2777
2789
عنوان

کتاب خوندن

654 بازدید | 26 پست

لعنت به روزی که من کتاب خوندن رو شروع کردم😅لعنتی همه پولام به جای ضروریت های زندگیم خرج کتاب میشه😂تازه بعضی وقتا قید خواب و کارامم میزنم میشینم کتاب میخونم😁 انگار معتاد شدم

اره خلاصه، نه پول مونده برام نه سلامت روان نه نظم🤣

منم کتاب خوندنو خیلی دوس دارم

قشنگ بهم ارامش میده.ذهنمواروم میکنه وباعث میشه خیال و افکارمرو بذارم کنار.

ولی متاسفانه وقت نددارم اصلا.باوجود کارای بسیار زیاد و درس و امتحان و کلاسای متعدد ،وقت نمیشه

دلبر ناب دلم .کاربری برای دو نفرع‌. من و رفیقم. پس کارآگاع بازی درنیارید😐

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

منم کتاب خوندنو خیلی دوس دارم قشنگ بهم ارامش میده.ذهنمواروم میکنه وباعث میشه خیال و افکارمرو بذارم ...

دقیقا، منم الان دارم تا میتونم کتاب میخونم چون دیگه تو خرداد با وجود امتحانا وقت سر خاروندن هم ندارم😁

منم همین الان داشتم کتاب میخوندم . دخترم ۳ ماهشه گریه کرد واسه شیر اومدم شیرش بدم این تاپیک و دیدم. با سه تا بچه اخر شبا میرم سراغ کتاب خوندن. خستگیه روزم و میشوره میبره

پس این بود معتاد کتاب بودن🤔همیشه میگفتن تنها اعتیادی ک خوبه اعتیاد ب کتاب هس. الان چ تجربه ای داری از کتاب خوندن زیاد خوبه یا بده؟چجوری کتاب خون شدی ب منم یاد بده😂

|و آن ها که انسان را با بند ترازوی عدالت شان به دار آویختند، عادل نام نگرفتند| ــزیرا که مردگان این سال،عاشق ترین زندگان بوده اندــ ⟨احمدشاملو⟩ .... |دیرگاهیست که چون من همه را، رنگ خاموشی در طرح لب است، جنبشی نیست در این خاموشی، دست ها پاها در قیر شب است| ⟨سهراب سپهری⟩. چرا تنها گربه ها یک عالمه دوستدار و حامی دارند؟ مگر بقیه حیوانات گیاهند؟ ،، حمایتگرتمامیحیواناتباشیم-بدونتبعیض

منم همین الان داشتم کتاب میخوندم . دخترم ۳ ماهشه گریه کرد واسه شیر اومدم شیرش بدم این تاپیک و دیدم. ...

عزیزم😍 ایشالا دخترتون همیشه سلامت باشه، خوشبحالش یه مامان کتابخون داره😁