2777
2789
عنوان

اپاندیس

326 بازدید | 33 پست

بچها سمت راست پایین شکمم بعضی وقتا یکم درد میگیره و سفت میشه وقتی دست میزنم صدا میده یکمم تیر میکشه یچیزی مثه بادکنک پر آبه 

چیه بنظرتون؟

ممکنه اپاندیس باشه چون دقیقا پیش اپاندیسمه

درد اپاندیس خیییییلی شدیده 

ولی معمولا ادم بره بیمارستان بگی اونجا درد داره راحت عمل میکنن.خودم چند نفر از اعضای خونوادم عمل شدم. منم یکبار با درد شدید رفتم اما تا سونو ازمایش بدم دردم خوب شد حالا دکتره گیر داده باید عمل شی ممکنه اپاندیس باشه.چون انگاری یه خرده تشخیصش مشکله. من قبول نکردم چون دیگه دردم خوب شده بود. من روزه گرفته بودم یهو افطار اب سرد خوردم ازون بود

ایندفه هم بیمارستان بودم تخت بغلی رو هر دکتری یه نظر میداد اخرش یکی اومد به مادرش گفت عمل کنید بهتره چون چیزی از دست نمیده یه چیز اضافیه بدنه  میگفت درد ازش باشه که چه بهتر نباشه هم چیز اضافی برداشتی ضرر نکردی  

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

درد اپاندیس خیییییلی شدیده  ولی معمولا ادم بره بیمارستان بگی اونجا درد داره راحت عمل میکنن.خود ...

داییم که رفت بدون آزمایشو سونو و اینا عمل کردن 

یعنی اگه آپاندیس نباشه و الکی بگن عمل کن ظرر نداره 

شما عمل کردی

داییم که رفت بدون آزمایشو سونو و اینا عمل کردن  یعنی اگه آپاندیس نباشه و الکی بگن عمل کن ظرر ن ...

نه گفتم که چند نفر از خونوادم عمل کردن.

من با اینکه دردم تموم شده بود دکتره میگفت عمل باید کنی چون اگه اپاندیس باشه خطر داره به زور در اومدم از بیمارستان. اونموقع مجرد بودم دکتر به پدرم میگفت داره از ترس عمل دروغ میگه درد نداره دیگه  

ولی این موضوع همین دو ماه پیش هست تو یه بیمارستان خوب تو کرج بچه رو اینهمه نگه داشتنو ازمایشو سونو میگرفتنو هی هر دکتر یچی میگفت تا اخرش یه دکتر اومد به مادرش گفت عمل کن یا از اپاندیسش بوده و برداشته میشه یا نبوده بازم یه چیز اضافی بدن برداشته میشه  

خیلی هم ریلکس میگفت اصلا فکر نمیکرد اون مادر پشت اتاق عمل جون میده تا بچه در بیاد

اخرشم عمل کردن دیگه معلوم نشد واقعا بود یا نبود

نه گفتم که چند نفر از خونوادم عمل کردن. من با اینکه دردم تموم شده بود دکتره میگفت عمل باید کنی چون ...

تآ میگی سمت راستم مشکل داره میگن اپاندیسه و عمل میکنن