2777
2789
عنوان

تاپیک پربازدید قانون تسلا!

140 بازدید | 9 پست

حالا درسته با مفهوم چیزی که گفت موافقم 

اما اینکه تمام حرفاش کلیشه ای و تکراری بود واقعا اعصاب خورد کن بود 

هر ۲۴ صفحه رو خوندم و هیچ چیز جدید و به درد بخوری ننوشته بود آخرشم که قفل کرده تاپیکو اینکارا بی احترامی به شعور مخاطبه واقعا، اگه واقعا مطلب مفیدی دارید بگید اگه مطمئن نیستید هم بعد مطمئن شدن بگید خو

تاپیک قانون جدید رو میگی؟

معمولا چون پربازدید راجب حواشیه نمیرم توش

این بار راجب چی بود مگه

یه نگاه به قدت بکن،یه نگاه به تحملت بکن،یه نگاه به توانایی هات بکن،با همین قدر و قواره زندگی کن،تو با همین اندازه قشنگی، با همین اندازه دوست داشتنی ای،با همین اندازه بهترینی،با همین اندازه باهوشی؛بذار رشدت در راستای لذتت باشه خودت رو مجبور نکن به بهترین بودن به کامل بودن به قشنگ ترین بودن.تو همین اندازه بهترینی❤️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه سری چیزای تکراری و بی سر و ته

میشه توضیح بدید واسم 

ظاهرا انگار شما مدرک فیزیکی ریاضی چیزی دارید که میدونید 

خود ایشون دست و پا شکسته توضیح داد 

میشه بگید کنجکاو شدم

یه نگاه به قدت بکن،یه نگاه به تحملت بکن،یه نگاه به توانایی هات بکن،با همین قدر و قواره زندگی کن،تو با همین اندازه قشنگی، با همین اندازه دوست داشتنی ای،با همین اندازه بهترینی،با همین اندازه باهوشی؛بذار رشدت در راستای لذتت باشه خودت رو مجبور نکن به بهترین بودن به کامل بودن به قشنگ ترین بودن.تو همین اندازه بهترینی❤️
میشه توضیح بدید واسم  ظاهرا انگار شما مدرک فیزیکی ریاضی چیزی دارید که میدونید  خود ایشون ...

نخیر من مدرک ریاضی فیزیک ندارم

وقتی میگم بی سر و ته یعنی از اون چیزایی که تو پیجای کوانتومی و متافیزیکی اینستا میبینی، دقیقا یه چیزی تو همون مایه ها

نخیر من مدرک ریاضی فیزیک ندارم وقتی میگم بی سر و ته یعنی از اون چیزایی که تو پیجای کوانتومی و متافی ...

اهان مرسی