2777
2789
عنوان

مامانا بیان

98 بازدید | 16 پست

سلام خانما پسرم دوماه سیزده روزشه وقتی به شکم میزارم گردنشو به یه طرف چرخش میده طرف دیگه چرخش نمیده ولی صاف هم نگه میداره

ولی طرف دیگه نمیچرخونه فقط یه طرف میچرخونه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره

خب جای نگرانی نداره اصن اصن نگران نباش 

خودت میتونی اروم سرش به اون طرف بچرخونی

تا یاد بگیره هنوزم زوده وهسش بعضی بچه ها تازه ۵ ماهگی گردن میگیرن

تو کوچه ما هم عروسی میشه حالا میبینی چی میشه💃💃💃

خب جای نگرانی نداره اصن اصن نگران نباش  خودت میتونی اروم سرش به اون طرف بچرخونی  تا یاد ...

رو کمر یا بغل هردوطرف میچرخونه ولی روشکم نه

نگرانیم اینکه چرا نمیتونه هردو طرف بچرخونه 

رو کمر هردو طرف میچرخونه

پس مشکلی نیست ...ببین خودمون بیشتر دوست داریم یه طرف باشیم بیشتر وقتا ...اگه دقت کنی میبینی بچه مثل شما یا پدرش همون طرف راحته حتا طرز خواب بچه مثل یکی از والدین هستش ...این خیلی عادیه شما وقتی میخوابونی بچه رو هر سری به یه طرف نزار یه بار چپ یه بار راست ...گردن و کمر بچه رو هم چرب کن و آروم آروم ماساژ بده برای رشد بچه هم خوبه

معتاج دعا خیرتونم.یه صلوات بفرستید لطفاً.‌.  تا کفش کسی رو پات نکردی در مورد راه رفتن اش قضاوت ..نکن ..
رو کمر یا بغل هردوطرف میچرخونه ولی روشکم نه نگرانیم اینکه چرا نمیتونه هردو طرف بچرخونه 

وقتی خسته میشه سرشو فقط همون طرفی که دوست داره میزارع زمین

معتاج دعا خیرتونم.یه صلوات بفرستید لطفاً.‌.  تا کفش کسی رو پات نکردی در مورد راه رفتن اش قضاوت ..نکن ..
رو کمر یا بغل هردوطرف میچرخونه ولی روشکم نه نگرانیم اینکه چرا نمیتونه هردو طرف بچرخونه 

عزیز دل زوده 

دو ماهشه تا ۶ ماه زمان داره

تو کوچه ما هم عروسی میشه حالا میبینی چی میشه💃💃💃