2777
2789
عنوان

بچه ها بیااااااین نظر بدید🤔

13 بازدید | 11 پست

سلام ، بچه ها من می خوام برای داداشم یه چیزی

با کاموا درست کنم ، ولی نمیدونم چی ببافم...

دلم می خواد براش پتو ببافم ولی خیلی سخته بلد نیستم...

بنظرتون چی ببافم که همیشه همراش باشه و هرجا میره با خودش ببرتش؟

داداشم داره میاد ایران ، می خوام وقتی میره با خودش ببره ؛ ۳ماه وقت دارم.

نظرتون چیه؟

شال گردن 

پیاو نه‌ماوه ... 🚶... نذار بهترین ورژنت با آدم نامناسب هدر بره ... هیچکس اندازه ی کسی که ترکت کرده تورو تماشا نمیکنه، میخواد مطمئن شه اشتباه نکرده، بهش نشون بده که اشتباه کرده ... 🚶 ...برای کسایی که در حقتون خیانت کردن دلتنگ نشید، برای کسایی که حتی یکبار شمارو کوچیک کردن دلتنگ نشید، برای بی معرفتا، دروغگوها، حسودا و دوروها دلتنگ نشید، برای کسایی که رازاتونو برملا کردن دلتنگ نشید، آدمای اشتباه لیاقت دلتنگیتونو ندارن! ...تو هیچوقت نمیفهمی چقدر آسیب دیدی تا وقتی که یه نفر باهات درست رفتار میکنه... لا به لای تلاش‌هات برای نجات رابطه یا زندگی مشترک اینو یادت باشه: تو هیچوقت نمیتونی آرامش و خوشحالی رو جایی پیدا کنی که همونجا گمش کردی ...گفت : تو عقب کشیدی یا جنگ تموم شد؟! گفتم : به جز من کسی نمی‌جنگید که؛ من که عقب کشیدم؛ جنگ هم تموم شد!

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیشه ما رو بندازه تو چمدونش ببره لب مرز ولمون کنه؟

به خودا بقیه اش رو خودم میرم😂

این حقایق هستند که آدم‌ها را از هم دور می‌کنند ، نه دروغ ! وگرنه ما دروغ می‌گوییم که نزدیک باقی بمانیم ! آدم‌ها یک‌بار عمیقاً عاشق می‌شوند، چون فقط یک‌بار نمی‌ترسند که همه چیز خود را از دست بدهند؛ امّا بعد از همان یک‌بار، ترس‌ها آن‌قدر عمیق می‌شوند که عشق، دیگر دور می‌ایستد ...
کاش منم ببره😂😂😂

ببین من داداشم بره ولش نمیکنم تا منو بکشونه اونور😂😂😂

این حقایق هستند که آدم‌ها را از هم دور می‌کنند ، نه دروغ ! وگرنه ما دروغ می‌گوییم که نزدیک باقی بمانیم ! آدم‌ها یک‌بار عمیقاً عاشق می‌شوند، چون فقط یک‌بار نمی‌ترسند که همه چیز خود را از دست بدهند؛ امّا بعد از همان یک‌بار، ترس‌ها آن‌قدر عمیق می‌شوند که عشق، دیگر دور می‌ایستد ...
نمیپوسه ، دیگه چی؟

پلیور 

کلاه

ژاکت

ژیله 

پیاو نه‌ماوه ... 🚶... نذار بهترین ورژنت با آدم نامناسب هدر بره ... هیچکس اندازه ی کسی که ترکت کرده تورو تماشا نمیکنه، میخواد مطمئن شه اشتباه نکرده، بهش نشون بده که اشتباه کرده ... 🚶 ...برای کسایی که در حقتون خیانت کردن دلتنگ نشید، برای کسایی که حتی یکبار شمارو کوچیک کردن دلتنگ نشید، برای بی معرفتا، دروغگوها، حسودا و دوروها دلتنگ نشید، برای کسایی که رازاتونو برملا کردن دلتنگ نشید، آدمای اشتباه لیاقت دلتنگیتونو ندارن! ...تو هیچوقت نمیفهمی چقدر آسیب دیدی تا وقتی که یه نفر باهات درست رفتار میکنه... لا به لای تلاش‌هات برای نجات رابطه یا زندگی مشترک اینو یادت باشه: تو هیچوقت نمیتونی آرامش و خوشحالی رو جایی پیدا کنی که همونجا گمش کردی ...گفت : تو عقب کشیدی یا جنگ تموم شد؟! گفتم : به جز من کسی نمی‌جنگید که؛ من که عقب کشیدم؛ جنگ هم تموم شد!

تو کار درستو میکنی ، بزار ببینم با بافنتی میشه خرش کرد😂🤣 چی ببافم براش؟

فقط بچسب بهش ببرت 

من بودم شال گردن میبافتم خوشگله

فقط بچسب بهش ببرت  من بودم شال گردن میبافتم خوشگله

باید ببره غلط کرده نبره😂

فقط یه خواهر داره باید ببره

اره شالگردن خوبه ولی بدش میاد یچی به گردنش بچسبه ، چیز دیگه ای جز شال گردن بلد نیستم 😐😂

دلم می خواد پتو ببافم 🚶‍♀️

پتو خیلی دوست داره...

باید ببره غلط کرده نبره😂 فقط یه خواهر داره باید ببره اره شالگردن خوبه ولی بدش میاد یچی به گردن ...

خیلی ام عالی پتو بباف براش 

خواهر میترسم آخر اینا صد دختر غریبه رو ببرن ما رو نبرن 

فکر نکنم از داداش من آبی گرم بشه🥲😂

خیلی ام عالی پتو بباف براش  خواهر میترسم آخر اینا صد دختر غریبه رو ببرن ما رو نبرن  فکر ...

خیلی بیجا کردن😐

مگه دست خودشونه مارو نبرن😐😂

می میریم ، دیرو زود داره سوخت و سوز نداره