا بیفتی

مهم1.شما نمیتوانید صابون روی چشمانتان بریزید2.شما نمیتوانید موهایتان را بشمارید3.شما نمیتوانید از بینی خود نفس بکشید، زمانیکه زبانتان بیرون است.4.شما مورد سوم را انجام دادید! 5- ﺯﻣﺎﻧﯿﮑﻪ ﺍﻧﺠﺎﻡ ﺩﺍﺩﯾﺪ،ﻓﻬﻤﯿﺪﯾﺪ ﮐﻪ ﻣﯿﺘﻮﺍﻧﯿﺪ ﺍﻣﺎ‌ ﺷﺒﯿﻪ ﺑﻪ ﯾﮏ ﺣﯿﻮﺍﻥ ﺑﺎ ﻭﻓﺎ ﺷﺪﯾﺪ6- ﺍﻻﻥ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﻣﯿﺰﻧﯿﺪ،ﺩﺭﺣﺎﻟﯿﮑﻪ ﺳﺮﮐﺎﺭ ﺭﻓﺘﻪ ﺍﯾﺪ7.کپی کنید و برای دیگران بفرستید و اﻧﺘﻘﺎﻡ ﺍﻻﻥ ﺭﺍ ﺑﮕﯿﺮﯾﺪ!سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیاسیا سیا سیا ‌سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا8 -شما آنقدر تنبل هستيد كه اين 40 تا سيا رو نخوندين9 -شما آنقدر سهل انگارهستيد كه متوجه نشدید يكي از آن ها سينا ميباشد10 -شما آنقدر ساده هستيد كه رفتيد بالا و پيدا نكرديد11 -من شما را سر كار گذاشتم12 -داريد ميسوزيد13 -بي مزه هم خودتي!14 -از اينكه شما را سركار گذاشتم خوشحال باشيد!15 -الان نفهميديد كه خوشحال رو اشتباه نوشته بودم16 -بازم رفتيد چك كرديد ولي من بازم سركارتون گذاشت😂✌🏻اینو از دوست نی نی سایتی کپی کردم 🤣😐
من خودم ناخنکارم یکم سختی داره هزینه وسایل گرفتن اینام بالاس بعد تا کارت جا بیوفته نابود میشی ولی خو ...

عزیزم یسوال من دستگاه یووی از این انشگتی های خونگی دارم بعد تاپ کات یووی رو روی لاک معمولی میزنم قشنگ خشک میشه ولی لبه های ناخنام با اینکه بستمش یکم لاکش رفته میشه بخاطر اینه باشه بیسکات نداره؟؟بعد اینکه چیکار کنم لاکم مثل ژلیش یه حالت کلفت خوشگلی داشته باشه؟؟؟

عزیزم یسوال من دستگاه یووی از این انشگتی های خونگی دارم بعد تاپ کات یووی رو روی لاک معمولی میزنم قشن ...

تاپ کوت نباید روی تاک معمولی بخوره عزیزم بعد ژلیش زیرش چند لایه بیس کوت داره که کلفته فداتشم یووی انگشتی هم بدرد نمیخوره قربونت بشم 

تاپ کوت نباید روی تاک معمولی بخوره عزیزم بعد ژلیش زیرش چند لایه بیس کوت داره که کلفته فداتشم یووی ان ...

اها مرسی دیگه کار راه بندازه دیگه پس اگه بیس داشته باشه اینطوری لب پر نمیشه؟؟؟بعد اینکه تاپ و بیس باید چند لایه حتما زده بشه؟؟؟ چون بیبشتر تاپ رو برای لب پریش میزنن اگه دولایه بزنم محکم میشه؟؟

اها مرسی دیگه کار راه بندازه دیگه پس اگه بیس داشته باشه اینطوری لب پر نمیشه؟؟؟بعد اینکه تاپ و بیس با ...

بیس 3 4 لایه نازک بزن بعد بزار یووی لاکت حتما لاک ژلیش باید باشه که لب پر نشه یادت نره رو چربی ناخنتو بگیری تاپم دو لایه نازک بزن:)

2790
2823
2791
2779
2792