2777
2789

میشه تاپیک آخر خواهری کنید راهنمایی کنید

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

طرز تهیه

یک پیمانه آرد سفید 

نصف پیمانه روغن 

۵ تا ۶ تا هویج 

یک و نیم پیمانه شکر 

گلاب 

دو قاشق زعفرون دم شده اینم اختیاری 

هل هم اختیاری یکم 

هویج رو با اب بزار به طور کامل بپزه و ابش تموم شه بعد با گلاب بریز توی غذاساز یا با گوشت کوب برقی کاملاااا پوره شه

ارد رو رو شعله کم تفت بده تا بوی خامیش گرفته بشه ولی تغییر رنگ نده 

روغن رو اضاف کن به ارد  چند و چند دقیقه تفت بده . حالا پوره هویج و شکر و زعفرون رو بهش اضافه کن با حرارت کم بعد مرتب هم بزن تا جایی که حلوا خودشو بگیره و وسط ظرف جمع بشه بعد ک خنک شد امادست

🎧━━━━━━●─────── ⇆ㅤ◁ㅤㅤ❚❚ㅤㅤ▷ㅤ↻️ پرواز کن تا آرزو زنجیر را باور نکن ⁦❤️⁩                        

حلوای ترکی اماج مخصوصا باشیره پخته بشه نه شکر به نظرمن یکی از خوشمزه ترین حلواهاست 

اگر دو نفر را همزمان دوست داری، دومی را انتخاب کن. چون اگه واقعا اولین نفر را دوست داشتی، عاشق دومی نمی‌شدی♥️

صبح درست کرده بودم 

یک لیوان آب با نصف لیوان شکر بریز بجوشه و شکر حل بشه خاموش کن توش گلاب  ، پودر حل بریز،  شیره انگور هم اگه دلت خواست چند قاشق ، بزار کنار تا خنک بشه 

یک لیوان آرد کمی وانیل  با روغن مایع با شعله کم تفت بده تا رنگش

قهوه ای بشه ، از روی اجاق بردار بزار زمین اون شهد که درست کردی بریز روی آرد تفت داده شده شروع کن تند تند هم زدن تا جمع بشه  ،     تمااااااام