2777
2789
عنوان

جاری

| مشاهده متن کامل بحث + 582 بازدید | 41 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بدم میاد از اینطور بچه ها.یه بار همین حرفایی که برای من گفتی رو تو ب دختره بگو.بگو دیگه نبینم یادش ب ...

گردن نمیگیره پرو و دورووووووو

جلو ننه و مادرشوهرمظلوم بازی درمیاره عاشقشن مگه میشه بهش حرف زد

یه خواهر ۱.۵ساله داره اون گریه میکنه ننش صدا میزنتش که با پسرداییت بازی نکن بیا کنار ابجیت باش

پسرم دیوانه میشه گریه میکنه

کی خلاص میشم از این خونه

اون یکی دخترم نمیاد.من ازاول زیاد پایین نرفتم توی خونه راحت هستم.دخترمم نمی‌رفت جدیدا یاد گرفته

مثل من که کلا نمیرم

پسرم میره الانم ازش حرف میکش کجا رفتین چی خوردین چی خریدین

۶ سالشه گفتم نگو گاهی میگه گاهی نمسگه

گردن نمیگیره پرو و دورووووووو جلو ننه و مادرشوهرمظلوم بازی درمیاره عاشقشن مگه میشه بهش حرف زد یه خ ...

دقیقا منم همینطور .اون پسر و طرف شوهرم خیلی دوسش دارن.نمیتونن ناراحتش کنند جوابشو هم نمی‌دن.کارمن و دخترم بهشون برخورده

منو گفتن برادر شوهرت زن گرفت شما برین اونن۲۴ سالشه کی زن بگیره بیاد نیاد اینجا

چ پروهستن.نه اینجا و شوهرمن ساخته.برادرشوهرمم کم و بیش کمک کرده ولی خب مهره ی اصلی شوهر من بوده.الان هم سند ب اسمش هست کسی نمیتونه چیزی بگه.شوهرمم میگه ب خاطر این ساختمون موهامو سفید کردم نمیتونم بیخیال ساختمون بشم.حتی یه دیه هم گردنش افتاد

دقیقا منم همینطور .اون پسر و طرف شوهرم خیلی دوسش دارن.نمیتونن ناراحتی کنند جوابشو هم نمی‌دن.کارمن و ...

بابا این دختر یه کاریم بکنه میگن این راستگو و تو دروغگو و بدجنس

گاهی میترسم بره از خودش حرف دربیاره 

یکی دوبار سر همین دختر دعوا انداختن باشوهرم😒

صداشون میومد میگفت داییی جون ،این زندایی نزاشت پسر دایی با ما بیاد بیرون دستشو از دستم کشید دستم شکست ،شوهرم😡😠🤬😈😱

بابا این دختر یه کاریم بکنه میگن این راستگو و تو دروغگو و بدجنس گاهی میترسم بره از خودش حرف دربیاره ...

شوهرت طرف اوناس؟من حسابشو میرسم اینطور کنه بگو الویت باید من و بچم باشیم چرا ب حرف اونا میری.شماهم تویه ساختمونید؟

چ پروهستن.نه اینجا و شوهرمن ساخته.برادرشوهرمم کم و بیش کمک کرده ولی خب مهره ی اصلی شوهر من بوده.الان ...

وای دیه چی؟

نه مارو مادرشوهرم نمیزاره بریم همش دعواس و صدامو خفه کردن 

نه رفت وامدی با خانوادم دارم میگن خونه ماست ،کلید هم نمیدن بهم 

ننش میگه خودم در و باز میکنم چندبار توسرما موندم پشت در

خدا ظلمشونو به خودشون برگردونه

شوهرت طرف اوناس؟من حسابشو میرسم اینطور کنه بگو الویت باید من و بچم باشیم چرا ب حرف اونا میری.شماهم ت ...

اره حرف حرف اوناس

دو طبقس

با ننه شوهر و یه خواهرشوهر که ۶ ساله با شوهرش قهر و دادگاه پدرمو دراوردن 

هی میگن برو ،میگم باشه میریم،میگن خودت تنها برو

خودش نمی‌رفت اصلا پایین نمی‌رفت دیروز اتفاقی رفت پایین ایناهم پرش کردن.الان باز دیگه هوایی شده.مادرش ...

توهم کاری کن ازت بترسن مثل همون 

بهش باید میگفتی میدونی کارایی که کرده توی روحیه بچه من اثر میزاره 

یه مدت باهاش سر سنگین و حالت قهر باش با مادرشوهر

فردایی خواهد رسید که در آرزوهایم زندگی میکنم.درخواست ندید قبول نمیکنم
آره ب خدا آنقدر بهش گفتم باهاش بازی نکن پیشش نرو تا یاد گرفت.ب حرفم گوش نمی‌داد ب خاطر اینا من یه با ...

باید کاری کنید که فقط از شما و باباش حرف شنوی داشته باشه.به همسرتون بگید که چی شده حتما کار پسره رو به شوهرتون بگید.و هم خودتون و هم همسرتون با دخترتون صحبت کنید که باید به حرف مامان باباش گوش بده نه کس دیگه.تربیت بچه با پدر و مادرشه.تعجب میکنم چه مادر شوهر ببخشید احمقی دارید.که جلوی چشمش همچین کاری کرده و چشم پوشی کرده

وای دیه چی؟ نه مارو مادرشوهرم نمیزاره بریم همش دعواس و صدامو خفه کردن  نه رفت وامدی با خانواد ...

وای چ آدمایی هستن.برای منم اوایل اینطور بودن .۴۶روز نامزد بودیم زهرمون کردن.عروسیم مثله عزا بود .جهازمو میخواستم ب اختیار اونا بخرم باپول بابام.میگفتن ما باید انتخاب کنیم.منم ب شوهرم گفتم نمی‌خوامت.عرضه نداری.دست خواهرمادرشو گرفت از مغازه انداخت بیرون باهاشون قهر کرد.انقدر از خواهر و مادرش میترسید که نگو.خودش گفت مثله سگ از خواهرم میترسم.حامله بودن ریختن سرم.اینا آدم نیستن.خواهرشوهرمو شوهردادیم یکم جو آروم شد منم رابطمو کم کردم باهاشون.الان هم همون گوه هستن ولی ازشوهرم میترسم منم یه بار وایسادم دعوا کردم از منم کمی میترسن