2777
2789

کنکوریم رشته انسانی 

دیروز آزمون گزینه دو داشتم 

با وجود اینکه بیشتر بودجه‌بندی آزمونو رسونده بودم و تایم زیادی درس خونده بودم تست زیادی زده بودم ، از خوابم زدم صبح اول صبح کله صبح بیدار می‌شدم تا شب درس می خوندم  ، حتی یه وقتایی ۱۰ ۱۱ ساعت درس می‌خوندم 

انقدر امیدوار بودم که آزمون نداده باورم شده بود که این سری قراره خیلی پیشرفت کنم ....

ولی دیروز وقتی نتایج آزمونو دیدم کل دنیا داشت دور سرم می‌چرخید🚶

پیشرفت که نکرده بودم هیچی تازه چقدرم تزازم اومده بود پایین و منفی زده بودم:))))) علتشم نمی‌دونم ....

انقدر از دیروز ناامید شدم که اصلاً دیگه انگیزه‌ای برای درس خوندن ندارم خیلی حالم بد 😭😭😭

خیلی وقته دارم تلاش می‌کنم برای اینکه حداقل یکم پیشرفت کنم ولی هیچی به هیچی💔💔 

چیکار کنم انگیزم برگرد و دست از تلاش نکشم؟😔🥺

لانگ دیستنس یعنی غرق شدن تو خیالِ آغوشت:) یعنی دور بودن تو رو ترجیح میدم به نزدیک بودن خیلیا:) یعنی قوی موندن برای روزی که بالاخره فاصله تموم می‌شه...یعنی دوست دارم حتی از راه دور"M"🤍💍

عزیزم اتفاقا حالا که خوب خوندی میتونی اشکالا و بی دقتی هاتو برطرف کنی.

بخش مهمی که اکثر کنکوری ها فراموش میکنن تحلیل آزمونه که همون باعث پیشرفت میشه.

امیدوارم موفق باشی گلم 

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان