2777
2789

ای کاش واس دختره ها ازاد بود پیشنهااد بدن 

اکثر نسل جدید دهه ۸۰ اوکی ان پیشنهاد بدن ولی من نمیتونم من ۲۷ سالمه اون ۲۸ سالشه . 

اصلا مرد زندگیه هرچی میخوام این داره اولین باره از یکی جدی تو این ۲ سال اخیر خوشم اومده

کم کم دارم اذیت میشم نمیدونم باید چیکار کنم تنها نقطه مشترک کارمون و درسمون هست 

ولی برم پی وی چی بگم سوال کاری درسی بپرسم اونم تهش یا جواب میده یا نمیده بعدش چی احه رومم نمیشه برم پی وی 

واقعا توش موندم چه کنم ... راستی مجرد هم هست .

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

گفتی مجرد هم هست اگه متاهل بود مگه میشد بهش علاقه مند بشی؟!!!

چقدر شما منحرف هستید منظورم این هست مجرده یعنی با کسی نیست مطعنم ازش چون بعضی ها میگن اول بدون متاهله یا با کسیه یا نه .

بنظرم خودتو کوچیک نکن که بعدم چیزی بشه پشیمون نشی پسره دوست داشته باشه خودش میاد

پسره از کجا بفهمه من بهش علاقه دارم اصلا منو ندیده حضوری

ما فقط درس و کارمون یکیه و یک ایمیل و یک گروه دارم ازش 

پس چطوری عاشق شدی؟ ندیده عاشق شدی؟

نمیدونم بخدا اونم یه ادمی مثل من ک بی احساسم کلا ...

البته بگم پروفایلش عکساش هست همونیه ک میخوام

و اینکه توی گروه بحث و صحبت هایی که میکنه منو جذب کرده و ویسش صداش ... 

و اینکه تمام چیزای ک میخوامو داره ... 

نمیدونم چجوری بگم حس خوبی بهم میده اصلا حس میکنم قبلا دیدمش تو زندگیم سالهاست میشناسمش --- هرکاری هم میکنم از یادم نمیره 

نمیدونم درکم میکنی یا نه واس خودم اولین باره این اتفاق میفته والا شاید یکی دیگ بود قبلا اینجوری میگفت من درکش نمیکردم.