2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 9810 بازدید | 324 پست
بله درست میگید اما این دختر چهرش همینه من مدلای مختلفشو دیدم برامم مهم نیس چهره هرزه خانوم شوهر مهمه ...

ببین عزیزم تو همسرتو دوس داری که موندی اگه دوسش نداشتی بچه و اینا برات مهم نبود صد در صد الان خونه پدرت بودی پس بهتره دارو خوردن رو کنار بزاری اصلا فراموش کنی موضوع رو گرچه خیلی سخته اما میتونی !!!سرحال و شاداب باشی محکم زندگی رو ادامه بدی اینجوری بخوای ادامه بدی با ناراحتی افسردگی  دل همسرت زده میشه اگه هم مالی از همسرت طلب میکنی بهتره عنوانش رو عوض کنی نگی بخاطر خیانتت بگی بخاطر عشقی که بهم داری کلا حرف و موضوع خیانت رو دیگه تو زندگیت نیار به دوست و آشنا هم از این موضوع حرفی نزنی بهتره

« بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ »وَإِن یکادُ الَّذِینَ کفَرُ‌وا لَیزْلِقُونَک بِأَبْصَارِ‌هِمْ لَمَّا سَمِعُوا الذِّکرَ‌ وَیقُولُونَ إِنَّهُ لَمَجْنُونٌ وَمَا هُوَ إِلَّا ذِکرٌ‌ لِّلْعَالَمِینَ
تو صفحه قبله ببین  اره متاسفانه اوضاع خیلی خرابه  باهم خوبیم اره میدونه فهمیدم و میدونه ...

نگفت این ع...چ چیز مثبتی داشته ک همچین کاری کرده😏

دوست‌نی‌نی‌سایتی‌من❤️ممنون‌از اینکه‌تو‌تاپیکام‌شرکت‌میکنی‌اگ‌گاهی‌پستت‌رو جواب ندادم بدون‌یا‌ندیدم‌یا‌واقعا‌در جوابش‌حرفی برای گفتن نداشتم...خلاصه که ب مهربونی خودت ببخش 😘.                 کمی دورتر از خودم می ایستم ب تماشای کسی ک جای من زندگی میکند...چ بی رحمانه تنهاست و چه به ناچار قوی 🖤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو صفحه قبله ببین  اره متاسفانه اوضاع خیلی خرابه  باهم خوبیم اره میدونه فهمیدم و میدونه ...

زمونه بدی شده 😣اخه این زن خوشگل هم نیست که بگم بخاطر قیافه خوشگلشه...اندام هم معلومه نداره...

پس چرا اخه خیانت کرده ...رابطه ج ن هم داشتن؟؟؟؟

اسی شوهر منم خیلنت کرد ولی نمیدونم اون ع... چ شکلیه  فقط میدونم ی بدبخت سگهههه

اره هرزه ان دیگه 

شما چطور فهمیدی ؟

من زخم تو را به هیچ مرهم ندهم❤️                             متاهل و متعهد ❤️
اسی خودتم بزار مطمعنم هزار بار سر تری مردا هکش دنبال زنای از زن خودشون بدتر میرن

میتزسم اشنا باشه ببخشید 

اره هرزه ان دیگه  شما چطور فهمیدی ؟

صد برابر بدتر ...

از گوشیش 

دوست‌نی‌نی‌سایتی‌من❤️ممنون‌از اینکه‌تو‌تاپیکام‌شرکت‌میکنی‌اگ‌گاهی‌پستت‌رو جواب ندادم بدون‌یا‌ندیدم‌یا‌واقعا‌در جوابش‌حرفی برای گفتن نداشتم...خلاصه که ب مهربونی خودت ببخش 😘.                 کمی دورتر از خودم می ایستم ب تماشای کسی ک جای من زندگی میکند...چ بی رحمانه تنهاست و چه به ناچار قوی 🖤
ببین عزیزم تو همسرتو دوس داری که موندی اگه دوسش نداشتی بچه و اینا برات مهم نبود صد در صد الان خونه پ ...

نمیتونم بگذرم ب این سادگی زندگی روی سختشو بد نشونم داده