2777
2789
عنوان

قد بلند کودک

| مشاهده متن کامل بحث + 1310 بازدید | 33 پست
خوب اگه دکتر گفته مشکلی نیست چرا نگرانی بهداشتیا حرف زیاد میزنن خواهر من پزشک عمومیه ازش میپرسم آلان ...

دستت درد نکنه عزیزم

بگو قد تولدش52قد یکسالگی۸۶

قد خودم۱۷۰قد همسرم۱۸۵

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ممنونم🙏🙏

سلام عزیزم خواهرم هم حرف پزشکش زد با توجه به قد پدر و مادرش و احتمالا اجدادش طبیعیه چون قد وراژتیه 

اما گفت ۳۴ سانت توی یک سال واقعا نرمال نیست زیاده 

اینبار که بردیش پیش دکترش حتما بهش بگو بهداشت اینجوری گفته چیزی که واضحه باید پیگیری کنی عزیزم خیال خودتم راحت میشه انشالله که چیز خاصی نیست 

اگه قرصاتون خوردین یه کامنت بذاریم

سلام ببخشید عزیزم لطفاً جوابم رو میدید کیست که در استخوان بچت بود چطور درمان شد هزینش چقدر شد نتیجه چی شد 

قبرامام حسین علیه السلام دریست ازدرهای بهشت،😍❤️😍❤️😍❤️😍

دست یکی از دانش آموزان تو دعوا با پسرم شکسته عکس گرفتن میگه کیست داره باید عمل بشه شکستگی هم باید عمل بشه حدود بیست میلیون،،،،،،، بیمه برای شما رو متقبل کرد یا نه بیمه دانش آموزی منظورمه خیلی نگرانم اگر آنلاین شدی جواب بده ،😭😭😭

دست یکی از دانش آموزان تو دعوا با پسرم شکسته عکس گرفتن میگه کیست داره باید عمل بشه شکستگی هم باید عم ...

سلام عزیزم

دکتر به ما گفت دستش رو گچ میگیرم اگه جوش نیاد بعد میبریم اتاق عمل پین میزنیم کیست رو هم عمل میکنیم 

اما اگه جوش بیاد کیست خودش کم کم کوچیک میشه

خدا رو شکر گچ گرفتن چهل روز دستش تو گچ بود جوش اومد دکتر گفت کیستش داره کوچیک میشه

برای بیمه هم چون ما عمل نبود فقط گچ بود البته خب میبرنشون اتاق عمل یه بیهوشی موضعی میرنن گچ میگیرن پول اون حدود پنج تومن شد نزدیک پنج تومن دیگه پول ویزیت ودوبار گچ گرفتن چون دکتر دوبار تو این چهل روز گچ دستش رو عوض کرد باهامون رفت

شکایت اون طرف رو کردیم چون پسرم رو چند بار میزد 

فعلا پولی نگرفتیم بیمه مدرسه هم چیزی نداده ما پیگیر بیمه مدرسه نشدیم

سلام عزیزم دکتر به ما گفت دستش رو گچ میگیرم اگه جوش نیاد بعد میبریم اتاق عمل پین میزنیم کیست رو هم ...

اخ عزیزم ممنون بابت جواب کاملت و  خدا رو شکر  سلامتی دست پسرت  برگشت منم گرفتار شدم امیدوارم بخیر بگذره ،😘❤️