2777
2789
عنوان

اقایون لازم نیست به زنا دروغ بگید

266 بازدید | 22 پست

چون زنی ک‌ دوستتون داشته باشه خودش به خودش دروغ میگه بخاطر شما 

مث اکثر این زنای سایت بازم با خطاکار و بیکاری و بی پولی و رفتار واضح شوهر و نامزدشون  هزار جور دیگ مرداشون دنبال قانع کردن و دروغ گفتن به خودشونن :) ک نه اینطوری نیست اون منو میخاد حتمن سرش شلوغ بوده اون منو میخاد حتمن گوشیش خراب بوده و…….

خواهشا چشاتون باز کنید ادمی ک شمارو بخاد بخاطر شما نه بخاطر خودشم شده باهاتون درست حرف میزنه پیگیریتون هست 

چون عاقبت کار جهان نیستی است/ انگار ک نیستی چو هستی خوش باش

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

+++

وای دختره دیروز تاپیک زده ۵ روزه نامزدم پیام نداده نکنه پرش کردن؟ نکنه حالش بده؟ با تصور کلا میره جلو 

نه خب تورو نمیخواد

بله همینطوره من به شخصه کلا از دروغ متنفرم و هیچوقت به همسرم دروغ نمیگم

عه جدی میفرمایید؟ 

خوشبحال خانومتون با همچین مردی 

وای دختره دیروز تاپیک زده ۵ روزه نامزدم پیام نداده نکنه پرش کردن؟ نکنه حالش بده؟ با تصور کلا میره جل ...

واقعا متن ات درد داشت کلا خانما همینن خودشون هم‌میدونن غلطه ولی سر خودشون کلاه میذارن

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

وای دختره دیروز تاپیک زده ۵ روزه نامزدم پیام نداده نکنه پرش کردن؟ نکنه حالش بده؟ با تصور کلا میره جل ...

شوهر من از اول عقدمون تا حالا هزار رنگ دروغ گفته بهم . ولی نمیتونم دوستش نداشته باشم . حتی وقتی بهش اعتراض میکنم میگم کلش نمیگفتم ناراحت میشه . چقدرررر ما خانما بدبختیمممم 

دروغ آخرش یه روز برملا میشه و برای همیشه پنهون نمی مونه

موافق نیستم باهاتون 

من خیلی دروغ ها دیدم برملا نشدن 

واقعا متن ات درد داشت کلا خانما همینن خودشون هم‌میدونن غلطه ولی سر خودشون کلاه میذارن

اخرش ک ضربه اش میخورن 

شوهر من از اول عقدمون تا حالا هزار رنگ دروغ گفته بهم . ولی نمیتونم دوستش نداشته باشم . حتی وقتی بهش ...

نه عزیز دلم به جهنم ناراحت شه رو خودت کار کن لطفا