2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 9810 بازدید | 324 پست
همینجوری داغ داغ برو‌اول قولنامه بنویسه بعد برین دفترخونه اموال چی داره؟

خونه ای ک توشیم مال باباشه نمیشه مغازش شریک داره باز نمیشه ماشین و قراره ب اسمم بزنه 

من زخم تو را به هیچ مرهم ندهم❤️                             متاهل و متعهد ❤️
تو خیلی جوونی عزیزم حیف کنار این مرتیکه انگل باشی و سنشم زیاد باز دست از کثافت کاری برنمیداره زن به ...

دو سالشه و میخوام ادامه تحصیل بدم حتما

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

امان گفتم خوبه ورزش کاره اما بخوره تو سرشون 

عزیزم ایشون واقعا ۴۰بهش نمیخوره بعد تو این عکس به نظر میاد حتی صورتشم نشسته از خواب بیدار شده و عکس انداخته حتی یه مرطوبم به صورتش نزده در کل قیافش زشت نیست اما اینجا اصلا ملاک قیافه ایشون نیست حتی اگه زیباترین زن جهانم بود این خانم!!! دلیل نمیشد همشر شما خیانت کنه! حالا این ماجرا گذشته و رفته خانم ها این جور مواقع احساس کمبود میکنن و دنبال زدن تو سر کسی هستن که باهاشون بهش خیانت شده اما فکرت رو با اینجور چیزها درگیر نکن و اگه میخوای زندگیت رو ادامه بدی دیگه این موضوع رو به روش نیار عکس و شماره و گروه و هرچی که هست رو از تو گوشی خودت و شوهرت پاک کن و جستجو کن چرا دنبال این خانم بوده مطمعنا قیافه این حرفا نبوده حالا یا تنوع طلبی یا اخلاق شما رو بخاطر سنتون نمیپسندن و دنبال رفتار پخته هستند و هزار یک دلیل دیگه که تو ذهن همسر شماست بهتر علت رو پیدا کنید واون رو تو زندگیتون اصلاح کنید بعضی از مردها هم بی علت هرزه هستن امیدوارم همسر شما رو شیطون گول زده باشه و دیگه تکرار نکنند تبریک میگم به شما بخاطر گذر کردن از این فاجعه که اتفاق افتاده مثال این مردها اینه که گوی تو دستشونه دنبال گردو میرن ما زنا چقد طفلکیم  

« بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ »وَإِن یکادُ الَّذِینَ کفَرُ‌وا لَیزْلِقُونَک بِأَبْصَارِ‌هِمْ لَمَّا سَمِعُوا الذِّکرَ‌ وَیقُولُونَ إِنَّهُ لَمَجْنُونٌ وَمَا هُوَ إِلَّا ذِکرٌ‌ لِّلْعَالَمِینَ
فک نکنم حق طلاق بده بچم الان دو سالشه میگه پشیمونم دیگ اینکارو نمیکنم اما نمیتونم باورش کنم  

غلط کرده این چه پشیمونی که هیچ کاری در حقت نمیکنه بگو حق حضانت بچه رو بده برید محضر حق حضانت بده بعدم بچه تا ۷ سالگی با مادر هست ولی برا بعد اون حق بهت بده و دختر یا پسر بچه اتون و دیگ بچه نیار هیچوقت عزیزم

عزیزم ایشون واقعا ۴۰بهش نمیخوره بعد تو این عکس به نظر میاد حتی صورتشم نشسته از خواب بیدار شده و عکس ...

بله درست میگید اما این دختر چهرش همینه من مدلای مختلفشو دیدم برامم مهم نیس چهره هرزه خانوم شوهر مهمه ک این بلا رو سرم اورده و من داغونم دارو افسردگی مصرف میکنم 

غلط کرده این چه پشیمونی که هیچ کاری در حقت نمیکنه بگو حق حضانت بچه رو بده برید محضر حق حًانت بده بعد ...

بچه دیگه نمیارم باید بشینم باهاش منطقی حرف بزنم 

منم دوسداشتم عکسشو ببینم از فضولی دارم میمیرم دلم میخواست بدونم چ شکلیه 

دوست‌نی‌نی‌سایتی‌من❤️ممنون‌از اینکه‌تو‌تاپیکام‌شرکت‌میکنی‌اگ‌گاهی‌پستت‌رو جواب ندادم بدون‌یا‌ندیدم‌یا‌واقعا‌در جوابش‌حرفی برای گفتن نداشتم...خلاصه که ب مهربونی خودت ببخش 😘.                 کمی دورتر از خودم می ایستم ب تماشای کسی ک جای من زندگی میکند...چ بی رحمانه تنهاست و چه به ناچار قوی 🖤