2777
2789
پسر خاله همسرم مجرد بود ۳۰ ساله شب ساعت ۱ خوابیدن ساعت ۳ مامانش دید صدای خرخر میاد رفت بالا سرش ولی ...

خدا بیامرزدش ببخشید سوال میکنم بی منظوره سوالم اهل موادی یا مشروبی چیزی نبوده یعنی یهویی بوده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اون كلمه نقطه چين چي بود    

خیانت

ما بد نبودیم..بلدبودیم،دنیا مارو نمیخورد..ما تُنگ بودیم،اگه دریا بودیم که ماهیمون نمیمُرد..سیل اومد،هرچی رویا جمع کردم با خودش بُرد....   جان چه میدانست،از دنیا چه ها خواهد کشید...اگه امضام به چشمت خورد لطفا واسه حرف زدن و سلامتی بچه هام دعا کن مرسی مهربون❤💙💜
خدا بیامرزدش ببخشید سوال میکنم بی منظوره سوالم اهل موادی یا مشروبی چیزی نبوده یعنی یهویی بوده

هیچی حتی قلیون باورت میشه کل شهر تو تشیع جنازش بودن بسکه خوب بود ۴۱ روزه هنوز خانوادش مثل ساعت اول اشک میریزن حتی کل فامیل هنوز باورمون نمیشه

از این مرگ های ناگهانی واسه خودمو عزیزانم خواهانم  بهتر از سکته و ناقص شدن و ذلیل شدنه

منم همیشه میگم خدافقط بنده ای روزمین گیرومریض واسیربیمارستانانکنه یه مرگ راحت آرزومه

Dunyada olumden baskasi yalan
زیر  سی  سال بودن

بله زیر سی سال یکیشون ۲۲ بود یکیش ۲۵

۱ـ من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی ۲-درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز۳ـ لایک کردن همیشه به معنای تایید نیست گاهی لایک میکنم که بگم ریپلایتون رو خوندم ۴ـ وقتی برای کسی که درخواست راهنمایی داره وقت میذارم و کلی براش مینویسم توقع تشکر ندارم ولی حداقل یه لایک کنید بدونم ارزش قایل شدید و خوندید اینا جز آداب معاشرته و نشانه ادب و شخصیت

ای وای چی کشیدین😭

باورت مبشه هنوز تو شوکیم.چون هیچ بیماری نداشت سیگاری وقلیونی نبود.نبودنش باورمون نمیشه

ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواري است به نام اعتماد.پس اگر دوست داري به آرزويت برسي با تمام وجود به او اعتماد کن