سلام ، حدود هشت ماهه پیش خیانت شوهرم و فهمیدم و همش عکسشون و چتشون جبو چشممه و روز ب روز حالم بد تر میشه کی اروم میگیرم کمی از روزای اول ک فهمیدمم داغون ترم
اینکه صدالبته حتی من بار اول رفتم بهش گفتم پاتو از زندگیم بکش بیرون من باردارم میخوام زندگیمو حفظ کنم نه آبروتو میبرم نه چیزی اونم گف دست میذارم روقڔان که دیگه جواب شوهرتو نمیدم دخترم تقریبا یک ساله شد که پرینت گرفتم دیدم چن ماهه شبانه روز باهمن چه زجرها که نکشیدم فقط خداخودش میدونه ولی تصمیم گرفتم به یه جایی رسیدم یه بلایی سرش بیارم نابودش میکنم یکی از فکرام اینه یکیو اجیرکنم اسید بپاشه به صورتش تادیگه پز قیافشو نده ...اگه منوببینی فک نمیکنی اصا به من خیانت بشه ولی متاسفانه شد
لطفا با نظرم مخالفی ریپ نزن من نظر خودمودارم 💗بختیاری اصیل 😍 پروفایلم خودمم 💞ــــــــــــــ..ـ.ـ...........ــــــــ....ــــــــ..ــــــ.....ــ...ــ..ــ....من اگر دل بدهم دل نشکستن بلدی؟ تا ابد مال تو باشم تو نرفتن بلدی؟بلدی تکیه کنم جا نزنی رد نشوی؟ من اگر شکوه کنم دست گرفتن بلدی؟بلدی دل ببری عشوه کنی نازکنی؟ غیر از اینها تو بگو ناز کشیدن بلدی؟خواستم شاعر چشمت بشوم، پرسیدی بیتی از عشق بگو شعر سرودن بلدی؟چشم تو سوژه ی نقاشی امروز دلم بنشین پلک ،نزن خوب نشستن بلدی؟دو سه خط عشق برای دل عاشق بنویسهمه دار و ندارم تو نوشتن بلدی؟
همدردیم.... ولی من شماره شوهر دختر رو دارم میخوام بهش زنگ بزنم بگم بهت خیانت شده پرینت خط زنت رو ب ...
مال من مجرده کثافت
لطفا با نظرم مخالفی ریپ نزن من نظر خودمودارم 💗بختیاری اصیل 😍 پروفایلم خودمم 💞ــــــــــــــ..ـ.ـ...........ــــــــ....ــــــــ..ــــــ.....ــ...ــ..ــ....من اگر دل بدهم دل نشکستن بلدی؟ تا ابد مال تو باشم تو نرفتن بلدی؟بلدی تکیه کنم جا نزنی رد نشوی؟ من اگر شکوه کنم دست گرفتن بلدی؟بلدی دل ببری عشوه کنی نازکنی؟ غیر از اینها تو بگو ناز کشیدن بلدی؟خواستم شاعر چشمت بشوم، پرسیدی بیتی از عشق بگو شعر سرودن بلدی؟چشم تو سوژه ی نقاشی امروز دلم بنشین پلک ،نزن خوب نشستن بلدی؟دو سه خط عشق برای دل عاشق بنویسهمه دار و ندارم تو نوشتن بلدی؟
زنیکه ی پیر چقدر زشته خاک توسرشوهرت منم شوهرم بهم خیانت کرده هرباربخشیدمش دوباره تکرار کرده الانم بخ ...
یه مرد خیانت کار دس برنمیداره مثله معتادی هست خمارش میشن با این زن خودشون خوشگل خیلی از اون هرزه ها سر تره ولی بازم میره دار ندارشو براش میذاره بعضیا شونم دس برمیدارن به خاطر زن زندیگی بچشون وقتی خانوادت خبردار میشن بعضیا شون اینقدر غرق حیانت میشن هرکاری کنی خوب نمیشه
سلام.. ببخشید.. من یه پسرم خیلی مردای خیانت میشناسم.. یه مرددخیانت کار همیشه دروغ میگه.. اون اگه الا ...
شوهر من گوشی مخفی داشت بعد با گوشی خودشم درارتباط بودن ولی کم یعنی هنوز کوشی مخفی رو داره ؟چون رابطه عاشقانه داشتن باورم نمیشد با اون زنیکه اونحوری حرف زده
همدردیم.... ولی من شماره شوهر دختر رو دارم میخوام بهش زنگ بزنم بگم بهت خیانت شده پرینت خط زنت رو ب ...
حتمااین کاروکن جلوی این زنا کثافتبلید گرفته شه