2777
2789
عنوان

هوش مصنوعی .....

| مشاهده متن کامل بحث + 1212 بازدید | 29 پست

کنکور 

کنکور کامپیوتر تصحیح  میکنه جوابشو انلاین میگیریم انلاین ثبت نام میکنیم انلاین انتخاب رشته و واحد میکنم بعضی درسا انلاین هست پول دانشگاه انلاین واریز میکنیم اما وقتی میریم دانشگاه کلی کارمند هم داره پس تکنولوژی باعث شده کارها سبک تر بشن ولی جایگزین انسان نشدن ما انلاین ویزیت میشیم اینم یک نمونش ولی طرف ما دکتر و انسان هست ن هوش مصنوعی ، قبلا برای دکتر رفتن باید مرخصی می‌گرفتیم کلی زمان باید میزاشتیم ولی الان تو محل کار انلاین با دکتر صحبت میکنم و از راه دور دارو رو وارد سیستم میکنن ، اگ ده سال پیش میگفتن همچین اتفاقاتی میوفته ما متعجب می‌شدیم ولی زره زره پیش رفته و ما پذیرفتیم و کاملا برامون عادی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مسیله اصلی جایگزین شدن ربات با آدمه چند وقت پیش یه رستوران تمام رباتیک تو آمریکا راه افتاد از آشپز گرفته تا گارسون همه ربات بودن فکر کن کلی مشاغل دیگه هم ازبین برن تکلیف آدمایی که شغلشون رو از دست دادن چی میشه

مسائل علمی ، اقتصادی ، مشاغل سخت مثل کارگری کار توی معدن و ..... 

اینا جاشون به رباط میدن و چون در سال های آینده مردم تحصیل کرده بیشتر هستن کار های تخصصی تر انجام میدن مسائل علمی هم باعث میشه زمان کمتری به کشف اونا بپردازیم و کلی تو زمان صرفه جویی میشه 

مسائل اقتصادی پیچیدگی کمتری خواهند داشت 

* بازهم میگم اینا نظرات منه ممکنه شما با من هم نظر نباشید و یا من تحلیل اشتباهی کنم لطفا توجیح کنید * 

به نظرم مسئله نگران کننده هوش مصنوعی نیست بلکه اون یک نعمت الهی خواهد بود 

مسئله مهم حفظ منابع طبیعی زمین هست با مصرف کم تر آب با تولید کمتر اشغال با مصرف گرایی نکردن حالا چجوری 

اشغال عمده یک خونه شامل پلاستیک ها که باید جدا شن 

شامل پوست میوه و... که میتونیم اون ها رو به کمپوست تبدیل کنیم ( اگه کسی اطلاعات جامعی داره لطفا توضیح بده که چه چیزایی میشه کود کرد مثلا پوست سیب زمینی پوست میوه ها تفاله چای ) 

اشغال های نوار بهداشتی جدا انداخته بشه 

اینطوری تو خونه کمتر اشغال تولید میشه 

بیایید کمتر از ماشین شخصی استفاده کنیم چون جز ترافیک آلودگی شلوغی چیزی در پی نداره وسیله نقلیه عمومی بهترین راه 

بیایید کمتر لباس بخریم کم بخریم اما کاربردی تر جنس خوب مدل مناسب باعث میشه کمتر خرید کنیم 

کمتر آب مصرف کنیم 

*رعایت نکردن اینا از اومدن هوش مصنوعی عواقب ترسناک تری داره *

هجوم آوردن به یک رشته 

دوستان لطفا پیگیر علاقتون باشید اینطوری که همه میان تجربی باعث میشه سال های زیادی پشت کنکور بمونید و سال های جوانی از دست بدید و همینطور به اونایی که واقعا میتونن تو یک رشته موفق باشن باعث میشه نتونن بخاطر زیادی داوطلب به آنچه که میخان برسن ( فقد تجربی نیست ) حقوق ، روانشناسی ،  پزشکی ، دندان پزشکی ، کلا رشته های پیرا پزشکی  ، سردفتری ، وکالت همه اینها دارن اشباع میشن و درعوض به یکسری از رشته ها بها داده نمیشه و روز به روز متخصص های ماهر این رشته کم بشه اگه به درستی انتخاب رشته کنید باعث میشه برای یادگیری همیشه مشتاق باشید و خفن ترین آدم تو اون شغل شما باشید همین طور یکسری از رشته ها اشباع نشه و همیشه برای همه کار باشه این مدیریت درست کاری هست که آینده شغلی همه تضمین میشه و بنظرم در کنار درس مهارت یاد بگیرید تک بعدی بودن خیلی بده از خودتون بپرسید اگ این کتاب از من بگیرن چی کار بلدم؟ چیکار میتونم آنجام بدم؟ 

پس اینجوری شما درمونده نمیشید اگه کار مختص رشتتون پیدا نشد یه مهارت بلدید

علاقه هامون دنبال کنیم 

از نظر من اگر دنبال علاقه هامون بریم باعث میشه با عشق قدم برداریم حالا هر کاری که هست من خودم ترم یک انصراف دادم از دانشگاه آزاد چون رشتمو دوست نداشتم و همه یک گوشه دلم دانشگاه دولتی خوب میخاست و از تصمیمم برای انصراف راضی هستم و بهترین تصمیم عمرم بود اگه واقعا تردید دارید که علاقه ندارید هرچه زودتر انصراف بدید و علاقتون پیگیری کنید چون بعد ها ممکنه چهار سال دانشگاه تموم بشه اما بازم کار متناسب با رشته شمارو عذاب میده یک عمر کاری که دوست ندارید انجام میدید

مسیله اصلی جایگزین شدن ربات با آدمه چند وقت پیش یه رستوران تمام رباتیک تو آمریکا راه افتاد از آشپز گ ...

خوب از نظر من ذات آدم طوری هست که نیاز به معاشرت داره با میوه فروش صحبت با فروشنده و .... و ما تا حدودی این رو پس میزنیم که همه چیز رباتیک بشه ببخشید گوشی من خودش اصلاح زده ربات رو به رباط قبل فرستادن توجه نکردم که ویرایش کنم 🙏

بیکاری تهدید میکنه آدمارو  از کجا پول دربیارن پس

پس فروانی چی میگه این بیکاری بخاطر عدم مدیریت درست کلی دانشجو بیکار داریم چرا چون پی یک رشته فقد همه گرفتن و اگه یک درصد علاقه داشتن تلاش میکردن تو رشته ایی که تحصیل کردن کارآفرین باشن یا چیزای جدید کشف کنن هر لحضه اشتیاق داشته باشن برای چیزی که دوس دارند