2777
2789
عنوان

حس ششم

| مشاهده متن کامل بحث + 61 بازدید | 17 پست
چ جااالب بنظر من تغییر رشته رو به حس شیشم اکتفا نکن خوب یپرس ببین اگ تغییر بدی به صلاحته یا همین و ...

آره اونو نمیتونم اکتفا کنم ولی به نظرم اون پسر به احتما ۹۰ درصد ازم خوشش اومده و کنجکاویشم سر این مورده وگرنه دلیل نداره بخدا از کارم سر در بیاره

نه میم داره نه ح یدونه ر داره محمد نامی کجای تیم من وجود داره
یکی دیگه هم یه تاپیک زد ایشونو تگ کرد منم رفتم توش گفتم درست جواب میده گفت آره ولی خوددم حس ششمم خیل ...

دوست عزیز من هیچ وقت جواب کسی ک رنگ لباس و ماه تولد و از این قبیل سوالات رومیپرسه نمیدم و میگذرم ازشون حتی اگر صد بار بپرسن پس اونی ک جواب سوالتون رو داده من نبودم و حتما شخص دیگه ای بوده با کاربری دیگه ای پس لطفا احترام خودتون رو نگهدارین و برای تخریب دیگران یکم اطلاعات جمع اوری کنید و بعد حرفتون رو بگید

دوست عزیز لطفا  به هییییچ عنوان درخواست دوستی ندین، ممنون میشم اگر نظرتون با من مخالفه ریپلای نکنید🫰

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوست عزیز من هیچ وقت جواب کسی ک رنگ لباس و ماه تولد و از این قبیل سوالات رومیپرسه نمیدم و میگذرم ازش ...

میشه جواب من و بدین 

میخوام بدونم ایا برامون ازدواج دیده میشه؟؟

اگه اره زمان حدودی خاستگاری و میشه بگین

میشه برای بهم رسیدنمون یه صلوات مهمونم کنین😢لطفا با دلای پاکتون برای باهم بودنمون دعا کنین...من به قدرت و بزرگی خدا ایمان دارم میدونم که میشه❤