2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آره تنها درمان اگزما هم پماد فلئوسینولون هست قیمتشم ۱۵ توننه برو از داروخونه بگیر سه چهار روز مدام ...

مرسی عزیزم تازه داشتم یکم از جوش هورمونی راحت میشدم که اینا اومد بخدا دیگه میخوام گریه کنم

نه فقط پوسته میده یک ماهه رو چونم هست

آره اگزماست

لوسیون بتامتازون بگیر

بزن از بین میره

من روزهای سختی رو گذروندم تا پای مرگ رفتم و برگشتم،هنوزم روزهای سختم تموم نشدن،برام دعا کنید،سلامتی میتونه معجزه زندگیم باشه
مرسی عزیزم تازه داشتم یکم از جوش هورمونی راحت میشدم که اینا اومد بخدا دیگه میخوام گریه کنم

درک میکنم من رو دستم زدم یکسال درگیر بودم همش این دکتر و اون دکتر آخرش رفتم داروخونه این پنادو گفت خدا خیرش بده

من خارش زیادم داشتم کاملا پوست دستم رفته بود انگار اسید ریخته بودی رو دستم و پوستش نازک شده بود

لایکم‌ نکنید💖
درک میکنم من رو دستم زدم یکسال درگیر بودم همش این دکتر و اون دکتر آخرش رفتم داروخونه این پنادو گفت خ ...

😪😪😪😪😪😪همه دم عید میرن مو رنگ میکنن ناخن میکارن و ... و منم باید پوست لعنتی مو درست کنم لعنت به این پوست 

اون از جوش هورمونی که بابتش قرص هورمونی میخورم اینن از این درد جدید 

😪😪😪😪😪😪همه دم عید میرن مو رنگ میکنن ناخن میکارن و ... و منم باید پوست لعنتی مو درست کنم لعنت به ...

نگران نباش سه چهار روز مدام چربش کن خوب میشه

من یه لایه پوست دستم رفته بود خوب شد

اینکه چیزی نیست یکی دو روزه روبه راه میشه

لایکم‌ نکنید💖