2777
2789
عنوان

هوش مصنوعی .....

1212 بازدید | 29 پست

وقتی هوش مصنوعی تو نی نی سایت سرچ میکنی همه کلی نگرانن انگار قراره دنیا تموم بشه اما من چندین پیام نوشتم که کپی هست سریع میزاریم بعد خوندن اونا شاید کمی از نگرانی ها کمتر بشه من درباره هوش مصنوعی کلی خوندم و تو ذهنم تجزیه تحلیل کردم لطفا پربازید کنید تا همه ببینن و نظر بدن حتی اگه من اشتباهی داشتم برام توجیح کنند 

حسابداری

فرا لوکا بارتولومئو دی‌پاچیولی پدر حسابداری جهان که در ۱۴۴۵ _ ۱۵۱۷ ریاضی دان  بوده که سیستم حسابداری دوطرفه را تدوین کرده خب دوستان :

از اون زمان تا حالا کلی تغییرات صورت گرفته ولی با این حجم از تغییرات فقد و فقد انسان اون رو انجام داده علم اومده که کارهای انسان رو سبک تر و راحت تر کنه درواقع در سال های آینده ممکنه فقد کارهای ثبت رو انجام بدیم ولی باز هم حضور انسان نیاز هست

نفهمیدم چی گفتی

امضامو بخون رفیق قشنگه                                                                                                   ای که افسانه ی زیبای غزل های   منیای که شیرین تر از امثال و مثل های منیخواندن از روی مهت کار شب و روز من استای  که  معلول به  هرکار  و علل های  منیشده  هرشب دل من در طلبت غرق به خونتو خودت عامل  هر جنگ و جدل های منیموی  توطره  و  قدت  به بلندای  غزلچه بگویم  که خودت شهد و عسل های منیذهن من  در  همه حالات  به  فکرت مشغولبفدایت که  تو افکار  و عمل های   منی#سجاد_یعقوب_پور· · · • • • • • • ✤ • • • • • • · · ·

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ماشین

قبل از اختراع ماشین مردم مسافت های طولانی طی میکردن با پا یا چهارپایان تا به جایی دیگه سفر کنند اولین ماشین در آلمان سال ۱۸۸۵ طراحی شد و از اون سال ها تا الان فقد به کمک انسان اومده و سال های خیلی زیادی طول کشید تا همه ماشین دار بشن برای نسل جدید عادی هست اما نسل های قبل تر از ما هنوزم باور این پیشرفت تکنولوژی براشون تا حدودی غیر قابل باور هست و اگر هوش مصنوعی تغییرات زیادی در بر داشته باشه مطمعن باشید برای نسل های بعد پذیرشش راحت تر خواهد بود و این ماییم ک شگفت زده میشیم درست مثل نسل قبل ما و حتی اگه پیشرفت زیادی صورت بگیره مطمعنا به مرور این پیشرفت صورت میگیره جوری که پذیرشش راحت باشه

تلفن 

۱۲۵۴ شمسی اولین تلفن توسط گراهام بل و دوستش اختراع شد و سال ۱۲۶۵ تو ایران هم اومد اما برای مادر تو سن ۱۳ سالگی برای تلفن زدن به مخابرات مراجعه میکردن تعداد محدودی فقد تلفن داشتن پس خیلی طول کشید تا جا بیوفته و همگانی بشه الان مادر من ۶۰ سال داره گوشی هوشمند اومده میخام بگم سال ها طول میکشه تا علم پیشرفت چشم گیر کنه از سالی که اسم تلفن به گوش مردم خورده چندسالی هست که تلفن هوشمند همه دارند یعنی تو هرخونه به تعداد افراد خونه تلفن هست و اینم هوش مصنوعی شامل میشه تازه تو کشور های غربی جاافتاده و فقد اسمش به گوش ما خورده و مطمعنا تا پیشرفت کنه حداقل ۵۰ سال زمان میبره و بازم میگم نسل جدید نگران از دست دادن شغل نیستن و مثل ما به این فک نمیکنن که کدوم شغل میمونه و کدوم نه قطعا سازگار میشن حتی خود ما هم ممکنه سازگار بشیم منظور اونایی که پس نمیزنن این علم

پرستاری 

از سال های خیلی قبل پرستاری بوده هست تغییراتی ک صورت گرفته اضافه شدن دستگاه قند فشار کامپیوتر و .... هست که کمک پرستار ها اومده ولی کارشون انجام نمیده ولی ممکنه سال های بعد یک رباط شیفت های سنگین پرستار راحت تر کنه اما نه کلا جای اونو بگیر بعنوان مثال سر زدن و چک کردن بیمار ولی یه بیمار با یه انسان بهتر میتونه همدلی تجربه کنه تا یه رباط

فروشگاه 

از ابتدا بودن هستن اما با تفاوت های خیلی نامحسوس مثل ماشین حساب بعدها کامپیوتر حساب کرد و ممکنه ولی قفسه چینی و یا حساب کردن به دست رباط ها بیوفته ولی بنظرم تا اون موقع پس انداز داشته باشیم که بتونیم رباط بخریم و بازهم اینجا کسایی که نتونن توسعه بدن کارو میشن مثل مغازه های کوچیک که تعداد کمی از مردم خرید میکنن از اون ها پس بنظرم رشد فردی، تحصیلات زیاد ، پول فروان ، و پذیرش در سال های آینده خیلی مهم میشه

بانک 

مردم از اول پول رو توی بانک جابجا میکردن یا از حسابشون پول درمیاوردن ولی بعد ها کارت ها عابربانک دستگاه پز و گوشی هوشمند انواع آپ مربوط به بانک اومد حتی پول شمار ولی بازهم یک انسان اینهارو مدیریت میکنه ولی امکانش هست در آینده چیزی به اسم بانک نباشه و فقد با گوشی تمام کارها انجام بشه همین الانشم این مدلی هست تقریبا ولی یکی یا چندتا که نظارت کنند باید باشه و بنظرم شاید تعداد بانک ها کم تر بشه ولی بازم به کل نابود نمیشه

معلم 

همین الان هم ما کلی آموزش از طریق  اینترنت میبینیم و بنظرم معلم ها کم کاری میکنن و دانشجوی یا دانش آموز رو به خودآموز میاره و وقتی من بعنوان مثال با خود آموزی بتونم تو زمان خودم صرفه جویی کنم ساعت های طولانی به بیرون از خونه نمیریم یا وقتی بتونم با گوشی خودم کار بانکی راه بندازم ساعت های طولانی بیرون  نمیریم پس این هوش مصنوعی باعث میشه من در وقتم صرفه جویی بشه همین طور توی یک روز کارهای زیادی انجام بدم ولی بازم ازمون برگزار میشه با نظارت انسان ها و طرح سوال خود ما ممکنه یک رباط مسئول جاروی سالن امتحانات باشه

خرید 

از قدیم همه برای خرید به بازار میرن ولی داره سال به سال تکامل پیدا میکنه مثلا انلاین سفارش دادن ولی بازم ما  این نیاز روحی ماست که خرید بریم معاشرت کنیم پس به کل از بین نمیره ولی ممکنه ما تو خونه آموزش درسي ببینیم و کارهای بانکی انجام بدیم و یک رباط کارهای خونه مارو انجام بده غذا درست کنه ما خرید هامون سفارش بدیم اینشکلی زندگی ما آسون تر میشه پس بازم نتیجه اینه که رباط ها برای آسان شدن زندگی ما طراحی میشن بنظرم انسان اجازه بیشتر از این رو بده اون موقع که شرایط بد میشه اما در جهت آسان شدن زندگی به نظرم خیلیم عالی هست