2777
2789
عنوان

حس ششم

61 بازدید | 17 پست

@شاباله  

میشه لطفا بیایی سوالم و جواب بدی

میشه برای بهم رسیدنمون یه صلوات مهمونم کنین😢لطفا با دلای پاکتون برای باهم بودنمون دعا کنین...من به قدرت و بزرگی خدا ایمان دارم میدونم که میشه❤
اومد منم بگو خیلی احتیاج دارم درست جواب میده؟

یبار پرسیدم درست بود مشخصاتی که داد

میشه برای بهم رسیدنمون یه صلوات مهمونم کنین😢لطفا با دلای پاکتون برای باهم بودنمون دعا کنین...من به قدرت و بزرگی خدا ایمان دارم میدونم که میشه❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یبار پرسیدم درست بود مشخصاتی که داد

یکی دیگه هم یه تاپیک زد ایشونو تگ کرد منم رفتم توش گفتم درست جواب میده گفت آره ولی خوددم حس ششمم خیلی قویه ازش پرسیدم چه فصلیم گفت تابستان گفتم اخلاق بارزم گفت احساساتی و حساس  رنگ لباسو اشتب جواب داد ولی😂

نه میم داره نه ح یدونه ر داره محمد نامی کجای تیم من وجود داره
یکی دیگه هم یه تاپیک زد ایشونو تگ کرد منم رفتم توش گفتم درست جواب میده گفت آره ولی خوددم حس ششمم خیل ...

خب رنگ لباس و نمیشه درست جواب داد😂ینی الان من میتونم سوال بپرسم؟؟

[QUOTE=330239313]خب رنگ لباس و نمیشه درست جواب داد😂ینی الان من میتونم سوال بپرسم؟؟[/QUOTE

ازش پرسیدم رنگ لباس اونی که فالوم کرده تو پروف اینستا چیه😂😂 تو بگو به نظرت چه فصلیم ببینم شاید توهم حس شیشمی بودی

[QUOTE=330239313]خب رنگ لباس و نمیشه درست جواب داد😂ینی الان من میتونم سوال بپرسم؟؟[/QUOTE ازش پرسی ...

گفتین تابستونین که 

ولی شما حس شیشمتون درسته؟؟من بپرسم

گفتین تابستونین که  ولی شما حس شیشمتون درسته؟؟من بپرسم

من نه بابا من اصلا حس شیشمی نستم 😂 وای خودم لو دادم بالا که تابستونم چقد خنگم

من نه بابا من اصلا حس شیشمی نستم 😂 وای خودم لو دادم بالا که تابستونم چقد خنگم

😂😂😂😂دور از جون

تو حس شیشمی به نام ژیوس باعکس پروف آبی میشناسی؟

نه من فقط همین شاباله رو دیدم خیلی قبولش دارن تاره میگه حس شیشم نیستم از یه چیز.دیگ استفاده میکنم ک نمیشه بگم

نه من فقط همین شاباله رو دیدم خیلی قبولش دارن تاره میگه حس شیشم نیستم از یه چیز.دیگ استفاده میکنم ک ...

ایشون گفتم من مدیوم هستم هستی بقیشو و سوالی که ازش پرسیدمو بگم؟

ایشون گفتم من مدیوم هستم هستی بقیشو و سوالی که ازش پرسیدمو بگم؟

ارههه بفرما

ارههه بفرما

من ازش پرسیدم یه فردی منو تو کلاس فالو کرده( من آدمی نیستم با فالو کردن فکر کنم عاشقمه ولی من عادت دارم تو اینستا کامنت میزارم ایشون با پیج فیکش یکی از کامنتامو لایک کرد اینکه پیج خودش بوده رو مطمئنیم من از اون موقع شک کردم چون دلیلی برای این کارش پیدا نکردم) ازون خانوم پرسیدم که حسش بهم چیه گفت دوست داره و میدیدم به بقیه هم که اونجا بودن اطلاعاتشونو درست میگفت به منم گفت حساسی دخترای کلاس به علت درونی مث درس خون بودن یا توجه حسودیشون میشه و فقط یکی هست که صادقانه میخواد باهات دوسشه .... کلا درست گفت چند روز پیش ازش پرسیدم دوباره گفت درموردت کنجکاوه بیشتره و میخواد از کارت سر دربیاره گفتم خودت قبلا گفتی دوست داره گفت من اون زمان اینو حس کردم شب قبلشم از یکی دیگه پرسیدم گفت ازت خوشش اومده کنجکاوه درموردت میخواد بیشتر بدونه چندتا دیگه هم که پرسیدم گفتن ازت خوشش میاد 

سوال دیگم درباره تغییر رشته بود این خانم گفت به صلاحت نیست تغییر بدی یکی دیگه هم گفت تو همین رشته میمونی و موفق میسه الان اردیبهشت زمان تغییر رشتس نمیدونم چه خاکی کنم بر سر

من ازش پرسیدم یه فردی منو تو کلاس فالو کرده( من آدمی نیستم با فالو کردن فکر کنم عاشقمه ولی من عادت د ...

چ جااالب

بنظر من تغییر رشته رو به حس شیشم اکتفا نکن خوب یپرس ببین اگ تغییر بدی به صلاحته یا همین و ادامه بدی بعد اقدام کن