2777
2789
عنوان

قد بلند کودک

1310 بازدید | 33 پست

سلام 

دیروز پسرمو بردم بهداشت قد یک سالگیش رو گفت۸۶

وگفت خیلی قدش بلنده نگران شدم کسی تجربه ای داره در این مورد

چند سانت بالا تر از نمودار قرمز بود

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

[QUOTE=330373118]نوش جونش،نگران نباش بعضی بچه ها ذره ذره قد میکشن بعًیض یهویی ولی تو یه سنی متوقف میشه من بودم جا نار ..

ممنون عزیزم

والا بهداشت ادمو میترسونه 

تو نت هم سرچ میکنی چیزای عحیب غریب میاد بالا

عزیزم دختر شما چند سانت بود 

والا یادم نیست بخوای فردا نگاه میکنم همینجا بهت میگم 

ولی به رعنایی پسر شما نیست😘 

مطمئنی قد بلند نگران کننده است آخه اگه بود خودشون میگفتن دیگه یا دکترش وقتی میبریش مگه چک نمیکنه 

اگه قرصاتون خوردین یه کامنت بذاریم

والا یادم نیست بخوای فردا نگاه میکنم همینجا بهت میگم  ولی به رعنایی پسر شما نیست😘  مطمئ ...

تو روستا هستم دکتر نمیرم هر ماه 

یه بار هفت ماهش بود بردمش دکتر گفت۷۶هست گفت قد خودت وهمسرت بلنده 

اینم ژنتیکی بلنده 

حالا بهداشت میگه باید ببری متخصص غدد 

متخصص های غدد کودکان هم میگن تا چند ماه اینده نوبت نداریم 

[QUOTE=330373118]نوش جونش،نگران نباش بعضی بچه ها ذره ذره قد میکشن بعًیض یهویی ولی تو یه سنی متوقف می ...

نه بابا ما یه پسر همسایه داشتیم ماشالله اینقدر قد بلند بود تو کودکیش بزرگ شد هیکلی شد ولی عجیب نبود جز بچه های درشت بود کاملا نرمال وسالم

تو روستا هستم دکتر نمیرم هر ماه  یه بار هفت ماهش بود بردمش دکتر گفت۷۶هست گفت قد خودت وهمسرت بل ...

خوب اگه دکتر گفته مشکلی نیست چرا نگرانی بهداشتیا حرف زیاد میزنن خواهر من پزشک عمومیه ازش میپرسم آلان تو تل ولی فردا جواب میده 

قد دخترمم الان نگاه میکنم عزیزم

اگه قرصاتون خوردین یه کامنت بذاریم