2777
2789
عيجان قربونتت برمم😂😂 عع توعم ببيني😂 چشممو ميبندم قيافه لي جونگ سوك مياد تو ذهنم اصن ذووق😂😂 ه ...

اییییی پدصگگگگگ زبونتو گاز بگیر بیشور

حیح:/

منم چشامو میبندم قیافه لینو و رزی رو میبینم:/فعلا رو این دوتا کراشم:/ذوققققققققققققق

چقد خوشگل ذوق میکنی گوگولی>>>>>>

برو خابای خوش ببینی برو بخاب خاب لی جونگ سوکو ببینی بد برین تو اتاق باهم شیر موز درس کنید و هه هه هه...بله دیگه

حیح

𝗡𝗶𝗸𝗶𝗮 𝘀𝗵𝗶𝗽𝗲𝗿

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اییییی پدصگگگگگ زبونتو گاز بگیر بیشور حیح:/ منم چشامو میبندم قیافه لینو و رزی رو میبینم:/فعلا رو ا ...

حييح😂😂

وويي لينووو🤭

جونز

ياا😁♥️

اوو بچه صاحب داره اتوسااا ژووننن😂😂

ميخواي ايو بياد هردومونو اويزون كنهه؟؟؟😂😂

날 이  해할 수 없다 고판단 하 지 마;!
حييح😂😂 وويي لينووو🤭 جونز ياا😁♥️ اوو بچه صاحب داره اتوسااا ژووننن😂😂 ميخواي ايو بياد هردومو ...

ولی مینسونگ ایز فاکینگ ریللللللللل برای صدمین بار میگمممممم

ولی اگه یه روز جیسونگ یا لینو با یه دختر قرار بزارن...یکم ناراحت میشم خدایی...ولی مهم اینه که من نوه هامو ببینم مهم اینههههه...مهم اینه که خوشبخت شن...خیلی دلم میخاد مینسونگ ریل باشه...ولی شیپر نیستم:/میفهمی چی میگم دیگه:/ولی خدایی بدبخت جیسونگ لینو خیلی سلیطه بازی درمیاره...بشم:/نمیدونم درسته یا نه ولی یکی از دوستام میگفتش که مینسونگ از دوران ابتدایی باهم بودن و خب اینجور رفتارایی طبیعی و نرماله...بد گفتم چرا ویکوک اینجوری نیستن پس؟گفت چون از دوران دبیرستان باهم بودن:/نمیدونم شاید راس میگه...آخه من خودم با دوستام ازین مسخره بازیا زیاد درمیارم:/الان میگی به ولله یو آر لز:/ولی نه:/ما یه اکیپی داریم از ابتدایی تا الان هنوز باهمیم:/به خاطر حرکات مینسونگ برامون نرماله ولی خودم اینو حس نمیکنم:/شایدم نرماله من اسکلم:/

کی؟لی جونگ سوک؟اون که آره آیو هست...ولی خب لینو ام صاحاب داره...جیسونگیههههههه:/

آیو بیاد؟هه تیششششششش...هِر بَند*یادته؟:/میخاس بگه هد بند مثلا بشم:/شایدم من کرم گفته هد بند:/*ولی خب فک نکنم:/اگرم بیاد به جونگ کوک میگم بخورتشششش

𝗡𝗶𝗸𝗶𝗮 𝘀𝗵𝗶𝗽𝗲𝗿
ولی مینسونگ ایز فاکینگ ریللللللللل برای صدمین بار میگمممممم ولی اگه یه روز جیسونگ یا لینو با یه دخت ...

ارهههههه وري وري ريللل ففاااككككـ ايتتتت😂

وووااايي ارههه

اصن لينووو گادهه بهت گفته بودم منو اين تولدم يه روزه نه؟

هيونجين بچم مث سگ(دور از جونننننننشششش)از لينو ميترسهه ووي الهي بميرم براااش😔♥️😂😂

از ابتدايي؟:/ وووواااووووو😍

گيددوو كيوتاااا🥺

ويكوكككك🥺♥️ داشتم مومنتاشونو ميديدم🥺🥺🥺♥️

ناموصن شيپري اوني ول كننن خوبهه 😂😂

اوه اكيپ خوبه خيلي منم دوس دارم ولي يه رفيق مشنگ دارمم ههييي اون ازم بزرگ تره اون ٩ سالش بود من ٥ سال باهم دوس شديم تا الان ديگ😂😂

اصلا عقل نداره😂😂

اره لي جونگ سوكككككك😂

اوهووممم جيسونگگهه🥺😂

اووه ايو شيييييي😌

هد بند؟😂😂

جونگكوك بدبخت من الهي پاره شم براش😔😂كراششو از دست داد ميفهممش😔😂💔

من رو لي جونگ سوك و ايو كراش بودمممم😔😂

ولي لي جونگ سوك خيلي كيوتهههههههههههيايههيتيخثنبخلخلتنبمذتلتابتثمبتبمبن🥺♥️

날 이  해할 수 없다 고판단 하 지 마;!
ارهههههه وري وري ريللل ففاااككككـ ايتتتت😂 وووااايي ارههه اصن لينووو گادهه بهت گفته بودم منو اين ت ...

خدا نکشتتتت

آره گفته بودییی...ایییییی پدصگ خوش به حالتتتتت...ولی منو جونگین هم سنیم...یاح یاح یاح

آله از ابتدایی

حیح

ایییی الهییی>>>>>>

نه خیر نیستم...کی گفته؟:/فیک نمیخونممممم مومنتم شاید ببینم ولی کم:/

اییی خدایی؟راستی چند سالته؟اگه دوس داری بوگو مجبورت نمی کنم

حیح

ای خدا

عاشق نارنگیهههه...نون پنیرو شلغم بپر بیا تو حلقم

حیح...

اوه نا نا نا نا...هر بند:/

زبونتو گاز بگیررررررر پدصگگگگگگگ

ای بابا ای بابا

من کلا همشونو هابتختاذنخبرهاخهلنبمزحخب>>>>>>>>>>>>

𝗡𝗶𝗸𝗶𝗮 𝘀𝗵𝗶𝗽𝗲𝗿
خدا نکشتتتت آره گفته بودییی...ایییییی پدصگ خوش به حالتتتتت...ولی منو جونگین هم سنیم...یاح یاح یاح ...

حيححح😂😂

ايي خي شانس(در زبان مازندراني خي يعني خوك😂😂)

وواوو

فيك نمخوني؟من مينويسم😂😂

هيعااااا نيگااا😂

باش ديگگگ مگ چي ميشهههههه😂

حيح بوگممم؟؟

كوچولوعممم(١٦سالمههه)

اوندفعه گفتم بت اونيي😂😂

منم عاشق نارنگي اممممم يعني بابام جعبه اي ميگيره😂

موزم دوس دارممم و .....😂

يسسس هر بندد😂

حيحح

اوهوممم🥺

날 이  해할 수 없다 고판단 하 지 마;!
حيححح😂😂 ايي خي شانس(در زبان مازندراني خي يعني خوك😂😂) وواوو فيك نمخوني؟من مينويسم😂😂 هيعا ...

اععععع؟چه کیوتتت

ازین چیزا بیشتر بهم یاد بیدههه

نه نمیخونم...اعععع؟منتشرشم میکنی؟اگه بکنی من میخونمممممم

شه کوشولویییییییییییی...گوگولیییییییی>>>>>>>>

تفاهممممممم ینی نارنگی بخشی از وجودمههههههههه>>>>>>>

نارنگی،هندونه،توت فرنگی>>>>>>>>>>>.

هر بنددددد

حیح

𝗡𝗶𝗸𝗶𝗮 𝘀𝗵𝗶𝗽𝗲𝗿
اععععع؟چه کیوتتت ازین چیزا بیشتر بهم یاد بیدههه نه نمیخونم...اعععع؟منتشرشم میکنی؟اگه بکنی من میخون ...

اهومم😂♥️

حتماااا😂😂

منتشر ك براي شروع تو يه چنل تو روبيكا گذاشتم ولي مطمئن نيستم چطوره😁

حيحح😂

ووييي ارههه لعنتيي😢

وويي ارههه هندوانهه و توت فرنگي و موز و نارنگي و....😢♥️

هههررررررر بنددددد😂😂

날 이  해할 수 없다 고판단 하 지 마;!
اهومم😂♥️ حتماااا😂😂 منتشر ك براي شروع تو يه چنل تو روبيكا گذاشتم ولي مطمئن نيستم چطوره😁 حيحح😂 ...

حیح

آفلیننننننن 

اعععععع؟جدی میفرمایید؟میتونی لینک آپلودشودشو برا بفرستی؟

لهنتیییییییییی

اینا اصن اوفففففف>>>>>>>>>>>>>>>

یه اهههه هر بندددددددددددد

𝗡𝗶𝗸𝗶𝗮 𝘀𝗵𝗶𝗽𝗲𝗿