2777
2789
عنوان

کتاب خوندن

644 بازدید | 26 پست

لعنت به روزی که من کتاب خوندن رو شروع کردم😅لعنتی همه پولام به جای ضروریت های زندگیم خرج کتاب میشه😂تازه بعضی وقتا قید خواب و کارامم میزنم میشینم کتاب میخونم😁 انگار معتاد شدم

اره خلاصه، نه پول مونده برام نه سلامت روان نه نظم🤣

منم کتاب خوندنو خیلی دوس دارم

قشنگ بهم ارامش میده.ذهنمواروم میکنه وباعث میشه خیال و افکارمرو بذارم کنار.

ولی متاسفانه وقت نددارم اصلا.باوجود کارای بسیار زیاد و درس و امتحان و کلاسای متعدد ،وقت نمیشه

دلبر ناب دلم .کاربری برای دو نفرع‌. من و رفیقم. پس کارآگاع بازی درنیارید😐

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم کتاب خوندنو خیلی دوس دارم قشنگ بهم ارامش میده.ذهنمواروم میکنه وباعث میشه خیال و افکارمرو بذارم ...

دقیقا، منم الان دارم تا میتونم کتاب میخونم چون دیگه تو خرداد با وجود امتحانا وقت سر خاروندن هم ندارم😁

منم همین الان داشتم کتاب میخوندم . دخترم ۳ ماهشه گریه کرد واسه شیر اومدم شیرش بدم این تاپیک و دیدم. با سه تا بچه اخر شبا میرم سراغ کتاب خوندن. خستگیه روزم و میشوره میبره

پس این بود معتاد کتاب بودن🤔همیشه میگفتن تنها اعتیادی ک خوبه اعتیاد ب کتاب هس. الان چ تجربه ای داری از کتاب خوندن زیاد خوبه یا بده؟چجوری کتاب خون شدی ب منم یاد بده😂

|و آن ها که انسان را با بند ترازوی عدالت شان به دار آویختند، عادل نام نگرفتند| ــزیرا که مردگان این سال،عاشق ترین زندگان بوده اندــ ⟨احمدشاملو⟩ .... |دیرگاهیست که چون من همه را، رنگ خاموشی در طرح لب است، جنبشی نیست در این خاموشی، دست ها پاها در قیر شب است| ⟨سهراب سپهری⟩. چرا تنها گربه ها یک عالمه دوستدار و حامی دارند؟ مگر بقیه حیوانات گیاهند؟ ،، حمایتگرتمامیحیواناتباشیم-بدونتبعیض

منم همین الان داشتم کتاب میخوندم . دخترم ۳ ماهشه گریه کرد واسه شیر اومدم شیرش بدم این تاپیک و دیدم. ...

عزیزم😍 ایشالا دخترتون همیشه سلامت باشه، خوشبحالش یه مامان کتابخون داره😁