2777
2789
عنوان

گربم مرد

| مشاهده متن کامل بحث + 1096 بازدید | 80 پست
سرکارتون گذاشته برای همین بهش گفتم

این گربمه اسمش هم تِدی از یه سالگیم باهام بوده با هم بزرگ شدیم الان هم ۱۶ سالش بود حرفی هس

울던 곳에서 웃게 될 거야؛ و ت‍‌و خ‍‌واه‍‌ی خ‍‌ن‍‌دی‍‌د در ج‍‌ا‍‌ی‍‌ی ک‍‌ه‍‌ ق‍‌ب‍‌ل‍‌اً گ‍‌ری‍‌ه ک‍‌َرده‍‌ ب‍‌و‍‌دی :)))

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خو از ۱سالگی داشتی این گربرو؟چجوریاست

آره اسمش تِدی بود ما باهم بزرگ شدیم همیشه می بردمش بیرون براش تولد می گرفتم یه کارهایی رو بهش یاد داده بودم به جای تموم خواهر وبرادرایی که نداشتم باهم بازی کردیم حتی باهاش حرف هم میزدم گربم شده بود تموم زندگیم و دلخوشیم بیشتر روزم رو با اون می گذراندم ولی الان جاش خیلی برام خالیه

울던 곳에서 웃게 될 거야؛ و ت‍‌و خ‍‌واه‍‌ی خ‍‌ن‍‌دی‍‌د در ج‍‌ا‍‌ی‍‌ی ک‍‌ه‍‌ ق‍‌ب‍‌ل‍‌اً گ‍‌ری‍‌ه ک‍‌َرده‍‌ ب‍‌و‍‌دی :)))
یعنی شما برای تمام مردم دنیا عزاداری میکنید دیگه 🙄🤣 وقتی برای زندگی عادی برات میمونه؟

نه منطورمو نگرفتین گفتم ما برای ادمایی که میشناسیم ناراحت میشیم نه همه ایشونم که برا یه گربه معمولی ناراحت نیست 16 سال باهاش زندگی کرده 

نه جدی؟🤣 به چه دردی میخورن؟ آخه نه حرفی میزنن نه تمیزن، ممکنه باعث بیماری هم بشن

برا تو کثیفه برا من کل زندگیم 

آره اسمش تِدی بود ما باهم بزرگ شدیم همیشه می بردمش بیرون براش تولد می گرفتم یه کارهایی رو بهش یاد دا ...

الهی بگردم واسه دلت خدا آرامش بده بهت حق داری درکت میکنم زمان میبره جای خالیش و بهش عادت کنی

یه بخشی از وجودمو زنده کرد💔

کی؟

#مثل_قلی_نباشید           از آگاه شدن مردم حسابی برآشفته شدن و ترسیدن😏  کتاب ۱۲ قرن سکوت از ناصر بنا کننده معروف به پورپیرار و کارنامه اسلام از دکتر عبدالحسین زرین کوب رو بخونید مفیدن             با فحاشی به هرودت تاریخ نویس بزرگ و معتبر جهانی و ویل دورانت،  نمیتونید تاریخ رو عوض کنید😏 اره همه تاریخ نویسا و محققان یونانی، ارمنی، مسیحی، رومی ، مسلمان دروغ گفتن، محققان نی نی سایت به گذشته سفر کردن و تاریخ جدید برامون آوردن😏       امضای قبلیم رو که خوندید؟ نی نی یار گفت حذفش کن، مهم اینه که دیدید! حالا برید دنبال حقیقت و خودتون بخونید نه گوش به فرمان شبکه های بهایی و پیجهای پروژه بگیر اینستا باشید، افرین دخترای خوب😘                                                                                         
ولی من تو خیابون پیداش کرده بودم یه کوچولو تو سرما

کمک به حیوانات قشنگه و وظیفه است 

#مثل_قلی_نباشید           از آگاه شدن مردم حسابی برآشفته شدن و ترسیدن😏  کتاب ۱۲ قرن سکوت از ناصر بنا کننده معروف به پورپیرار و کارنامه اسلام از دکتر عبدالحسین زرین کوب رو بخونید مفیدن             با فحاشی به هرودت تاریخ نویس بزرگ و معتبر جهانی و ویل دورانت،  نمیتونید تاریخ رو عوض کنید😏 اره همه تاریخ نویسا و محققان یونانی، ارمنی، مسیحی، رومی ، مسلمان دروغ گفتن، محققان نی نی سایت به گذشته سفر کردن و تاریخ جدید برامون آوردن😏       امضای قبلیم رو که خوندید؟ نی نی یار گفت حذفش کن، مهم اینه که دیدید! حالا برید دنبال حقیقت و خودتون بخونید نه گوش به فرمان شبکه های بهایی و پیجهای پروژه بگیر اینستا باشید، افرین دخترای خوب😘                                                                                         

@niniyar_2  

استارتر شما یجا ۱۶ سالته 

یجا بچت ۱۲ سالشه 

تاپیکای دیگتم کلا باهم نمیخونه

این تاپیکارو میزنی ۴ تا مثل خودت بیان نظرات بی ربط بزارن؟

گزارش

خدایا شکرت... دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟ امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤

الان میگه کاربری دست پنج نفره😐

😂😂😂

خدایا شکرت... دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟ امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤

@niniyar_2     استارتر شما یجا ۱۶ سالته  یجا بچت ۱۲ سالشه  تاپیکای دیگتم ...

کاربری دست منو خواهرمه الان هم ۱۷ سالم شده بیشتر تاپیک ها هم برا من نیس حرفی هس 😐😐😐