2821
2789
عنوان

شوهر خسیس

860 بازدید | 35 پست

سلام خانوما تو تاپیک های قبل ترم از خسیسی هاش گفتم ولی صبر کردم صبر کردم تا آذر ماه کارتش دستم بود چون تولدم بود ۳ تومن خرج کردم از کارت کارتو گرفت ازم گف مدیریت بلد نیستی مدیریتم منظورش فقط پر کردن فریزر وگرنه اگ بگم کنار سیب کیوی بخر میگ سر راهم نبود چرا چون یا کیوی دوس نداره یا گرونه کیلوییش. فقط اوت چیزی ک خودش دوس داره می‌خره از رو علاقه.کارمند دادگستری حقوقش ۸ تومن میاد پیامش ولی همه میگن زیر ۱۰ تومن نمیگیره اصلن بهم فیش حقوقشون نشون نمیده الانم دم عیده بهش گفتم خب ماهی یک تومن بهم میدی این ماه خرجم بالاس ۲ تومن بده گف اگ بدم دیگ ماه بعدی در کار نیس😔کلا اینجوری خوردم میکنه با اینک شوهر دختر خالمم شوهرش تو همون اداره هس دختر خالم رئیس همه چیه اون اصلا دخالت نمیکنه .دعوا از اون جایی شروع شد ک گفتم بچه رو ببریم خانه بازی گف نه هوا سرده منم میرم استخر منم لجم گرفت چون واقعا بچه بیرون نمیره چند روزه پوشوندمش بعد رفتنش با اسنپ رفتیم خانه بازی ساعت ۷ زنگ زدم بهش میگم بیا ما رو برداشتنی این پاساژم بگردیم میگ پشت تلفن نههههه با عصبانیت ک مثلا من بترسم سردمه میام دنبالت کارت تموم شه بگو.خلاصه از دستش ناراحت شدم دیدم همه زن و شوهرا دم عید باهمن شوهر منم ۸ تومن حقوق ک خودش میگ ۸ تومنه قایم میکنه بقیشو یا وام برداشته بهم نمیگ الله اعلم ۳ تومن از ۸ رو داد سپر ماشین درست کرد انگاری واجب بود

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

شوهرمنم خسیسه پیرم کرده 

هر چی میخوام بلاخره میخرونم ولی پیرم درمیاد 

یمقدار بر خرید خونه و عوض کردن وسیله های خونه باز خوبه من تمام اساسمو عوض کردم 

ولی درمورد شخص خودمن بشدت خساست میکنه الان ۱۰ ساله یبار نپرسیده از کجا پول میاری لباس خونگی بیرونی لباس زیر ارایشگاه میری یا وسایل آرایشی بهداشتی میخری 

کلا ماهی ۱۵۰۰ میده میگه خرجات همه چی باخودت تا ژیلت و نوار بهداشتی 

فقط خرج دکترا و عیدا و زمستونی باخودشه

خلاصه نیومد پاساژ ولی دنبالمون اومد فهمید ناراحتم اومدیم خونه از دیشب سالاد ماکارونی پخته بودم ولی برنجم بود یخچال ولی آقا گف سالاد من میخورم گفتم نمیشه مگه چ خدمتی کردی بهم ک سالادم تو بخوری خلاصه ندادم بهش گف منم بهت پول نمیدم گفتم نده محتاج تو نیستم آخه مادر بیچارم ۱۲۰ تومن بانک واسم گذاشته سودشو ۳ تومن میگیرم گف اها پس محتاج نیستی  ای مفت خووور بهم گف از خودت چی داری همش یا از من گدایی میکنی یا مادرت خیلی دلم شکست😔بخدا تا حالا برام از ۲ تومن بیشتر خرج نکرده شوهرای مردم میبینم دق میکنم😔با اینک ۵۰۰ تومن ت بانک داره از ارث باباش ب ماشین ثبت نام کرده ب نام من چون پلاک فعال داشت ب نان من ثبت نام کرد دیشب میگ اصلا اونم نمیخرم ک ب نامت باشه خیلی خسیس😔همش احساس میکنه من بهش از بابت پول خیانت میکنم مثلا میپاشم میریزم با اینک خیلی گرونیه 

خلاصه دیشب مامان و بابام اومدن خونمون شام منم باهاش قهر خلاصه فهمیدن بابام از آبروش ک این پرووعه تا دید گلایه میکنم و چشام پره گف من رفتم رفت خونشون مادر بدبختم موند گف بازم پول؟گف بهش بخدا من دخترمو تامین میکنم شما فقط با ی بچه خوب زندکی کنین تا این عقده ای نشه😔خلاصه منم بهش توپیدم اونم ب من توپید پیش مادرم خلاصه گف بیا ۶ تومن تو کارت بریزم برو هم آجیل و میوه و هزینه خودت و بچه رو مدیریت کن ببین چ زرنگه حقوقش قشنگگگ میدونم ۱۵ تومن ایناس کرده ۶ میده بهم امروزم کلا از صب نبود رفته رای گیری من و بچم تنها تو خونه یه زنگ بهم نزده چطوری فلانی زنده این؟دارم دق میکنم فک میکنم اگ ب مادرش بزنگه ولی ب ما نه😔مامانم گف دیوانه تویی ک دیشب پیش من چندبار بهت گف مفت خور و اویزون ک پولشو قبول کردی پولشو بده ب خودش من هرچی بخای برات میخرم منم دلم واقعا شکسته یه زن ۲۶ ساله محتاج پول این و اون😔دم عیدی

اشباه کردی پول مامانت و سودشو گفتی من ۱۵۰ تومن تو ده سال پس انداز کردم باسود اون میگذرونم ولی بهش نم ...

عزیزم شوهر من خیلی زرنگه میفهمه ولی من هیچوقت سراز کارش درنمیارم

عزیزم خساست خیلی سخته پدر من خسیسه خواستگار برام اومد از اقوام خودش همه چی داشت ماشین خونه وسایل خونه اصلا همه چییی ولی تا فهمیدم خسیس ردش کردم گفتم اون خونه و وسایلا ب هیچ دردم نمیخوره وقتی نخواد ی قرون خرج کنه یا با حساب کتاب خرج کنه

خیلی داغونم همش میگم طلاق بگیرم ولی بچم مونده تو گلوم چون این اصلا رحم نداره 😔هر مراسمی جلو باشه چ عروسی چ عیدا من وضعیتم اینه دیشب بهش میگم اگ راس میگی حقوقت ۱۰ تومنه فیش بیار زنتم نگا کنم میگ دیگ چی؟؟؟؟ فقط یبار تو خاستگاریم فیششو دیدم زبون میریخت اون زمونا چه بدیخت شدمه😭

یدونه میخای بری واس رنگ مو حتی موهام کوتاهه میگن ۴ تومن میری مانتو بخری مانتو ک چ عرض کنم کت میگن ۳ تومن شال ۵۰۰ تومن کفش ۲ تومن کیف ۲ تومن من چه کنم بهم میگ بریم از بازار سرپوشیده بخر ک اونجا همه چی جنس ضعیف و ب نسبت ارزون😔دارم فک میکنم میگم شوهرای مردم اگ تو بانک پول داشته باشن ببینن حقوق نمیرسه میگن نگران نباش خانومم از بانک برمیدارم خوب خرج کنیم بعدا تلافی میکنیم پولو چی میشه منم گناه دارم😔زن ولخرجی نیستم ولی بخدا اون آرایشگاهی ک ۸۰۰ میگیره واس موهات کلن میرینه ب موهات چه کنم کدوم خرجمو خودم بدم کدوم؟

عزیزم خساست خیلی سخته پدر من خسیسه خواستگار برام اومد از اقوام خودش همه چی داشت ماشین خونه وسایل خون ...

اره افرین اینام برادری و خواهری خیلی ارث اینا مونده براشون مغازه و زمین و پول ولی عین گداها زندکی میکنن همشون ۳ تا جاریم ۳ تامونم عین هم فقط اونا معلمن من خانه دارو خرجمو مادرم میده

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز