2777
2789
عنوان

شوهر خسیس

| مشاهده متن کامل بحث + 883 بازدید | 35 پست

عزیزم ببین ذات خسیس درست نمیشه بقول شما شوهر منم بیشتر تو ارث و خانوادشون اینجورین خسیس ذاتین مثلا وقتی من کل اساس خونه امو عوض کردم رفتم خونه جدید برادرشوهرام نیومدن گفتن اون زندگی که هر چندسال عوض بشه ارزش نداره مگه فرشای قدیمی قرمز و کرم چشه که رفته طوسی جدید گرفته یا هزاران مثال دیگه 

آرزو ب دل موندم یبار انقد ولخرجی کنه من بگم بسه مرد یکم ب آینده فک کن😔چه احمقم نه؟

بخدا دندون پزشکی هم منو میبره درمانگاه نه مطب شخصی میگم باشه کارمنده گرونیه اخیرا سه هفته پیش دندونم درد کرد منو از ی درمانگاه دیگ برداشت برد ی درمانگاه دیگ و تیرماه ک عکس گرفته بودن از دندونم و داد ب این دکتره آخه شاید تیر ماه مثلا این دندونم سالم بوده آخه. خلاصه نشستم دندونم درست کنه با عکس تیر ماه نگو دندونم عفونت کرده همه چیو فهمیدم قشنگ مردم و زنده شدم😔ب مامانم میگم میگ دختر این درست بشو نیس ک تا کی تا کجا نمیخای بهم بگی من ببرمت خجالت نکش آخه ولی شوهرمه😔😭 ازصب زنگ نزده بهم ک اصلا من ب درک حال بچشو بپرسه😔من خیلی احساسیم خیلی داغونم دیگ شاید بخاطر ۶ تومن ک زده کارتم ناراحته نمیدونه اصلا دس نمیزنم بش

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بعد توصیه من بهت اینه میخوای شوهرت حداقل درصدی تغییر کنه پای خانوادتو بکش عقب من اوایل زندکی بچه بودم ساده بودم قرونی از شوهرم پول نمیگرفتم هیچی نمیخریدم میگفتم خانوادم هستن بعد بدنیا اومدن دخترم دوران حاملگی جاریم گفت اینا تو رو به عنوان پخمه یاد میکنن میگن شوهرش بدعادت شده چون خانوادش میدن

عزیزم ببین ذات خسیس درست نمیشه بقول شما شوهر منم بیشتر تو ارث و خانوادشون اینجورین خسیس ذاتین مثلا و ...

اره اره حال باز خوبه شوهر تو درجش کمه تو خساست یا ب وسایل و اثاث خونه خساست نداره ک عوض کرده شوهر من ب اونام حساسه کلا جاری هام ی مبل عوض میکنن با دعوا و اونم نصف نصف پولشو میدن.الانم میگم خدایا جهیزیم چیزیش نشه سالم بمونه بخدا ۷ ساله ازدواج کردم یه قاشق با پولش نتونستم بخرم اگ دلم بخاد ی گلدون بخرم باید ب پول خودم باشه چون اقا نیاز نداره میگ خرج الکیه.اللن تازگیا کاشی بین کابینتیم رفته تو مخم چیکار کنم یه زنم محیط کارم خونمه همه چیم خونمه.میخام عوض شه یکم روحیم خوب شه دیگ نشستم از دی جی کالا فوم بین کابینتی دیدم بعد بهش گفتم بی ذوق سرشو تکون میده واسم  اونم چی اگ بخرمم باید با اون یه تومن و سودم بخرم😔

دیگه از اونجا به بعد شروع کردم گفتم پول بده دکتر برم گفت مگه با مامان نمیری گفتم نه باخودت یا جداگانه پول بزن کارتم ازاونجا به بعد جنگ و دعواهای زیادی شروع شد بین ما که ندارم نمیتونم بدم ولی من بیخیال نشدم گفتم دیگه یه تنه ولت نمیکنم خورد و خوراک بود میخوری نبود روزها با بچت گرسنه میمونی نمیزارم احدی یه کیلو گوشت و برنج بیاره نمیزارم بر بچم یه تاپ شور ت بخرن بالا بری پایین بیای باید خودت خرج کنی دیگه بعد کلی کلنجار و قهر و آشتی از ۰ به ۵۰ درصد حداقل رسید ولی هنوزم تا رضایت کاملم راه زیادی درمیونه

بعد توصیه من بهت اینه میخوای شوهرت حداقل درصدی تغییر کنه پای خانوادتو بکش عقب من اوایل زندکی بچه بود ...

اخه عزیزم اگ سودی ک نبود اگ گاهی کمک های مامانم نبود من عقده ای میشدم چون اصلا اون چیزایی ک برام اهمیت داره برا اون اهمیت نداره و میشه خرج اضاف😔

دیگه از اونجا به بعد شروع کردم گفتم پول بده دکتر برم گفت مگه با مامان نمیری گفتم نه باخودت یا جداگان ...

شوهر من ب فریزر و رب و روغن و برنج و ماکارونی کلا حساسه اصلا نمیزاره دهن وا کنم می‌خره میاره فقط اثاث منزل و لباس خودم ب بچمم مثلا گاهی میگ برو به تیشرت بخر این چیه میپوشه یا مثلا چرا مامانت گذاشتی براش کاپشن بخره بلوز بخره مگ من مردم ولی اصلا ب من اونطور نیس

انقدم مغرور نشد یبار قهر کنم نازمو بکشه نشد یبار خانومم نازم دلبرم صدام بزنه کلا تو احساسات یا همپام میشه یا کم میاره اصلا جلو نمیزنه مثلا من اسمشو ننوشتم تو گوشیم در عوض قلب گذاشتم تا دید اونم اسممو برداشت کرد قلب اینجوریه

آرزو ب دل موندم یبار انقد ولخرجی کنه من بگم بسه مرد یکم ب آینده فک کن😔چه احمقم نه؟ بخدا دندون پزشک ...

به قول یه خانم دکتر روانشناسی که می‌گفت برای زندگی با مردای خسیس باید کفش فولادی بپوشی  احساسی بودن و رمانتیک بودن بزاری کنار چون بر اونا هیچی اندازه خرج نکردن لذت بخش نیست 

و اینکه راه درازی درپیش داری فقط رمز موفقیت اینه بگی پولی در کار نیست مانانمینا اون پول بانک و برداشتن دادن بابت چیزی بخودشون بعد گرونیه اونام نمیرسونن منم ازشون توقع ندارم حس حقارت بهم میده 

حتی اگه مامانت ماهی ۳ ملیونم داد برخودت قرعه بزار پس انداز کن تو کارت جدا به اون نگو 

بگو چه پولی کو کجا ندارم نمیرسونم فقط بپیچ به پروپای خودش 

شوهر من ب فریزر و رب و روغن و برنج و ماکارونی کلا حساسه اصلا نمیزاره دهن وا کنم می‌خره میاره فقط اثا ...

شوهر منم متاسفانه بمن از همه سختگیر تره اولویت اول خوردو خوراک و شکم خودشه اونم نه بریز و بپاش 

دوم خونه و زندگیه خوب و تر و تمیز دوست داره اونم جزیتتاش و ریزه پیزه ها پول نمیده تمام ریزه ها را خودم میخرم 

اولیت بعدی بچه اونم نه هرفصل چند دست درحد معقول 

ودراخر که من اگه پول سودای خودم نبود تا الان دق میکردم

به قول یه خانم دکتر روانشناسی که می‌گفت برای زندگی با مردای خسیس باید کفش فولادی بپوشی  احساسی ...

اخه خیلی زرنگ میفهمه قورتم میده الان مامانم برامون قهوه ساز خریده میگ عجب قهوه سازیه ارزون قیمت خب لااقل از اون گرون درجه دار هاش میخرید انقد ناراحتم میکنه منم میگم خب این وظیفه توعه اون لطف میکنه ولی اصلا انگار ن انگار هم پرووعه هم خسیس حال‌ام بیام بگم پول برداشتن ببین چیا میگ

شوهر منم متاسفانه بمن از همه سختگیر تره اولویت اول خوردو خوراک و شکم خودشه اونم نه بریز و بپاش  ...

اره اره اینم هر فصل نمیخره برا بچه بیچاره عیدا و تابستون

به قول یه خانم دکتر روانشناسی که می‌گفت برای زندگی با مردای خسیس باید کفش فولادی بپوشی  احساسی ...

مامانم میگ بهش بگو محتاجت نیستم بذار دق کنه چون دیشب پیش مامانم گف مادرت تو رو بد کرده اگ با یه تومن من سر میکردی اینجوری نمیشدی ینی میخاد محتاجش بشم میفهمی؟

اخه عزیزم اگ سودی ک نبود اگ گاهی کمک های مامانم نبود من عقده ای میشدم چون اصلا اون چیزایی ک برام اهم ...

میدونم چی میگه منم از یه خانواده که ازشوهرم کمتر دارن ولی اهل بریز و بپاش اومدم دیدم چقدر زندگی اینا با ما متفاوته بابای من لب تر میکردی پیراشکی و خوراکی و میوه و آجیل میخرید اینجا شوهر من و خانوادش سالی ماهی یبار بابت این‌چیزها پول میدن 

یا تو عروسیا ما بدون لباس جدید و شینیون و آرایش نمیرفتیم اینا تو تالار با موهای شونه کرده میشستن قرونی بابت ای لنز و مژه و سالن خرج نمیکردن

الان جالبه بعد ۱۰ سال جاهامون عوض شده خواهرشوهرا پلاس سالن های زیبایی و آرایشی هستن 

ما اندر خم یه کوچه 

ولی خوب میخوای به نتیجه برسی بی رو دروایسی و درک ازش بخوابین من بر فرشا و پرده ها و مبل ها ول نمیکردم یعتی یکسال مداوم درگوشش میگفتم به روش های مختلف 

میدونم این کارا بر دیگران شاید خنده دار باشه 

ولی فقط کسایی که شوهرای خسیس دارن درک میکنن چقدر باید یچیز و گوشزد کنی