2777
2789
عنوان

جاری

| مشاهده متن کامل بحث + 582 بازدید | 41 پست
اتفاقا جلو چشم مادرشوهرمم این کارو کرده.دخترم اومد بهم گفت باپسره کلی دعوا کردیم.دیگه هم نرفت پیششون ...

اینجا مادرشوهرت هیییچ اهمیتی نداره.

مهم مراقبت از دخترته

حالا که خودشم دیده محکم جلوش وایسا بگو خط قرمزم این چیزاس

به همسرتم بگو که حمایت کنه ازت

او در بر و ایام به کام است...
توهم کاری کن ازت بترسن مثل همون  بهش باید میگفتی میدونی کارایی که کرده توی روحیه بچه من اثر می ...

شوهر هردومون راننده هستن.ما برای خودمون تریلی داریم.اون با باباش سه دانگ شریکه.ب باباش پولی نمیده ولی هراز گاهی ۳_۴تومن میده بهشون .می‌بره بیرون میگه هرچی دوست دارید خرید کنید حساب میکنم.ایناهم میخرن.پوله خودشونه ولی میترسن ازش بگیرن.ب خاطر همین خاعن هستن.میترسن دیگه پول نده.ب قول ما میرن تو ک ون همدیگه.البته ببخشید رک گفتم.همش پشت سرش حرف میزنم ولی جلو روش قربونش صدقش میرم.من نمی‌رم اصلا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باید کاری کنید که فقط از شما و باباش حرف شنوی داشته باشه.به همسرتون بگید که چی شده حتما کار پسره رو ...

شوهرم خبر داره.مادرشوهرم غلام حلقه به دوش جاریم و شوهرشه.میترسه ازشون.از یه طرف هم مثلاً نمی‌خواد نوه هایش باهاش قهرباشن میگه چرا با خانواده مامانشون خوب هستن اونوقت با خانواده ی باباشون بد هستن.چرا ب پسر خالش میگه داداش با پسرعمویش حرف نمیزنه.فرهنگ پایین دارن.دخترمم رفته گفته مامانم از آراد خوشش نمیاد.ایناروهم جو گرفته

اینجا مادرشوهرت هیییچ اهمیتی نداره. مهم مراقبت از دخترته حالا که خودشم دیده محکم جلوش وایسا بگو خط ...

صدبار گفتم.فقط مهم براش اینه که نوه هایش باهم مهربون باشن.هرکی اونا رو یاد بده آدم بدی هست.پس من بد حساب میشم.رک گفت بهش یاد نده.گفتم خوشم نمیاد باهاشون در ارتباط باشه خودتون دیدید که چکار کرده.گفت عیب نداره بچن .عقل ندارنه

شوهرم خبر داره.مادرشوهرم غلام حلقه به دوش جاریم و شوهرشه.میترسه ازشون.از یه طرف هم مثلاً نمی‌خواد نو ...

ناراحت نشی عزیزم.نتونستی بچتو بکشی طرف خودت.بچه باید یاد بگیره از خونه هیچ حرفی رو بیرون نبره.بهش یاد بده هر صحبتی که توی خونه بین خودتون میشه یک رازه و نباید بره به دیگران بگه.باید خیلی روی دخترت کار کنی تا راز دارت باشه.و بدون گفته ی شما اب هم نخوره.به خودت بستگی داره.با کتک بدتر میشه ها.زبون خوش فقط زبون خوش .

صدبار گفتم.فقط مهم براش اینه که نوه هایش باهم مهربون باشن.هرکی اونا رو یاد بده آدم بدی هست.پس من بد ...

ببین من هم بهت میگم.الان به دخترت دست درازی شده شما فقط داری از مادر شوهرت حرف میزنی.بابا من اگر به دخترم دست درازی کرده بودن همشونو اتیش میزدم.نونشونو خون میکردم.داد و بیداد راه مینداختم.بعد شما هی خونسرد میگی مادر شوهرم میخواد فلان و بهمان.بابا گور بابای مادر شوهرت و دلشو خواسته هاش.نگران دخترت باش.بعدها بزرگ میشه میاد توی همین نی نی سایت میگه مامانم مواظبم نبود.میگه واسه مامانم رضایت مادر شوهرش مهم تر از زندگی من بود

صدبار گفتم.فقط مهم براش اینه که نوه هایش باهم مهربون باشن.هرکی اونا رو یاد بده آدم بدی هست.پس من بد ...

استارتر فقط مادر شوهرش واسش مهمه.ما میگیم خودت کارو درست کن فقط میگه مادر شوهرم اله و بله.من بودم مادر شوهرمو گیس کش میکردم که مواظب دخترم نبوده

استارتر فقط مادر شوهرش واسش مهمه.ما میگیم خودت کارو درست کن فقط میگه مادر شوهرم اله و بله.من بودم ما ...

واه!خب اونم بچه هست توی سن رشد هستن بچه ۳-۴ساله هست اینم یه مرحله از رشد هست.خب همه ی بچه ها تو یه سنی خبر میبرن و میارن یا دروغ میگن یه روند طبیعیه.که ب مرور  خودش متوجه میشه.و اینکه میگی دست درازی کردن فقط ب مادر شوهرت چسبید طرفش هم یه پسر بچه کوچولو هست.اونم همینطور درکی از محیطش نداره و تازه جنسیت هارو متوجه شده.بهش یه توپ و تشر بیای جمع میکنه.دوتا بچه ی بیگناه هستن.مشکل بزرگتر ها هستن که با وجود این مشکل بازم بچه رو ترغیب میکنن که باهاش بازی کنه.و احساس نزدیکیه بیشتر بینشون ایجاد میکنن.و منم سوالم در مورد رفتار مادر شوهرم و جاریم بامن و خانوادم بود ودنبال راهه حل بودم نه اینکه آبروریزی راه بندازم

یکی بزن تو دهن بچت که بترسه بشینه پیشت     باید حتما اتفاق جبران ناپذیری بیوفته که کاری کنی       یکی بزنی دهنش بترسونی و در رو قفل کنی بهتره تا اینکه بهش تجاوز بشه    اعصابم خراب شد 

دخترکی شاد در من می زیست که چونان شاپرک به این سو و آن سو میپرید خیال پرواز داشت با ازدواج اجباری پر از غصه شد بال هایش را چیدن از رویاهایش دست کشید هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد پولک بال هایش ریخت پر پر شد