2777
2789
عنوان

کتاب خوندن

| مشاهده متن کامل بحث + 579 بازدید | 26 پست
عزیزم😍 ایشالا دخترتون همیشه سلامت باشه، خوشبحالش یه مامان کتابخون داره😁

ممنون عزیزم. ۳ تا بچه دارم. خداکنه روم تاثیر هم بذاره. چون کتابهای روانشناسی میخونم و خیلی علاقه دارم

پس این بود معتاد کتاب بودن🤔همیشه میگفتن تنها اعتیادی ک خوبه اعتیاد ب کتاب هس. الان چ تجربه ای داری ...

اعتیاد کتاب اصلا هم خوب نیس🤣نه پول برات میمونه نه زندگی😁

خودت باید از ته دل بری سمتش و علاقه پیدا کنی، پیجای کتاب فروشی تو اینستا رو فالو کن معرفیاشون یه جوریه که حتی از کتاب هم بدت بیاد اون کتابی که معرفی کردن رو میخری و میخونی😅

تجربمم از کتاب خوندن اینه که با توجه به نظرات بقیه و علاقمندی هاشون کتاب نخونی، ژانر مورد علاقتو پیدا کنی و بخونی و بعضی وقتا تنوع بدی مثلا اگه همیشه فلسفی میخونی یه بار تنوع بده عاشقانه بخون که از کتاب خوندن زده نشی😁 کتاب خیلی خوبه باعث میشه تجربه هات زیاد شه حتی رمان. با خوندن داستان های مختلف خودتو اونجا تصور میکنی و تجربه هات و دانستی هات بیشتر میشه🙂 من خودم فانتزی خون ام😍😂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان دیدن تو تاپیکات که ۱۶ سالته.

خواستم یه نصیحت خواهرانه بهت بکنم. هر موقع ازدواج کردی هیچموقع از مشکلات خانوادت به همسرت نگو ، اصلا ، حتی برای دردل، حتی اگه همسرت از همه لحاظ عالی بود ، همیشه بگو خانوادم همیشه پشتم هستن . تو محیط پر از عشق بزرگ شدم، هر چیزی که تو ذهنت قشنگه تعریف کن. بهترین و نزدیک ترن ادمهای زندگی از نقطه ضعف هات بر علیه تو استفاده میکنن. تا میتونی اول یک هنر یاد بگیر و در حد خودت رو پای خودت وایستا بعد هم ازدواج کن اگه دوستداشتنی. امیدوارم خوشبخت و عاقبت به خیر بشی❤

اعتیاد کتاب اصلا هم خوب نیس🤣نه پول برات میمونه نه زندگی😁 خودت باید از ته دل بری سمتش و علاقه پیدا ...

خیلی ممنون ک جوابم رو دادی..اما متاسفانه من ب جای کتاب رمان میخونم حتی حدود یک سال قبل اعتیاد ب رمان خوانی هم داشتم یعنی از همه چیزم میزدم میرفتم رمان میخوندم شبا بیدار میمونم واسه  رمان کلا کار جالبی نبود حالا هم رمان میخونم ولی ب مراتب کمتر

بیشتر ببینید                                                                                                                                                           بی‌صبرانه منتظر روزی هستم که بتوان کلمه آزادی را با تمام وجود حس کرد, صبورانه در انتظار روزی میمانم که بشود امنیت را لمس کرد, چشم انتظار روزگاری میباشم که اختلاف طبقاتی آدمی از بین برود, به امید دنیایی میمیرم که جای خوبی برای بشر و دیگر موجودات زنده باشد. با این امید امدم اما امیدوارم با این امید نمیرم.                                                                                                                                                                                 ما با کمترین چیزها خوشحال میشدیم ٬اما دریغ٬ )                               "اعصاب و یا حوصله نداری مصببش خودت نیستی, اما اگر بخاطر بی‌اعصابی یا بی‌حوصلگی رفتاری بروز دهی کسی را برنجاند مقصرش خودت هستی."

من زیاد می خوندم ولی جالبه  یه آقای بی سواد که حتی چپ و راستش تشخیص نمیدن به من تحصیلکرده  باسواد کار خونه کرد میگفت تو پوچ سطحی چ.نده هرزه بی آبرو بی مصرف من خیلی پخن تنه لش هیچ پوچ خودت گهات با اون وق وق هاتون برید بمیرید شازده کوچولو  نق نق زر زر زیاد چه قدر عر میزد شاهزاده های دیزنی بیشتر درس انسانیت میدن تا این دلقک مسخره بی خاصیت