به دختر منم گفت بلنده گفت وزنش خوبه اگر لاغر به نظر میاد بخاطر قدشه ۱۸ ماهش بود
سلام بچه ها من مهدیسم آره من مهدیسم🥀 میناب۱۶۸🖤 هلـــه نومید نباشی که تو را یـــار برانـد ،گـــرت امروز براند نه که فـــردات بخواند، در اگــر بر تو ببندد نـــرو و صبر کن آنجا، ز پس صبــر تو را او به سر صـدر نشـاند، و اگــر بر تو ببندد همه ره ها و گـذر ها، ره پنهـــان بنماید که کس آن راه نـداند
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
والا یادم نیست بخوای فردا نگاه میکنم همینجا بهت میگم
ولی به رعنایی پسر شما نیست😘
مطمئنی قد بلند نگران کننده است آخه اگه بود خودشون میگفتن دیگه یا دکترش وقتی میبریش مگه چک نمیکنه
سلام بچه ها من مهدیسم آره من مهدیسم🥀 میناب۱۶۸🖤 هلـــه نومید نباشی که تو را یـــار برانـد ،گـــرت امروز براند نه که فـــردات بخواند، در اگــر بر تو ببندد نـــرو و صبر کن آنجا، ز پس صبــر تو را او به سر صـدر نشـاند، و اگــر بر تو ببندد همه ره ها و گـذر ها، ره پنهـــان بنماید که کس آن راه نـداند
تو روستا هستم دکتر نمیرم هر ماه یه بار هفت ماهش بود بردمش دکتر گفت۷۶هست گفت قد خودت وهمسرت بل ...
خوب اگه دکتر گفته مشکلی نیست چرا نگرانی بهداشتیا حرف زیاد میزنن خواهر من پزشک عمومیه ازش میپرسم آلان تو تل ولی فردا جواب میده
قد دخترمم الان نگاه میکنم عزیزم