2777
2789
عنوان

جاری

582 بازدید | 41 پست

سلام من دوتا دختر ۴ و ۲ساله دارم.توی یه آپارتمان با جاری و مادرشوهر هستیم.جاریم پسرش ۶سالشه.باجاریم مشکلی نداشتم جدیدا بی دلیل قهرکرده و  دخترمو جلو چشم خودم از پله هل داد منم هر چی از دهنم درآمد بهش گفتم.انتظارنداشت اینطور برخورد کنم فرار کرد.بچه ها طبقه پایین پیش مادرشوهرم میرن باهم بازی میکنن.از پارسال ب پسرش یاد داده که بادخترم بازی نکنه علیه دخترم پسرش رو پر میکرد.پسرش چشم دیدن من و عموشو دخترعموهاشو نداره؛چندبار رک گفته مامانم میگه بااینا بازی نکن اینا بد هستن.اینااومدن بیا خونه.پارسال ماپارک می‌رفتیم دخترم وقتی جاریم با پسرشو میدید ذوق میکرد می‌رفت پیش اونا؛پسرش می‌گفت من باتو بازی نمی‌کنم مامانم گفته.دخترمن ناراحت میشد بازم می‌گفت من باتو می‌خوام بازی کنم.یه بار هم شلوار دخترمو پایین کشیده بود و بهش دست درازی کرده بود.انقدر بهش گفتم باهاش بازی نکن تا بالاخره علاقش نسبت به اونا کم شده.از وقتی هم جاریم از پله ها هلش داد دیگه سمت اونانمیره.باز از دیروز مادر شوهرم تو گوشش خونده که اون داداشه تو آجی.باهم بازی کنید.بازم دخترم هوایی شده همش اونارو میخواد.چیکار کنم بااین مادرشوهر و این دختر.مادرشوهرم ب جاریم نمیتونه بگه بچتو یاد نده.اومده ب من میگه تو یاد نده ب بچه بزار بازی کنم.همیشه هم پشت سر جرایم حرف میزنم ولی در ظاهر آنقدر قربونش صدقش میره .حس میکنم ازش میترسه.

می‌خوام جوان مادرشوهرمو بدم بگم دخترمو بیخیال بشن داداش نمی‌خواد بزار مثله غریبه ها باشن؛بازم یه دلم میگه بیخیال بشم.چیکار کنم؟

ب دخترمن هر چی میگم می‌ره لو میده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نزار زیاد برن خونه مادرشوهرت

بهش بگو پسر جاری چیکار کرده

اگر میتونید خونتون را عوض کنید

فردایی خواهد رسید که در آرزوهایم زندگی میکنم.درخواست ندید قبول نمیکنم
نزار زیاد برن خونه مادرشوهرت بهش بگو پسر جاری چیکار کرده اگر میتونید خونتون را عوض کنید

خودش نمی‌رفت اصلا پایین نمی‌رفت دیروز اتفاقی رفت پایین ایناهم پرش کردن.الان باز دیگه هوایی شده.مادرشوهرم میگه ب بچه یاد نده.اون یاد داده تو یاد نده.

خیلی ازتون تعجب میکنم میگی رفتار جنسی داشته درمورد دخترت بعد تازه دنبال جوابی که به مادرشوهرت بدی ، ...

اتفاقا جلو چشم مادرشوهرمم این کارو کرده.دخترم اومد بهم گفت باپسره کلی دعوا کردیم.دیگه هم نرفت پیششون.باز جدیدا مادر شوهرم تو گوش دخترم چرندیات پر میکنه.دخترم هم ب حرفش گوش میده.هر چی من یادش داده بودم روهم ب اونا خبر داده.الان کار اون پسر بچه و مادرشو ندید گرفتن کار من ب چشمون اومده.میخوام بهش اینارو گوشزد کنم 

مثل پسر من اح منتظر دختر عمش بیاد بره بازی کننن اخرشم گریه که بریم خونشون

وتازه فهمیدم دختر عمش ،یاد پسرم میده که وقتی ما رفتیم گریه کن که بیای خونمون بعدهمین دختره، جلو همه میگه ما میریم بیرون و گردش تو نیا😳پسرم جیغ و داد که میامممممم

موندم تو کار دختر عمش ۹ سالشه🥴😩😠

خیلی مواظب دخترت باش.پسره ناجوره.یه بلا سر دخترت نیاره

آره ب خدا آنقدر بهش گفتم باهاش بازی نکن پیشش نرو تا یاد گرفت.ب حرفم گوش نمی‌داد ب خاطر اینا من یه بار زدمش.الان مادر شوهرم بااین کاراش همه چیو خراب میکنه

مثل پسر من اح منتظر دختر عمش بیاد بره بازی کننن اخرشم گریه که بریم خونشون وتازه فهمیدم دختر عمش ،یا ...

بدم میاد از اینطور بچه ها.یه بار همین حرفایی که برای من گفتی رو تو ب دختره بگو.بگو دیگه نبینم یادش بدی؛بزار خیط بشه