2777
2789
خیلی رفاه و ثروت داشت شوهرش چندین کارخونه و شرکت داره کلی سفرهای خارج خونه ویلا های آنچنانی

ای بابا بخدا دیشب داشتم حسرت پول و می خوردم 

پول هم به کسی وفا نمیکنه.

الان هم هنوز حالم بده

اشک چشمم بند نمیاد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره دیگه ایست تنفسی وقلبی هست.داداشم ۳۸ سالش بود.داشت به بچه اش بازی میکرد یهوافتاد زمین وتمام😭😭😭

الله اکبر...روحش شاد،خدا صبرت بده من سه نفرو امسال از دست دادم.

چند وقته برادرت فوت شده ؟

خدا بیامرزدش مشکل زمینه ایی  نداشت

ممنون.نه اصلا.هیچی.نه سیگارنه قلیون هیچی.

ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواري است به نام اعتماد.پس اگر دوست داري به آرزويت برسي با تمام وجود به او اعتماد کن
الله اکبر...روحش شاد،خدا صبرت بده من سه نفرو امسال از دست دادم. چند وقته برادرت فوت شده ؟

حدود دوساله.داداشم که فوت کرد بابامم دق کرد ومرد.تویه سال پشت سرهم دوتا داغ دیدم.هنوز که هنوزه نتونستم باور کنم

ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواري است به نام اعتماد.پس اگر دوست داري به آرزويت برسي با تمام وجود به او اعتماد کن
روحشون شاد ایا از قبل مشکل قلبی داشتن ؟

نه ایست قلبی کرد بردن بیمارستان احیاشد🥲دوروز بعد سالم و سرحال مرخص شد اومدخونه یساعت نمیشد مرخص شده بود😞توخونه تموم کرد هرکاری کردم برنگشت 

همسرمم میگفت یکی ازاشناهای دوستش خبلی بچه سن بوده همونجا که نشسته ایست قلبی کرده😞

اگر میشه دعا کنید برام کارهمسرم جوربشه 🙏شدیدا نیازمند دعاهاتون هستم دوستای خوشگلم❤️
حدود دوساله.داداشم که فوت کرد بابامم دق کرد ومرد.تویه سال پشت سرهم دوتا داغ دیدم.هنوز که هنوزه نتونس ...

من بابام خواهرم تو ۴۳روز بعد مادربزرگم سالگرد هیچکدوم نشده ..خدا رحمت کنه همه امواتو

حدود دوساله.داداشم که فوت کرد بابامم دق کرد ومرد.تویه سال پشت سرهم دوتا داغ دیدم.هنوز که هنوزه نتونس ...

روحشون شاد یکی از اشناهای ماهم تو عرض چندماه سه تا ازاعضای خانوادشو ازدست داد دقیقا تا چهلم اون یکی نشده یگاون یکی رفت چهلم این درنیومد سومی رفت مادر پدر برادرش بودن

اگر میشه دعا کنید برام کارهمسرم جوربشه 🙏شدیدا نیازمند دعاهاتون هستم دوستای خوشگلم❤️
چ سخت خدا صبر بده بهتون

ممنون خیلی سخته.خداواسه کسی نخواد

فاصله بين ايست تا رسيدن ب بيمارستان چقد بوده ك احيا شد

بیمارستان نزدیک بوده اورژانس اومد احیاکرد ولی خب عمرش به این دنیا نبود 

دووسالیه فوت کرده ولی هنوزم نبودش سخته🥲