2821
2789
عنوان

اپاندیس

| مشاهده متن کامل بحث + 327 بازدید | 33 پست

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

سلام خوشگلم خوبی ؟😍

شرمند دور کارهام بودم وقت نکردم آنلاین شم که الان شدم گفتم بیام ی حال احوالی ازت بگیرم و این که به قولم عمل کنم😊 

برا مشکلت تجربه نداشتم و نمیدونم باید برو دکتر بلاخره اون درس خونده ست میدونه و میتونه بت کمک کنه ان شالله🌱

در آخر بلا ازت دوزور باشه و خدا سلامتی بت بده عزیزم🐣

سلام من ستایش هستم ✨ بختیاریم و به اصالتام افتخار می‌کنم در حال حاضر یه سبک زندگی سالم رو دنبال می‌کنم که شامل کتاب خوندن ورزش کردن و نوشتن شکرگزاری‌ها پرورش مهارت هام میشه 📖💪عاشق رنگ آبی گل آفتابگردون و بسکتبالم 💙🌻🏀 دوست دارم تا جایی که می‌تونم به بقیه کمک کنم و لبخند رو روی لبشون بیارم 😊🥰 خانوم و آقایون عزیز لطفاً درخواست دوستی ندید و مراقب حرف هاتون باشید 🙏🚫

سلام خوشگلم خوبی ؟😍 شرمند دور کارهام بودم وقت نکردم آنلاین شم که الان شدم گفتم بیام ی حال احوالی ا ...

سلام گلم ممنون به خوبی شما

رفتم دکتر وقت داد واسه فردا ببینم خدا چی میخواد

مرسی که پیام دادی قربونت بشم❤️�

چند سالته؟

مجردی؟

سلام گلم ممنون به خوبی شما رفتم دکتر وقت داد واسه فردا ببینم خدا چی میخواد مرسی که پیام دادی ...

ان شالله که مشکلی نباشه و شما در صحت سلامت به آرزوهای خوشگلت برسی عزیزم💚 . ۱۸ سالمه و آره نامزدم 😊 خوشحال میشم تو هم ی اصل از خودت بدی تا ببشتر باهات آشنا شم🤭 

سلام من ستایش هستم ✨ بختیاریم و به اصالتام افتخار می‌کنم در حال حاضر یه سبک زندگی سالم رو دنبال می‌کنم که شامل کتاب خوندن ورزش کردن و نوشتن شکرگزاری‌ها پرورش مهارت هام میشه 📖💪عاشق رنگ آبی گل آفتابگردون و بسکتبالم 💙🌻🏀 دوست دارم تا جایی که می‌تونم به بقیه کمک کنم و لبخند رو روی لبشون بیارم 😊🥰 خانوم و آقایون عزیز لطفاً درخواست دوستی ندید و مراقب حرف هاتون باشید 🙏🚫

من بیست سالمه  و مجردم  اسمم رستا

خوشبختم رستا جان ان شالله که بختت باز شه و خوشبخت ترین ها بشی خوشگلم 🤍