2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 9810 بازدید | 324 پست
چه زشت لعنت به هرچی مرده

فکرکن انگار دختر مجردی بوده رفته درمورد شوهرمم تحقیق😏😏شوهرهم داره ها

واقعا نی نی سایت،سایت عجیبیه که من واقعا فازبعضی هارو نمیفهمم.یامیان تاپیک عکس میزارن میگن بیاین نظربدین اخلاقش چجوریه؟!اخه ادم عاقل! این روزا توهمین دنیای واقعی نمیشه از روظاهر به شخصیت افراد پی برد ازبس همه مرموز شدن، اینجا دیگه دنیای مجازیه وازرو عکس انتظار داری تشخیص بدن؟!!!یکم بزرگ شید تروخدا.یا میان تاپیک حس ششم میزارن یا میگن حس ششممم بدویین بیان!!واقعا خودتونو زدین به خواب یا واقعا خوابید؟حس ششم فقط یه حسه.مگه استغفرالله خدا وپیغمبرید که ازاینده خبرداشته باشید یه مشت ملت ساده رو گول میزنید؟!!وقتی میبینم اون افرادی که تواین حس ششم شرکت میکنن سنشون از ۲۰ به بالا هست بیشتر تعجب میکنم.اخه اگه زیر ۲۰ بود میگفتیم هنوز بالغ نشده ولی از سن بالای بیست سال  واقعا انتظار عاقل بودن ازهرفردی میره.اینا بازم به کنار.فاز یه دسته کاربر دیگه هم درک نمیکنم.کوچکترین مسئله زندگیشونم تاپیک میزنن مشورت بگیرن ؛ینی عزیز شماهنوز اونقدر بزرگ نشدی که توی این کوچکترین مسائل یه ذره بشینی باخودت دو دوتا چهارتا کنی  تشخیص بدی بهترین گزینه چیه؟!!
درمورد جزییات ازم نپرسین حالمو بدمیکنه فقط اینو بگم همسرم ۲۷سالشه این زنیکه ۴۰ سالشه سه تابچه داره و ...

بخزا دیدمش حالم بدشد معلومه چه کارس

لطفا با نظرم مخالفی ریپ نزن من نظر خودمودارم 💗بختیاری اصیل 😍 پروفایلم خودمم 💞ــــــــــــــ..ـ.ـ...........ــــــــ....ــــــــ..ــــــ.....ــ...ــ..ــ....من اگر دل بدهم دل نشکستن بلدی؟ تا ابد مال تو باشم تو نرفتن بلدی؟بلدی تکیه کنم جا نزنی رد نشوی؟ من اگر شکوه کنم دست گرفتن بلدی؟بلدی دل ببری عشوه کنی نازکنی؟ غیر از اینها تو بگو ناز کشیدن بلدی؟خواستم شاعر چشمت بشوم، پرسیدی بیتی از عشق بگو شعر سرودن بلدی؟چشم تو سوژه ی نقاشی امروز دلم بنشین پلک ،نزن خوب نشستن بلدی؟دو سه خط عشق برای دل عاشق بنویسهمه دار و ندارم تو نوشتن بلدی؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

درمورد جزییات ازم نپرسین حالمو بدمیکنه فقط اینو بگم همسرم ۲۷سالشه این زنیکه ۴۰ سالشه سه تابچه داره و ...

یعنی هنوزم با همن؟

لطف میکنی برای شادی روح بابای عزیزم صلوات بفرستی😘😘
یعنی هنوزم با همن؟

نه 

واقعا نی نی سایت،سایت عجیبیه که من واقعا فازبعضی هارو نمیفهمم.یامیان تاپیک عکس میزارن میگن بیاین نظربدین اخلاقش چجوریه؟!اخه ادم عاقل! این روزا توهمین دنیای واقعی نمیشه از روظاهر به شخصیت افراد پی برد ازبس همه مرموز شدن، اینجا دیگه دنیای مجازیه وازرو عکس انتظار داری تشخیص بدن؟!!!یکم بزرگ شید تروخدا.یا میان تاپیک حس ششم میزارن یا میگن حس ششممم بدویین بیان!!واقعا خودتونو زدین به خواب یا واقعا خوابید؟حس ششم فقط یه حسه.مگه استغفرالله خدا وپیغمبرید که ازاینده خبرداشته باشید یه مشت ملت ساده رو گول میزنید؟!!وقتی میبینم اون افرادی که تواین حس ششم شرکت میکنن سنشون از ۲۰ به بالا هست بیشتر تعجب میکنم.اخه اگه زیر ۲۰ بود میگفتیم هنوز بالغ نشده ولی از سن بالای بیست سال  واقعا انتظار عاقل بودن ازهرفردی میره.اینا بازم به کنار.فاز یه دسته کاربر دیگه هم درک نمیکنم.کوچکترین مسئله زندگیشونم تاپیک میزنن مشورت بگیرن ؛ینی عزیز شماهنوز اونقدر بزرگ نشدی که توی این کوچکترین مسائل یه ذره بشینی باخودت دو دوتا چهارتا کنی  تشخیص بدی بهترین گزینه چیه؟!!
چقد سخت من تا این حد و نفهمیدم اما داشتن دیگه مگه میشه بدون رابطه  من نمیتونم ببخشم داغونم با ...

برو خداتو شکر کن زیاد نفهمیدی من انقدر باورش داشتم والانم انقدر خرم بااینکه کاندوم پیدا کردم ولی نمیتونم باور کنم چون شوهرم عاشقم بود البته میدونم دارم خودمو گول میزنم 

چون روز درمیون رابطه داشتیم دارم خودمو قانع میکنم که رابطه نداشتن ولی کی میره داروخونه با بقیه پول بهش کاندوم میدن اخه اونم سه تا دونه

بخزا دیدمش حالم بدشد معلومه چه کارس

پس میتونی تصورکنی چقدرحالم بده

سلام به همه دوستان

خیلی متاسفم استارتر عزیز بابت این اتفاق خیلی بد که برای شما افتاده.

یه مقدار از تایپیک ها رو خوندم، عزیزم همش شما تکرار میکنید که از اون خانم سرتر و زیباتر هستید، اما بیا و منطقی باشیم، چرا شوهر شما خیانت کرده، باید یه جواب داشته باشه این سوال حتماً، بدون دلیل که نمیشه،شما اول دنبال اون جواب باش. یه وقت میبینی طرف خیلی هوسباز هست، اون آدم با هر بادی خواهد لرزید، اما اگر هوسباز نیست، دنبال دلیل منطقی باش عزیزم، همه چیز تو رابطه جنسی خلاصه نمیشه که، ببین چقدر یار و همراه بودی براش، ببین چقدر اون رو به خودت وابسته کردی؟ ببین چقدر دوستش داشتی و بهش گفتی و البته بهش ثابت کردی؟ ببین چقدر براش محیط خونه رو امن کردی؟ ببین چقدر هر روزکه از خونه بیرون رفته، دلتنگ بوده که زودتر برگرده خونه؟ و خیلی سوال های این مدلی. 

دوستان عزیز من، هر خیانتی یه دلیلی داره، مردهای هوسباز فرق میکنه داستانشون و تکلیفشون خیلی راحت معلوم هست، اما اگر هوسباز خیانت نکرده باید بدنبال دلیل بود، و اول انگشت اتهام رو به سمت خودمون بگیریم و ببینیم تو همه مسایل کامل بودیم و طرف رفته خیانت کرده؟ یا نه ما خوب نبودیم که این اتفاق تلخ افتاده، گاهی ممکن هست که یه اتفاق خیلی ساده باعث خیانت شده باشه، اگر قابل بخشش بود، ببخشیم ولی با جدیت نزاریم دیگه تکرار بشه. 

البته جامعه هم خفن امروزخراب هست، باید با محبت مرد رو مدیون خودمون کنیم و شیفته خودمون، که حتی به خیانت فکر نکنه و به تاهل خودشف تعهد داشته باشه. 

برای همه دوستان بهترین ها رو آروز میکنم

عصر آدینه همه بخیر و خوبی و خوشی

تا چه حد بوده ؟

چیبگم من چتارو دیدم ولی تا چه حد پیش رفتن خدامیدونه...نارو بدی هوردم دختره عموزادشه باهم رفتوامد داشتن حالا چیکامیکردنونمیدونم هیچوقت نمیبخشمش تاهروقتی باشه زهرموبش میریزم 

لطفا با نظرم مخالفی ریپ نزن من نظر خودمودارم 💗بختیاری اصیل 😍 پروفایلم خودمم 💞ــــــــــــــ..ـ.ـ...........ــــــــ....ــــــــ..ــــــ.....ــ...ــ..ــ....من اگر دل بدهم دل نشکستن بلدی؟ تا ابد مال تو باشم تو نرفتن بلدی؟بلدی تکیه کنم جا نزنی رد نشوی؟ من اگر شکوه کنم دست گرفتن بلدی؟بلدی دل ببری عشوه کنی نازکنی؟ غیر از اینها تو بگو ناز کشیدن بلدی؟خواستم شاعر چشمت بشوم، پرسیدی بیتی از عشق بگو شعر سرودن بلدی؟چشم تو سوژه ی نقاشی امروز دلم بنشین پلک ،نزن خوب نشستن بلدی؟دو سه خط عشق برای دل عاشق بنویسهمه دار و ندارم تو نوشتن بلدی؟
دقیقا حرف دل منو زدی عزیزم...پس چیکارکنیم با مردا  که جذب خود ما بشن؟

خونه نشین نباش البته زیادم بیرون نباش باشگاه برو تو خونه آهنگ بزار برقص درس بخون یه هنری اگه داری استفاده کن تو جمعا فعال باش ومنزوی نباش تعریفایی که ازت میشه رو بازگو کن وهمین فعال بودن تو جمع باعث تعریف وتمجید ازت میشه ومردا عین بچه هان چیزایی که بقیه تایید کنن ومیخوان مثل بچه ها گاهی آب بازی کن گاهی اسم فامیل بچه شو هرچقدر قیافه بگیری تاثیری نداره تو جذب همسر از همه مهمتر غر نزن

من لکم👩 لک یعنی قوم اصیل ایرانی👩
اره دارم رو خودم کار میکنم نمیتونم برم باشگاه اما خونه ورزش میکنم درسمم می‌خوام بخونم 

ببین رقص بهترین ورزشه تو خونه برقص حتما اطلاعات عمومیتو بالاببر که تو جمعای خانوادگی فعال باشی

من لکم👩 لک یعنی قوم اصیل ایرانی👩