2777
2789

من تا ده نفر مهمونی دادم ولی اولین بار عید بود ۲۱ نفر مهمان داشتم برنج و قرمه سبزی گذاشتم با ترشی و ماست خیار و سالاد و ژله ساده و نوشابه و دوغ 

خیلی سخت نبود برام نمی‌دونم چرا شاید چون انتخابم از غذا راحت بود 🥲

کاش آدم ها مثل زنبور عسل بعد از هر نیش زدن میمردن 💔 👈👈👈👈👈👈👈لایک نکنید 👉👉👉👉👉👉👍👈👈👈👈👈👈درخواست دوستی قبول نمیکنم👉👉👉👉 اگه امضام خوندی 👈👈👈میشه دعا کنید تو دلیم پسر باشه و سالم آخه وقتی فهمیدم باردارم که بابام به آغوش خدا رفت  😔 میخام اسم بابام روش بزارم 😭خدایا روح بابام در آرامش باشه 🙏😭 اگه دوست داشتید براش صلوات بفرستید ممنون میشم 🌷

شما تجربه هاتون بگید 

کاش آدم ها مثل زنبور عسل بعد از هر نیش زدن میمردن 💔 👈👈👈👈👈👈👈لایک نکنید 👉👉👉👉👉👉👍👈👈👈👈👈👈درخواست دوستی قبول نمیکنم👉👉👉👉 اگه امضام خوندی 👈👈👈میشه دعا کنید تو دلیم پسر باشه و سالم آخه وقتی فهمیدم باردارم که بابام به آغوش خدا رفت  😔 میخام اسم بابام روش بزارم 😭خدایا روح بابام در آرامش باشه 🙏😭 اگه دوست داشتید براش صلوات بفرستید ممنون میشم 🌷

یادم نمیاد ۱۶ سالم بود که عروسی کردم با خانواده شوهرم یجا بودم از همون روز اول اشپزیشون افتاد گردنم تا غذای ۴۰نفرم درست کردم😮‍💨

پسر قشنگم با امدنت زندگی مامان رنگ و بوی بهشت گرفت🩵

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من فقط برنج نمیتونم برا تعداد بالا 

وگرنه خورشت و بقیه تدارکاتش برام کاری نداره 

ولی مهم هم همون برنجه 😂🤦

🎧━━━━━━●─────── ⇆ㅤ◁ㅤㅤ❚❚ㅤㅤ▷ㅤ↻️ پرواز کن تا آرزو زنجیر را باور نکن ⁦❤️⁩                        

غذاتون‌ خیلی راحت بوده عزیزم 

من مهمان ۴۰نفره رد کردم با چند مدل غذا 

و نذری ها من خودم به تنهایی خورشت درست میکنم 

👣وقتی به خودم آمدم :  دیدم که دیگر دلتنگت نیستم، دیگر از دستت عصبانی نیستم ،دیگرهیچ چیزی از جانب تو مرا رنج نمی‌ دهد ،دیدم دیگر به دنبال تلافی نیستم ،قهر نیستم ،در انتظار نیستم ،انگار که هیچ وقت نیامده بودی که رفتنی در کار باشد و مرا آزرده خاطر کنددیر گذشت ،سخت گذشت ،با رنج و غم گذشت،  تحمل این رنج ها به  حذف شدنت می ارزید ،و اما امروز انتخاب من کسی است که او مرا انتخاب کرده است 

قرمه سبزی غذای ریسکی هس🥴 اونم جمعیتی جا بیوفته نیوفته امروز کلیپی دیدم البته واسه خورش کرفس بود یه قاشق ارد با گوشت تفت داد واسه غلظت خورش 

چرا بزایم پسری٬ جامو بندازه پشت دری ٬ روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری👑👑🤭😁 

یادم نمیاد ۱۶ سالم بود که عروسی کردم با خانواده شوهرم یجا بودم از همون روز اول اشپزیشون افتاد گردنم ...

وای عزیزم تو اون سن 🥲 

ماشالاه به شما ولی خوب نمی‌دونم چرا بعضی ها تا عروس میارن فکر کردن کنیز همه کارا میندازن گردنش از خونه تکونی آشپزی 😑

وای عزیزم تو اون سن 🥲  ماشالاه به شما ولی خوب نمی‌دونم چرا بعضی ها تا عروس میارن فکر کردن کنی ...

بله دیگه الان ۲۰ سالمه برا خودم اشپزی شدم  دیگه منم اینجوری بودم

پسر قشنگم با امدنت زندگی مامان رنگ و بوی بهشت گرفت🩵
من فقط برنج نمیتونم برا تعداد بالا  وگرنه خورشت و بقیه تدارکاتش برام کاری نداره  ولی مهم ...

برنج برای من راحت چون قلقلش آمده دستم فقط باید قابلمت خیلی جا دار باشه و تفلن سالم که خوب توش در بیاد یکم زنده برداری که بتونی بیشتر دم بزاری قد بکشه 

و مهمترین کاری که یاد گرفتم برای مهمونی برنجم شبیه رستوران بشه به ازای ۱ پیمانه برنج محلی ۱ پیمانه برنج ایرانی میریزم مثل طبیعت و از صبح خیس میکنم با نمک 

خوشبختانه خوب میشه 

فقط قیمه یکم اذیتم می‌کنه شانسی بعضی وقتا خوب میشه قلقش مثل  قرمه سبزی و مرغ و بادمجون و فسنجون اینا خوبم ولی قیمه دستم نیمده

غذاتون‌ خیلی راحت بوده عزیزم  من مهمان ۴۰نفره رد کردم با چند مدل غذا  و نذری ها من خو ...

آره اولین بار بود سختم بود ولی بارها شده مثلا تا ۱۴ نفر نهایت خورش بادمجان و مرغ و اینا پختم و شب اگه بوده آبگوشت و کشک بادمجون دیگه بیشتر این راستش نه بلد نیستم 😅

قرمه سبزی غذای ریسکی هس🥴 اونم جمعیتی جا بیوفته نیوفته امروز کلیپی دیدم البته واسه خورش کرفس بود یه ...

وای اتفاقا خیلی راحت تره منی که آشپز قاهر نیستم برای کم کسر نیمدن و بهتر شدن فقط قرمه سبزی میتونم قلقش تو دستمه😅

دبیرستان بودم.برای داییم رفته بودن خرید عروسی.ته چین درست کردم،اومدن ناهار خوردن،باز رفتن ادامه خرید ...

ته چین برای من راحت ولی باید حتما ماهیتابه دو رو باشه در غیر این صورت اون جوری که بخام نمیشه باید دو طرفش سرخ بشه